Kocamın eski eşine ödemesi gereken parayı benden istemesi

Türkçe de dul sözcüğü var bende bunu kullandım etrafım da da epey dul kadınlar var benzer hayat yaşayanlar veya birebir bunlarla muhatap oldum , ben evde oturan ev hanımı değilim insanlar içinde sosyal hayatın içindeyim çevrem geniş
kadınların kandırılmasına acayip sinirleniyorum ama siz her yazdığım ,takip ettiğim konuya beğenmedim logosu eklemeye devam edin

Son düzenleme:
Tabi ki de vermek zorunda değilsiniz
Hatta evliliğinizi gözden geçirin bence

Yuzsuzlukte nırvana artık.
Ne alaka eskı esın hakkını yenı esın ailesı ödesın.
Bıde mal kacıran adamın nesıne guvendınız de evlendınız?

Allah rahmet eylesin ne kadar çok eşi ölmüş kadın varmış etrafınızda

Neden bukadar cokpara odemek zorunda,demekki esiniz cok hata yapmis eski esine karsi

Keşke evlenmeden önce boşanma dava dosyalarını bi isteseydiniz, bu tazminatı ödemek zorunda kaldıysa o dosyada cümbüş vardır.

İstediği parayı verdiğiniz an boşanma durumunda sizin hiçbir hakkınız olmayacak, eşiniz hem arsaya hem de verdiğiniz paraya tek başına çökecek. Yasal olarak nitelikli dolandırıcılık ve o kadar nitelikli ki asla hak iddia edemezsiniz

Ne münasebet tabi ki vermeyin

Cok hakli. Iki tane cocugu varmis onlarin hakkini vermemis. Sana neler yapmaz. Arsayi satip versin esinin parasini. Siz de bosanin
Boşanmış konu sahibi zaten. Herif de mecbur arsayı satacak artık eski karısına parasını verecek .

Ha tamam o zaman ben onu kacirmisim isabet olmus. Bu kadina zirnik koklatmamistir gidip bi tekrar okuyim

Konu sahibi detayları paylaşmıştı.

Konu sahibi olumcul hata yapmis valla. Ikinci kez evleniyorsun ve adami duzgun arastirmadan yapiyorsun bunu. Bir bosanma davasi var. Neden bosandiklarini arastirmiyorsun. Yazik olmus bosa gecen zamana bozulan psikolojiye allahtan cocuk olmamis

Şu andan sonra bunları konuşmak , kanayan yaraya tuz basmak olur. Türlü türlü dava , türlü türlü ayrılık nedeni var. Neden , niçin sorgulamak, görüştüğünüz insana ve geçmişine de saygısızlık gibi geliyor.

Evlenirken: "neden onu seviyorsun , neden onunla evlenmek istiyorsun" diye kimseyi sorgulamıyoruz ; hayırlı olsun diyor , mutluluklar diliyoruz.

Boşanırken de insanların artık birlikte olmak istememeleri yeterli bir sebep.

Ayrılan kişinin ayrılık nedenini sorgulamaya da hakkımız yok. Sorunlarını çözerek eski eşiyle veya eski sevgilisiyle barıştırmaya çalışmıyoruz neticede.

Katilmiyorum bosanmaya sebep olan nedene bagli bu ask bitti ayriligi degil sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…