Kocamın eski eşine ödemesi gereken parayı benden istemesi

Tabii ki vermeyin.Kendileri düşünsün.

O bahsedilen arsa olabilir mi acaba mal? Bence de öyle eski eşinin hakkı varmış ki istemiş, dam da vermemek için kılıfına uydurmuş ama bunlar bulunuyor yani.

Yani ahkâm kesmek istemem her durumkendi içinde değerlendirirlir de asla vermem o parayı,istemesi bile tuhaf ayrıca

aşık bir kadının aklına bu gelmez kadınlarımız ınstegramda fink atıyor avukat dosyalarından bi haber
Ya ama öyle yorumlar yapıyorsunuz ki şimdi beğenmedim atınca da kızıyorsunuz… buna da beğenmedim attım dayanamadım kusura bakmayın, neden sürekli insanları yaftalayan, bir şeylerle itham eden yorumlarınız var?

Sağol her yorumumu okuduğunu için her daim takibimdesin , en büyük fan' ımsın

Dul diye kocasi yada karisi ölmüş insanlara denir ogrenin artik.Bosananlara boşanmış yada bekar denir

Çok doğru karar,Allah yolunuzu açık etsin.Herşey çok güzel olsun İnşallah..Bunun yaşlılığı,varlığı ,yokluğu var...Bu adamla ömür geçmezdi..Aman düzelir,dur şunu görmezden geleyim bakalım ne olurlar zaman kaybı olurdu...Daha fazla ömrünüzden çaldırmadığınız iyi olmuş...

İşte sırf bu yönlerinden dolayı boşanmış erkek tehlike. Ama nedense boşanmış kadınlar daha büyük tehlike olarak gözüküyor. Kadın en fazla çocuklu oluyor ama erkeğin dağın ardına ne gizlediği belli bile değil.

Aaa neden öyle cikisiyorsunuz ki. Dul sadece kadınlara ve aşağılık olan kadınlara özgü bir yafta. Ve diğer kadınlarin hepsi, evliler olsun bekarlar olsun hiç kötü şeyler yapmıyor isimleri evli yada bekar ya. Bir de erkek değil ha dikkatini çekeyim kadın dul oluyor. Kadın tü Ka Ka.
Bu etiketi kadınlara yakistiran yine kadınlar değil mi? Kocasına ya da kendine güvenmeyen kadınlar. Çünkü hir kadın bisandiysa tek dertleri başkalarının kocalarını ayartmak yedikleri kazık yetmemiş gibi...
Böyle iğrenç düşünenleri Allah a havale ediyorum. Bizim yasadiklarimizin kat ve katını yaşasınlar...

Evlenmeden önce bu davanın uzun yıllar süreceğini ve benlik bişey olmadığını söylemişti. Evlendikten sonra kaç kez oturun konuşun şu konuyu halledin ortada 2 cocuk var sonuçta hepsi onların dedim. Hatta eski eşini savunduğum için de tartıştığımız olmuştu. Baktım olmuyo ne yaparsanız yapın demiştim. Benim ondan maddi bir çıkarım olsa idi evlenirken olurdu. Boşanırken olurdu hiçbişey talep etmediğim gibi bende olan arabasını da iade ettim. Üstüne orda kalan kişisel eşyalarımı bile ödemeli kargo ile getittirdim. Benim olun parasında malında gözüm hiç olmadı çok şükür ailemin durumu iyi bişeyine ihtiyacım yok. O parayı ödediler. Arsa onda kaldı ve müteahhite vermiş bile. Derdim o olsaydı barışmak için taleplerim olurdu ve istediğim herşeyi yapacak durumda idi yeterki ondan boşanmayayım. Ama benim tek istediğim huzur idi. Zaten kör topal gidiyorduk bu son olay bardağı taşırdı kırdı bitirdi.

