Türkçe de dul sözcüğü var bende bunu kullandım etrafım da da epey dul kadınlar var benzer hayat yaşayanlar veya birebir bunlarla muhatap oldum , ben evde oturan ev hanımı değilim insanlar içinde sosyal hayatın içindeyim çevrem genişDul dul dul… yeter ama hanımefendi, ne anlamda kullandığınız da belli yani iğnelemek amacıyla söylüyorsunuz. Gerçekten çok kırıcısınız. Ki bu eksik görüp iğnelenecek bir durum da değil. Azıcık empati, anlayış gösterin.
Yuzsuzlukte nırvana artık.Merhabalar. 1 yıllık evliyim. Eski eşiyle aralarında mal paylaşım davası sürüyordu ve yeni sonuçlandı 300bin küsur ödemesi gerekiyor. Ve bunun için önce ailemden 200bin civarı borç istedi olumsuz yanıt alınca (sanki mecburlarmış gibi onlara karşı bileniyor şuan) benim ziynetlerimi istedi. Vermek istemediğim için aramız baya kötü. (onları evlenirken emanet takmıştı zor duruma düşmesin diye aileme söylemedim kabul ettim ve bir kere bile başına kakmadım lafını etmedim, 10 ay sonra aldı ona da mecbur kaldı aslında ya)
Satabileceği bir arsası var onu elden çıkarsa hiçbir sorun kalmayacak ama satmaya yanaşmıyor. Ki orayı da önceki evliliği zamanı almış ama tapu babasının üzerine. Boşanma idurumları çıkınca talepte bulunamasın diye hala babasında.
Ailemden para istememesini söylediğim halde babası arayıp konuşuyor. Ve açıkçası benim olanı eski eşine vermek istemesi bile zoruma gidiyo istemiyorum.
Bana hep onun hiçbir hakkı yok ben çalışıp kazandım der ve yanlış düşünüyorsun dediğim için de tartışırdık.
Yani hal böyle iken sizce yanlış mı yapıyorum. Kalbim çok kırık haketmediğim şeyler söylüyor onu sırtından bıçaklamışım vs vs.. Eski eşi ile arasındaki mal paylaşım davası sonucunda o borca ortak olmak zorunda mıyım?
Türkçe de dul sözcüğü var bende bunu kullandım etrafım da da epey dul kadınlar var benzer hayat yaşayanlar veya birebir bunlarla muhatap oldum , ben evde oturan ev hanımı değilim insanlar içinde sosyal hayatın içindeyim çevrem geniş
kadınların kandırılmasına acayip sinirleniyorum ama siz her yazdığım ,takip ettiğim konuya beğenmedim logosu eklemeye devam edin
Neden bukadar cokpara odemek zorunda,demekki esiniz cok hata yapmis eski esine karsiMerhabalar. 1 yıllık evliyim. Eski eşiyle aralarında mal paylaşım davası sürüyordu ve yeni sonuçlandı 300bin küsur ödemesi gerekiyor. Ve bunun için önce ailemden 200bin civarı borç istedi olumsuz yanıt alınca (sanki mecburlarmış gibi onlara karşı bileniyor şuan) benim ziynetlerimi istedi. Vermek istemediğim için aramız baya kötü. (onları evlenirken emanet takmıştı zor duruma düşmesin diye aileme söylemedim kabul ettim ve bir kere bile başına kakmadım lafını etmedim, 10 ay sonra aldı ona da mecbur kaldı aslında ya)
Satabileceği bir arsası var onu elden çıkarsa hiçbir sorun kalmayacak ama satmaya yanaşmıyor. Ki orayı da önceki evliliği zamanı almış ama tapu babasının üzerine. Boşanma idurumları çıkınca talepte bulunamasın diye hala babasında.
Ailemden para istememesini söylediğim halde babası arayıp konuşuyor. Ve açıkçası benim olanı eski eşine vermek istemesi bile zoruma gidiyo istemiyorum.
Bana hep onun hiçbir hakkı yok ben çalışıp kazandım der ve yanlış düşünüyorsun dediğim için de tartışırdık.
Yani hal böyle iken sizce yanlış mı yapıyorum. Kalbim çok kırık haketmediğim şeyler söylüyor onu sırtından bıçaklamışım vs vs.. Eski eşi ile arasındaki mal paylaşım davası sonucunda o borca ortak olmak zorunda mıyım?
Ne münasebet tabi ki vermeyinMerhabalar. 1 yıllık evliyim. Eski eşiyle aralarında mal paylaşım davası sürüyordu ve yeni sonuçlandı 300bin küsur ödemesi gerekiyor. Ve bunun için önce ailemden 200bin civarı borç istedi olumsuz yanıt alınca (sanki mecburlarmış gibi onlara karşı bileniyor şuan) benim ziynetlerimi istedi. Vermek istemediğim için aramız baya kötü. (onları evlenirken emanet takmıştı zor duruma düşmesin diye aileme söylemedim kabul ettim ve bir kere bile başına kakmadım lafını etmedim, 10 ay sonra aldı ona da mecbur kaldı aslında ya)
aşık bir kadının aklına bu gelmez kadınlarımız ınstegramda fink atıyor avukat dosyalarından bi haberKeşke evlenmeden önce boşanma dava dosyalarını bi isteseydiniz, bu tazminatı ödemek zorunda kaldıysa o dosyada cümbüş vardır.
