Kocamın eski eşine ödemesi gereken parayı benden istemesi

Siz o parayı ödeseniz o arsa evlilikten önce edinilen mal sayılır büyük ihtimalle Yani ayrılmanız durumunda size birşey kalmaz.Arsaya haciz göstermesi ailenizden borç istemesi filan hiç hoş değil.Arsa satılsın madem değerlendi gelen parayı bölüşsünler

siz figuran gibi kullanacak . sevgi saygı yok . şuanki durumunuz nedir
Şuan ana baba yanındayım. Ayrılmak istediğimi söyledim. Çünkü çok çirkinleşti herşey saygı vs kalmadı. Bayram sonu hayırlısı ile işlemlere başlarız

Şuan ana baba yanındayım. Ayrılmak istediğimi söyledim. Çünkü çok çirkinleşti herşey saygı vs kalmadı. Bayram sonu hayırlısı ile işlemlere başlarız
doğru bi karar , evliliğinizi çıkar işine dökmüş . yemek yapma, cinsel ihtiyaçların karşılanması, temizlik düzenli ev gibi.
adama bunlar yetmemeiş bide parasal olarak yolmaya kalkmış . yalvarsda dönmeyin . sevdiğinden değil , daha fazla kullanmak için

Yanlis yapmiyorsun. Madem satip borcunu kapatabilecegi bir arsasi var neden sen ve ailenden bekliyor bunu. Cok haysiyetsiz bir davranis bence. Istiyor ki hem karnim doysun, hem pastam dursun. Yok yaa!

hayal dünyasında mı yaşıyorsun ş gerçekler acı
Bence sen bi etrafına bak nasıl bir ortamda yaşıyorsunda böyle genelleme yapıyorsun.Benim dünyamda dul diye tabir ettiğin kişilerin yaptığı evliliklerde hiç böyle birşey yaşanmıyor.Yaşanılan ortam farkından dolayı böyle düşünüyorsun demek.Dünyalar farklı

İstatistikler öyle demiyor ama 2 yıl içinde ikinci evliliğini yapan çiftler de boşanma oranı yüksek rüya aleminde yaşama devam et sen

Eşiniz baya saçmalamış

Eşiniz çok uyanık ve yüzsüz biri sanırım. Eski eşi sizi hiç bağlamaz. Sizle evlenmeden bu durumu çözmüş olması lazımdı. Ama benim kafama takılan nokta şu: yeni evli sayılırsınız. Bu durumu bilmiyor muydunuz? Ben olsam böyle bir durumu çözene kadar evlenmezdim böyle olacağını öngörürdüm veya sorardım nasıl ödemeyi düşünüyorsun diye..

İstatistikler öyle demiyor ama 2 yıl içinde ikinci evliliğini yapan çiftler de boşanma oranı yüksek rüya aleminde yaşama devam et sen
Çok komiksin sen Ya olay ne ara boşanma oranına geldi bak önce ki yazdığını oku!!

‘’Eşiniz çok karektersiz miş bence dul bir adam ile evlenecek olan kadın bikimlerini erkeğe kaptırır er yada geç bunu göze alan evlensin sonra kk gelip paracıkkk larım altınlarımmmm diye ağlanıp buraya dert yanmasın’’

Ne dediğini hatırlamıyorsun kalkıp başka konuda oran veriyorsun.Sana bunları sık sık gördüğün gerçek aleminde akıl fikir diliyorum

Bana yaptığı açıklama bu dava hemen bitmez 5 sene kafadan sürer ve senlik bişey yok bana böyle söylemiştin dediğimde ise bir an önce çözülsün önümüze bakalım, o dava konusu arsayı müteahhite vereyim vs..
Ama iş çığırından çok çıktı çirkinleşti

Valla benim bu tarz konularda tavrım çok katıdır. O yüzden size ne desem bilemedim. Siz beni dinlerseniz boşanırsınız o yüzden diğer üyeleri dinleyin

Ona göre zor zamanında yanında olmayan biriyim. Artık kendimle çelişiyorum ,yanlışmıyım diye sorguluyorum ama yok neresinden tutsam elimde kalıyo
Ne kadar manüpülatif bir adam. İnsan utanır ya utanır en basitinden. Eski eşine vereceği parayı sizden istemeye utanır. Arsası varmış. Arsasını satar ne yapar o borcu öder. Siz "Arsanı satma ben vereyim", diyecek olsanız bile reddetmesi lazım. Bir de babası babanızla konuşuyormuş ne kadar büyük yüzsüzlük, versin arsayı, insan dünürüne böyle bir şeyi yansıtır mı? Kusuruma bakmayın ama hiç iyi niyetli görmedim. Boşan demiyorum o sizin kararınız ama ailenizle konuşun. Yani destek alın ailenizden. Sizi ve ailenizi manüpüle etmesine izin vermeyin.

Merhabalar.
Anlaşmalı boşanma protokolü hazırlattım imzaladı mayıs ortasına günü aldım. İmzalaması da, anlaşmaya yanaşmazsan normal dava açarım dediğim için. Çünkü şu durumda hiçbişey istemiyorum talep etmiyorum ama kabul etmeseydi böyle olmayacağını söyledim.
Şuan köpekler gibi pişman hatalıyım özür dilerim, bir daha yapmıcam vs diyor sürekli. Araya birilerini sokuyor ama kimseyle konuşmak istemiyorum. bana aileme söyledikleri yenilir yutulır değil kabullenemiyorum içime sinmiyor. Saygı kalmadı çok yüz göz olduk. Bu saatten sonra bizden adam olur mu daha?
İnşallah hayırlısı ile biter.

bu adama enn güzel yapılacak şey sizde boşanın birde size tazminat ödemek için yeniden evlensin. Adamda ki mantık full borç kredi kartını kapatmak için diğer kredi kartından nakit avans çekmekle aynı ahhaha batıyor ama günü kurtarma derdinde onursuz herif pühh

Geçmiş olsun demek istedim,son durumun bilmiyorum ama inşallah kurtulmuşsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…