Evet o arsa kayınpederin üstüne idi ama 300bin e konu olan arsa ayrı idi. Şimdi beyfendi oraya müteahhit e verip 15 civarı ev alacak. Aslına bakarsanız o para bile hakkı değil hemde şu ortamda pul oldu..
Ben boşanma sürecinde iken kendisine söyledim "beni yanlış anlama ama babanın üzerine olan yerlerini al iki gün sonra sana bişey olsa kimse babasının hakkıdır diye çocuklarına bişey vermez" diye. Bunu hala o süreçte evli olduğumuz ve barışma ihtimali var, kendine pay çıkarıyo diye mi düşündü bilmiyorum.
bütün bu yaşananlarda şunu gördüm iyi niyetli olmak da haklı olmak da bişey kazandırmıyor. Kaba bir tabir var s.çan yaranır diye maalesef çok doğru..

Hayır ya, yanlış anlaşılma var galiba. Bu üyeden manipülasyon ile para istiyor diye huzurlari bozulduğu için boşa mis diye anladım ben. Ben mi yanlış anlamışım?
Doğru anlamışsınız ama nedense o üye farklı şekilde yorumlama derdinde. Sanki ex görümce çünkü o da abisinin tavırları, benimde ziynetlerimi vermeme konusunda hatalı olduğumu söylemişti.

Ben de diyorum ki davayı kazansaydı karşı tarafa hakkını vermedin diyecek miydi? Hiç sanmıyorum. parayı alıp eşiyle hayatına devam edecekti
Zaten davayı kazandı. Davaya konu olan arsa toplamda 8 parsel ve şehrin güzel bir konumunda. Hatta birde deniz manzarası varki.. (istanbul değil Karadenizde biryer). Ve orayı şuan satsa bilmem kaç trilyon hatta müteahhite verilmiş beyfendiye kafadan 15 daire düşüyor. Ama kanunlar bunu baz almıyor belediye rayiç bedeli üzerinden bir rakam çıkmış. Kendisi 300bin küsür duyunca çok sevinmişti. Ve ben yine herşeye rağmen bak bu para onun karşılığı değil daha sonra ordan 1 tane ev ver kadıncağıza bile dedim. Samimiyetime ister inanın ister inanmayın o size kalmış ama durum bu.
Anlamadığım bir şekilde olayı farklı şekilde yorumluyorsunuz ya neyse..

Doğru anlamışsınız ama nedense o üye farklı şekilde yorumlama derdinde. Sanki ex görümce çünkü o da abisinin tavırları, benimde ziynetlerimi vermeme konusunda hatalı olduğumu söylemişti.
Çok dert ettim sormayın. Evlenirken böyle bir dava var ortada sonucu ne olur, tazminat ödemesi gerekirse benden para isteyebilir, insan eşine koşmaz mı… bunları hesaplamanız lazımdı. Yapmayıp sonra da vay benden para istedi boşanayım o zaman demeniz bana ters geldi. Farklı yorumlayıp elime ne geçecek, ben de herkes gibi fikrimi yazdım

Daha öncede söyledim evlenmeden önce bu konunun beni ilgilendirmediğini uzun yıllar süreceğini bunları düşünmem gerektiğini söylemişti.

İnsan zor gününde tabiki eşine koşar ama bu zor gün değil ki cin fikirlilik. Hadi buna da tmm diyelim istedi hatta ailemden bile istendi. yok denilince olayın bitmesi lazımdı zaten sorunda burdan çıktı. Yaptıkları söyledikleri yenilir yutulur cinsten değildii bizi bitiren bunlar oldu.bir fiziksel şiddet olmadı onunda kıyısından döndüm. Arada bir saygı kalmadı.

Ya adamın elinde o parayı 100e katlayacak malı varken kadın neden versin, hiç buradan bakmıyorsunuz. Adam düpedüz dolandırıcı, karısının hakkı olan arazi babasının üzerinde sırf kadın ortak olamasın diye. Böyle bir adam benden eski karısının tazminat parasını isterse ben de boşarım. Herkes enayi bir tek o mu akıllı.

Son düzenleme:
Daha evden ayrılmadan son günlerimizde ona, bu zamana kadar sana bir hayrı olmamış bak bize de hayrı yok bu malın mülkün çünkü o kadının ahı var üzerinde ve böyle çıkıyo demiştim. Ve gerçekten de öyle. Kendince uyanıklık etti de ne oldu sonuç ortada. Allah herşeyin hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…