Cok hakli. Iki tane cocugu varmis onlarin hakkini vermemis. Sana neler yapmaz. Arsayi satip versin esinin parasini. Siz de bosaninkocanız eski eşindem mal kaçırıyor
ve aynısını sizede yapacak .Bilginize
konu sahibi boşanmış okumadınız mıCok hakli. Iki tane cocugu varmis onlarin hakkini vermemis. Sana neler yapmaz. Arsayi satip versin esinin parasini. Siz de bosanin
Boşanmış konu sahibi zaten. Herif de mecbur arsayı satacak artık eski karısına parasını verecek .Cok hakli. Iki tane cocugu varmis onlarin hakkini vermemis. Sana neler yapmaz. Arsayi satip versin esinin parasini. Siz de bosanin
Okudum. Ikinci evliliginden de mi bosanmis. Ben ondan bosansin dedim.Boşanmış konu sahibi zaten. Herif de mecbur arsayı satacak artık eski karısına parasını verecek .
Evet, bu kendisinden ve ailesinden para isteyen herifi boşamıs yakın zamanda.Okudum. Ikinci evliliginden de mi bosanmis. Ben ondan bosansin dedim.
Ha tamam o zaman ben onu kacirmisim isabet olmus. Bu kadina zirnik koklatmamistir gidip bi tekrar okuyimEvet, bu kendisinden ve ailesinden para isteyen herifi boşamıs yakın zamanda.
Ha tamam o zaman ben onu kacirmisim isabet olmus. Bu kadina zirnik koklatmamistir gidip bi tekrar okuyim
Merhabalar.
Anlaşmalı boşanma protokolü hazırlattım imzaladı mayıs ortasına günü aldım. İmzalaması da, anlaşmaya yanaşmazsan normal dava açarım dediğim için. Çünkü şu durumda hiçbişey istemiyorum talep etmiyorum ama kabul etmeseydi böyle olmayacağını söyledim.
Şuan köpekler gibi pişman hatalıyım özür dilerim, bir daha yapmıcam vs diyor sürekli. Araya birilerini sokuyor ama kimseyle konuşmak istemiyorum. bana aileme söyledikleri yenilir yutulır değil kabullenemiyorum içime sinmiyor. Saygı kalmadı çok yüz göz olduk. Bu saatten sonra bizden adam olur mu daha?
İnşallah hayırlısı ile biter.
Bitti boşandık. Hiçbişey talep etmedim. Heryerden engelli Ama hala ısrarla sms atıyor. Hatalıyım şudur budur barışalım diye. Güvenim inancım hiç kalmadı. Ailemin yanına geldikten sonra da çok saçmaladı. Hem barışmak için uğraştı hemde yapmaması gereken ne varsa yaptı. Tam bir dengesiz ve kimse değişmez huylu huyundan vazgeçmez.
Konu sahibi olumcul hata yapmis valla. Ikinci kez evleniyorsun ve adami duzgun arastirmadan yapiyorsun bunu. Bir bosanma davasi var. Neden bosandiklarini arastirmiyorsun. Yazik olmus bosa gecen zamana bozulan psikolojiye allahtan cocuk olmamisKonu sahibi detayları paylaşmıştı.
Konu sahibi olumcul hata yapmis valla. Ikinci kez evleniyorsun ve adami duzgun arastirmadan yapiyorsun bunu. Bir bosanma davasi var. Neden bosandiklarini arastirmiyorsun. Yazik olmus bosa gecen zamana bozulan psikolojiye allahtan cocuk olmamis
Katilmiyorum bosanmaya sebep olan nedene bagli bu ask bitti ayriligi degil sonucta.Şu andan sonra bunları konuşmak , kanayan yaraya tuz basmak olur. Türlü türlü dava , türlü türlü ayrılık nedeni var. Neden , niçin sorgulamak, görüştüğünüz insana ve geçmişine de saygısızlık gibi geliyor.
Evlenirken: "neden onu seviyorsun , neden onunla evlenmek istiyorsun" diye kimseyi sorgulamıyoruz ; hayırlı olsun diyor , mutluluklar diliyoruz.
Boşanırken de insanların artık birlikte olmak istememeleri yeterli bir sebep.
Ayrılan kişinin ayrılık nedenini sorgulamaya da hakkımız yok. Sorunlarını çözerek eski eşiyle veya eski sevgilisiyle barıştırmaya çalışmıyoruz neticede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?