Eski karına hakkını ver demiş, mal kaçırma demiş.Davanın lehinize sonuçlanacağını düşünerek mi evlendiniz… adam sizin böyle düşündüğünüzü bilmeyerek evlenmiştir tabii. Çoğunluğun aksine sizi haklı bulamadım. Dava bitmeden evleneyim, kocam kazanırsa süper harcarız beraber, kaybederse bana ne ödesin.. siz bu kafadasınız ve bu benim hoşuma gitmedi.
Eee… ama davayı kaybedersen nikah düşer bak ona göre dememişEski karına hakkını ver demiş, mal kaçırma demiş.
Boşanma davası değil, mal paylaşım davasiEee… ama davayı kaybedersen nikah düşer bak ona göre dememiş
Evet farkındayım.Boşanma davası değil, mal paylaşım davasi
Nikah nasıl düşecek bu durumda?Evet farkındayım.
Konu sahibi boşanmayı düşünüyor yaNikah nasıl düşecek bu durumda?
Boşanmış zatenKonu sahibi boşanmayı düşünüyor ya
İşte… alamadın paranı diye boşamış adamıBoşanmış zaten
Hayır ya, yanlış anlaşılma var galiba. Bu üyeden manipülasyon ile para istiyor diye huzurlari bozulduğu için boşa mis diye anladım ben. Ben mi yanlış anlamışım?İşte… alamadın paranı diye boşamış adamı
Davayı kaybettiği için boşanma dı ki. Kaybettiği parayı kendisinden ve ailesinden isteyip, alamayınca da çirkinleştiği için boşandı. Ne münasebet adamın eski karısına ödeyeceği parayı yeni karısının ailesinden istemek. Ödemeyince suçlu ilan etmek. Boşanmakla en iyisini yapmış. Adam yolunacak tavuk arıyormuş.Eee… ama davayı kaybedersen nikah düşer bak ona göre dememiş
Ben de diyorum ki davayı kazansaydı karşı tarafa hakkını vermedin diyecek miydi? Hiç sanmıyorum. parayı alıp eşiyle hayatına devam edecektiDavayı kaybettiği için boşanma dı ki. Kaybettiği parayı kendisinden ve ailesinden isteyip, alamayınca da çirkinleştiği için boşandı. Ne münasebet adamın eski karısına ödeyeceği parayı yeni karısının ailesinden istemek. Ödemeyince suçlu ilan etmek. Boşanmakla en iyisini yapmış. Adam yolunacak tavuk arıyormuş.
Ya ortada Bi para yok. Adamın eski eşiyle evliyken aldığı Bi arsa var babasının üstüne. Buradan kadına hak düşmüş. Konu sahibinin kocası eski eşi için hakkı yok demiş. Ve ayrılmadan önce bu konuda da kavga etmişler, ne demek hakkı yok gibisinden. Bence bu takdir edilesi Bi davranış. Çünkü çoğu kadın olaya daha kıskançlık duyguları ağır basarak bu kadar adaletli düşünemez. Eski karısı için kocasıyla kavga edemez. Yani kadını ailesinden para isteyerek, isteme dediği halde rezil etmiş. Bir de onlara tavır almış. Arsasını satmak yerine yeni karısı ve ailesinden 300 bin para istemiş, az buz da değil. Eski eşinden 2 de çocuğu olduğu halde mal kaçıran, onun hakkı yok diyen adamın neyine güvenip borcunu ödesin. Dibine kadar haklıBen de diyorum ki davayı kazansaydı karşı tarafa hakkını vermedin diyecek miydi? Hiç sanmıyorum. parayı alıp eşiyle hayatına devam edecekti
konu sahibi boşandı mı bu adamdan?Ben de diyorum ki davayı kazansaydı karşı tarafa hakkını vermedin diyecek miydi? Hiç sanmıyorum. parayı alıp eşiyle hayatına devam edecekti
Evetkonu sahibi boşandı mı bu adamdan?
En son babaevine gelmiş onu okudum. Yukarıda boşanmış zaten yazmışlar, ben de konu sahibi boşandığını yazdı galiba diye düşündüm.konu sahibi boşandı mı bu adamdan?
sevindim adına.yol yakınken dönmüş.
Eşiniz çok karektersiz miş bence dul bir adam ile evlenecek olan kadın bikimlerini erkeğe kaptırır er yada geç bunu göze alan evlensin sonra kk gelip paracıkkk larım altınlarımmmm diye ağlanıp buraya dert yanmasın
İstatistikler öyle demiyor ama 2 yıl içinde ikinci evliliğini yapan çiftler de boşanma oranı yüksek rüya aleminde yaşama devam et sen
Genel olarak çevremde dul kadınlara yanaşan hep banka borcu olan adamlar ,
ve bu adamlar evlenmeye yanaşmıyor çoğunluk metres hayatı yaşıyor
Dul dul dul… yeter ama hanımefendi, ne anlamda kullandığınız da belli yani iğnelemek amacıyla söylüyorsunuz. Gerçekten çok kırıcısınız. Ki bu eksik görüp iğnelenecek bir durum da değil. Azıcık empati, anlayış gösterin.Kandıramadığı için üzülmüştür egoist adam ama olsun etrafta aptal dul kadın çok başkasını kandırıp parasını yer ,kadınları aşk sözleri ile kandırır yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?