• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın eski eşine ödemesi gereken parayı benden istemesi

Davanın lehinize sonuçlanacağını düşünerek mi evlendiniz… adam sizin böyle düşündüğünüzü bilmeyerek evlenmiştir tabii. Çoğunluğun aksine sizi haklı bulamadım. Dava bitmeden evleneyim, kocam kazanırsa süper harcarız beraber, kaybederse bana ne ödesin.. siz bu kafadasınız ve bu benim hoşuma gitmedi.

Davanın lehinize sonuçlanacağını düşünerek mi evlendiniz… adam sizin böyle düşündüğünüzü bilmeyerek evlenmiştir tabii. Çoğunluğun aksine sizi haklı bulamadım. Dava bitmeden evleneyim, kocam kazanırsa süper harcarız beraber, kaybederse bana ne ödesin.. siz bu kafadasınız ve bu benim hoşuma gitmedi.
Eski karına hakkını ver demiş, mal kaçırma demiş.

Eski evliliği zamanında alınmış, tapusu kayınpederinizin üstünde olan bir mal var. Bu nedenle eşinizin eski eşine 300bin borcu var.
Siz evlenmişsiniz. Takılarınız var. Normal. Vermemeniz de doğal. Sizin çünkü. Verirseniz zaten elinizdekinden de olacaksınız. Ve tapu zaten kayınpederin üstünde olduğundan diğerinde zaten hakkınız yok.
Eşiniz babasının üstüne yapıp çocuklarının bile hakkına girmiş. Sizin hakkınızı düşünebilecek birisi değil.
Siz kendinizi borca sokmayın. Elinizdekine de sahip çıkın. Size düşen borçtan başka bişey yok. Elinizdekine sahip çıkarsanız elinizde bişey olur en azından.
Kendi çocuğununun hakkını, çocuklarının annesinin hakkını vermeyen sizin hakkınızı da vermez. Sizi mağdur da eder.
Her durumda mağdursunuz. En az zararla atlatmaya bakın.

Eee… ama davayı kaybedersen nikah düşer bak ona göre dememiş
Davayı kaybettiği için boşanma dı ki. Kaybettiği parayı kendisinden ve ailesinden isteyip, alamayınca da çirkinleştiği için boşandı. Ne münasebet adamın eski karısına ödeyeceği parayı yeni karısının ailesinden istemek. Ödemeyince suçlu ilan etmek. Boşanmakla en iyisini yapmış. Adam yolunacak tavuk arıyormuş.

Davayı kaybettiği için boşanma dı ki. Kaybettiği parayı kendisinden ve ailesinden isteyip, alamayınca da çirkinleştiği için boşandı. Ne münasebet adamın eski karısına ödeyeceği parayı yeni karısının ailesinden istemek. Ödemeyince suçlu ilan etmek. Boşanmakla en iyisini yapmış. Adam yolunacak tavuk arıyormuş.
Ben de diyorum ki davayı kazansaydı karşı tarafa hakkını vermedin diyecek miydi? Hiç sanmıyorum. parayı alıp eşiyle hayatına devam edecekti

Ben de diyorum ki davayı kazansaydı karşı tarafa hakkını vermedin diyecek miydi? Hiç sanmıyorum. parayı alıp eşiyle hayatına devam edecekti
Ya ortada Bi para yok. Adamın eski eşiyle evliyken aldığı Bi arsa var babasının üstüne. Buradan kadına hak düşmüş. Konu sahibinin kocası eski eşi için hakkı yok demiş. Ve ayrılmadan önce bu konuda da kavga etmişler, ne demek hakkı yok gibisinden. Bence bu takdir edilesi Bi davranış. Çünkü çoğu kadın olaya daha kıskançlık duyguları ağır basarak bu kadar adaletli düşünemez. Eski karısı için kocasıyla kavga edemez. Yani kadını ailesinden para isteyerek, isteme dediği halde rezil etmiş. Bir de onlara tavır almış. Arsasını satmak yerine yeni karısı ve ailesinden 300 bin para istemiş, az buz da değil. Eski eşinden 2 de çocuğu olduğu halde mal kaçıran, onun hakkı yok diyen adamın neyine güvenip borcunu ödesin. Dibine kadar haklı

Eşiniz çok karektersiz miş bence dul bir adam ile evlenecek olan kadın bikimlerini erkeğe kaptırır er yada geç bunu göze alan evlensin sonra kk gelip paracıkkk larım altınlarımmmm diye ağlanıp buraya dert yanmasın

İstatistikler öyle demiyor ama 2 yıl içinde ikinci evliliğini yapan çiftler de boşanma oranı yüksek rüya aleminde yaşama devam et sen

Genel olarak çevremde dul kadınlara yanaşan hep banka borcu olan adamlar ,
ve bu adamlar evlenmeye yanaşmıyor çoğunluk metres hayatı yaşıyor

Kandıramadığı için üzülmüştür egoist adam ama olsun etrafta aptal dul kadın çok başkasını kandırıp parasını yer ,kadınları aşk sözleri ile kandırır yine
Dul dul dul… yeter ama hanımefendi, ne anlamda kullandığınız da belli yani iğnelemek amacıyla söylüyorsunuz. Gerçekten çok kırıcısınız. Ki bu eksik görüp iğnelenecek bir durum da değil. Azıcık empati, anlayış gösterin.

Back