Çok isabetli karar vermişsiniz. Umarım boşanma gerçekleşmiştir. Son durumu yazarsaniz çok güzel olurMerhabalar.
Anlaşmalı boşanma protokolü hazırlattım imzaladı mayıs ortasına günü aldım. İmzalaması da, anlaşmaya yanaşmazsan normal dava açarım dediğim için. Çünkü şu durumda hiçbişey istemiyorum talep etmiyorum ama kabul etmeseydi böyle olmayacağını söyledim.
Şuan köpekler gibi pişman hatalıyım özür dilerim, bir daha yapmıcam vs diyor sürekli. Araya birilerini sokuyor ama kimseyle konuşmak istemiyorum. bana aileme söyledikleri yenilir yutulır değil kabullenemiyorum içime sinmiyor. Saygı kalmadı çok yüz göz olduk. Bu saatten sonra bizden adam olur mu daha?
İnşallah hayırlısı ile biter.
bence hiiiic yorum yapmayin, kendi nasil hallediyorsa halletsin. evli oldugu zaman kacirdigi mali babasindan istesin ve oyle odesin. ben olsam cok karismazdim.Merhabalar. 1 yıllık evliyim. Eski eşiyle aralarında mal paylaşım davası sürüyordu ve yeni sonuçlandı 300bin küsur ödemesi gerekiyor. Ve bunun için önce ailemden 200bin civarı borç istedi olumsuz yanıt alınca (sanki mecburlarmış gibi onlara karşı bileniyor şuan) benim ziynetlerimi istedi. Vermek istemediğim için aramız baya kötü. (onları evlenirken emanet takmıştı zor duruma düşmesin diye aileme söylemedim kabul ettim ve bir kere bile başına kakmadım lafını etmedim, 10 ay sonra aldı ona da mecbur kaldı aslında ya)
Satabileceği bir arsası var onu elden çıkarsa hiçbir sorun kalmayacak ama satmaya yanaşmıyor. Ki orayı da önceki evliliği zamanı almış ama tapu babasının üzerine. Boşanma idurumları çıkınca talepte bulunamasın diye hala babasında.
Ailemden para istememesini söylediğim halde babası arayıp konuşuyor. Ve açıkçası benim olanı eski eşine vermek istemesi bile zoruma gidiyo istemiyorum.
Bana hep onun hiçbir hakkı yok ben çalışıp kazandım der ve yanlış düşünüyorsun dediğim için de tartışırdık.
Yani hal böyle iken sizce yanlış mı yapıyorum. Kalbim çok kırık haketmediğim şeyler söylüyor onu sırtından bıçaklamışım vs vs.. Eski eşi ile arasındaki mal paylaşım davası sonucunda o borca ortak olmak zorunda mıyım?
Bitti boşandık. Hiçbişey talep etmedim. Heryerden engelli Ama hala ısrarla sms atıyor. Hatalıyım şudur budur barışalım diye. Güvenim inancım hiç kalmadı. Ailemin yanına geldikten sonra da çok saçmaladı. Hem barışmak için uğraştı hemde yapmaması gereken ne varsa yaptı. Tam bir dengesiz ve kimse değişmez huylu huyundan vazgeçmez.
Boşanmışsınız çoktan hakkınızda hayırlısı olsun.Taaa konuyu okuyunca anladım zaten bundan adam olmayacağını.Şimdi Arkanıza bakmadan Hayatınızın tadını çıkarmaya bakınAy ne mana ya! Delinin zoruna bak verme hiçbir şeyini sakın.Gün gelir aynısını sanada yapar arkanda birikim olarak her daim dursun
Rabbim bundan sonra sizi mutlu etsin. Kurtulmanıza sevindim. Anna babanıza da sabır dilerim. Yolunuz açık olsun.Bitti boşandık. Hiçbişey talep etmedim. Heryerden engelli Ama hala ısrarla sms atıyor. Hatalıyım şudur budur barışalım diye. Güvenim inancım hiç kalmadı. Ailemin yanına geldikten sonra da çok saçmaladı. Hem barışmak için uğraştı hemde yapmaması gereken ne varsa yaptı. Tam bir dengesiz ve kimse değişmez huylu huyundan vazgeçmez.
Elinde avucunda olmasa, zor durumda olsa neyse diycem de satıp borcunu halledebilecegi bi arsası varmis, bu neyin yüzsüzlüğü neyin kurnazlığı neyin tribi neyin manipülasyonu? Bi de ailene bilenmiş, güler misin ağlar mısın.Ona göre zor zamanında yanında olmayan biriyim. Artık kendimle çelişiyorum ,yanlışmıyım diye sorguluyorum ama yok neresinden tutsam elimde kalıyo
Çok yüzsüzlük hikayesi okudum burada ama maşallah bu başı çeker hiç böylesini okumamıştım.Biraz aklınız başınızdaysa ne kendiniz ne aileniz 1 lira vermeyin ve şunu da bilin ki bu kişiyle uzun süre evli kalamazsınız.İmkanınız varsa aileniz de duruma vakıf bence boşanın derim.Merhabalar. 1 yıllık evliyim. Eski eşiyle aralarında mal paylaşım davası sürüyordu ve yeni sonuçlandı 300bin küsur ödemesi gerekiyor. Ve bunun için önce ailemden 200bin civarı borç istedi olumsuz yanıt alınca (sanki mecburlarmış gibi onlara karşı bileniyor şuan) benim ziynetlerimi istedi. Vermek istemediğim için aramız baya kötü. (onları evlenirken emanet takmıştı zor duruma düşmesin diye aileme söylemedim kabul ettim ve bir kere bile başına kakmadım lafını etmedim, 10 ay sonra aldı ona da mecbur kaldı aslında ya)
Satabileceği bir arsası var onu elden çıkarsa hiçbir sorun kalmayacak ama satmaya yanaşmıyor. Ki orayı da önceki evliliği zamanı almış ama tapu babasının üzerine. Boşanma idurumları çıkınca talepte bulunamasın diye hala babasında.
Ailemden para istememesini söylediğim halde babası arayıp konuşuyor. Ve açıkçası benim olanı eski eşine vermek istemesi bile zoruma gidiyo istemiyorum.
Bana hep onun hiçbir hakkı yok ben çalışıp kazandım der ve yanlış düşünüyorsun dediğim için de tartışırdık.
Yani hal böyle iken sizce yanlış mı yapıyorum. Kalbim çok kırık haketmediğim şeyler söylüyor onu sırtından bıçaklamışım vs vs.. Eski eşi ile arasındaki mal paylaşım davası sonucunda o borca ortak olmak zorunda mıyım?
Şunu eşine söylediğin için sana helal olsun. Herkes bu olgunluğu gösteremez.Bana hep onun hiçbir hakkı yok ben çalışıp kazandım der ve yanlış düşünüyorsun dediğim için de tartışırdık.
Kandıramadığı için üzülmüştür egoist adam ama olsun etrafta aptal dul kadın çok başkasını kandırıp parasını yer ,kadınları aşk sözleri ile kandırır yineMerhabalar.
Anlaşmalı boşanma protokolü hazırlattım imzaladı mayıs ortasına günü aldım. İmzalaması da, anlaşmaya yanaşmazsan normal dava açarım dediğim için. Çünkü şu durumda hiçbişey istemiyorum talep etmiyorum ama kabul etmeseydi böyle olmayacağını söyledim.
Şuan köpekler gibi pişman hatalıyım özür dilerim, bir daha yapmıcam vs diyor sürekli. Araya birilerini sokuyor ama kimseyle konuşmak istemiyorum. bana aileme söyledikleri yenilir yutulır değil kabullenemiyorum içime sinmiyor. Saygı kalmadı çok yüz göz olduk. Bu saatten sonra bizden adam olur mu daha?
İnşallah hayırlısı ile biter.
Bitti boşandık. Hiçbişey talep etmedim. Heryerden engelli Ama hala ısrarla sms atıyor. Hatalıyım şudur budur barışalım diye. Güvenim inancım hiç kalmadı. Ailemin yanına geldikten sonra da çok saçmaladı. Hem barışmak için uğraştı hemde yapmaması gereken ne varsa yaptı. Tam bir dengesiz ve kimse değişmez huylu huyundan vazgeçmez.
İyi geçmiş olsun bir ömür geçmezdi bu dengesiz ve karektersiz adamla doğruyu yanlışı öğrenememiş ,sen mi ömrünü heba edecektik doğruyu bulması içinBitti boşandık. Hiçbişey talep etmedim. Heryerden engelli Ama hala ısrarla sms atıyor. Hatalıyım şudur budur barışalım diye. Güvenim inancım hiç kalmadı. Ailemin yanına geldikten sonra da çok saçmaladı. Hem barışmak için uğraştı hemde yapmaması gereken ne varsa yaptı. Tam bir dengesiz ve kimse değişmez huylu huyundan vazgeçmez.
Eşiniz yüzsüzlükte nirvana ya ulaşmış.İlerisi icin aslında size güzel bir fragman izletiyor, boşandığı eşine vermemek için mal kaçırıyor,bir sürü katakulli çeviriyor, çocuklarını bile düşünmüyor.Birde utanmadan dava parasını sizden istiyorMerhabalar. 1 yıllık evliyim. Eski eşiyle aralarında mal paylaşım davası sürüyordu ve yeni sonuçlandı 300bin küsur ödemesi gerekiyor. Ve bunun için önce ailemden 200bin civarı borç istedi olumsuz yanıt alınca (sanki mecburlarmış gibi onlara karşı bileniyor şuan) benim ziynetlerimi istedi. Vermek istemediğim için aramız baya kötü. (onları evlenirken emanet takmıştı zor duruma düşmesin diye aileme söylemedim kabul ettim ve bir kere bile başına kakmadım lafını etmedim, 10 ay sonra aldı ona da mecbur kaldı aslında ya)
Zaten en sinirime giden de bu. Özelikle söylediğim halde hatta ailem sen demeden teklif dahi etse bişey almayacaksın dediğim halde istenmesi ve bunu babası aracılığıyla yapması. Ki onlarıda çok severim herzaman arkamda durdular, oğlum ayıptır demek yerine bunu yapmalarını anlayamıyorum.
Hiç kimseyi çözemiyorum artık kime neye güveneceğiz
[/QUOT
Sizin adınıza çok sevindim, süreç zor olsada böyle bir adamla evlilik sizin açınızdan daha zor daha yıkıcı olurdu.Gezin tozun eğlenin hayatın tadını çıkarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?