- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.711
- 158
Siz o parayı ödeseniz o arsa evlilikten önce edinilen mal sayılır büyük ihtimalle Yani ayrılmanız durumunda size birşey kalmaz.Arsaya haciz göstermesi ailenizden borç istemesi filan hiç hoş değil.Arsa satılsın madem değerlendi gelen parayı bölüşsünlerOrtada bir arsa var. Onun değeri üzerinden bu meblağ belirlendi. ki konumuna göre bence az bile. Ve dava bitmediği için oraya bişey yapılamıyor. Ve kendince uyanık koca herhangi bir satış olmasın diye üzerine bir haciz göstermiş. Nakit değilde Taşınmaz olarak var.
Evlenmeden bu davasını biliyordum. Ama bana davanın uzun süreceğini benim bunu düşünmemem gerektiğini vs söylemişti.
Gelecek görüyor musunuz derseniz yolun sonuna geldiğimizi düşünüyorum. Bunun altından kalkabilir miyiz yada nasıl yaparız bunu inanın hiç bilmiyorum
Ne kadar çirkin bir konuşma bu.Ne alakası var ?Eşiniz çok karektersiz miş bence dul bir adam ile evlenecek olan kadın bikimlerini erkeğe kaptırır er yada geç bunu göze alan evlensin sonra kk gelip paracıkkk larım altınlarımmmm diye ağlanıp buraya dert yanmasın
Şuan ana baba yanındayım. Ayrılmak istediğimi söyledim. Çünkü çok çirkinleşti herşey saygı vs kalmadı. Bayram sonu hayırlısı ile işlemlere başlarızsiz figuran gibi kullanacak . sevgi saygı yok . şuanki durumunuz nedir
doğru bi karar , evliliğinizi çıkar işine dökmüş . yemek yapma, cinsel ihtiyaçların karşılanması, temizlik düzenli ev gibi.Şuan ana baba yanındayım. Ayrılmak istediğimi söyledim. Çünkü çok çirkinleşti herşey saygı vs kalmadı. Bayram sonu hayırlısı ile işlemlere başlarız
Yanlis yapmiyorsun. Madem satip borcunu kapatabilecegi bir arsasi var neden sen ve ailenden bekliyor bunu. Cok haysiyetsiz bir davranis bence. Istiyor ki hem karnim doysun, hem pastam dursun. Yok yaa!Merhabalar. 1 yıllık evliyim. Eski eşiyle aralarında mal paylaşım davası sürüyordu ve yeni sonuçlandı 300bin küsur ödemesi gerekiyor. Ve bunun için önce ailemden 200bin civarı borç istedi olumsuz yanıt alınca (sanki mecburlarmış gibi onlara karşı bileniyor şuan) benim ziynetlerimi istedi. Vermek istemediğim için aramız baya kötü. (onları evlenirken emanet takmıştı zor duruma düşmesin diye aileme söylemedim kabul ettim ve bir kere bile başına kakmadım lafını etmedim, 10 ay sonra aldı ona da mecbur kaldı aslında ya)
Satabileceği bir arsası var onu elden çıkarsa hiçbir sorun kalmayacak ama satmaya yanaşmıyor. Ki orayı da önceki evliliği zamanı almış ama tapu babasının üzerine. Boşanma idurumları çıkınca talepte bulunamasın diye hala babasında.
Ailemden para istememesini söylediğim halde babası arayıp konuşuyor. Ve açıkçası benim olanı eski eşine vermek istemesi bile zoruma gidiyo istemiyorum.
Bana hep onun hiçbir hakkı yok ben çalışıp kazandım der ve yanlış düşünüyorsun dediğim için de tartışırdık.
Yani hal böyle iken sizce yanlış mı yapıyorum. Kalbim çok kırık haketmediğim şeyler söylüyor onu sırtından bıçaklamışım vs vs.. Eski eşi ile arasındaki mal paylaşım davası sonucunda o borca ortak olmak zorunda mıyım?
hayal dünyasında mı yaşıyorsun ş gerçekler acıNe kadar çirkin bir konuşma bu.Ne alakası var ?
Bence sen bi etrafına bak nasıl bir ortamda yaşıyorsunda böyle genelleme yapıyorsun.Benim dünyamda dul diye tabir ettiğin kişilerin yaptığı evliliklerde hiç böyle birşey yaşanmıyor.Yaşanılan ortam farkından dolayı böyle düşünüyorsun demek.Dünyalar farklıhayal dünyasında mı yaşıyorsun ş gerçekler acı
İstatistikler öyle demiyor ama 2 yıl içinde ikinci evliliğini yapan çiftler de boşanma oranı yüksek rüya aleminde yaşama devam et senBence sen bi etrafına bak nasıl bir ortamda yaşıyorsunda böyle genelleme yapıyorsun.Benim dünyamda dul diye tabir ettiğin kişilerin yaptığı evliliklerde hiç böyle birşey yaşanmıyor.Yaşanılan ortam farkından dolayı böyle düşünüyorsun demek.Dünyalar farklı
Eşiniz baya saçmalamışMerhabalar. 1 yıllık evliyim. Eski eşiyle aralarında mal paylaşım davası sürüyordu ve yeni sonuçlandı 300bin küsur ödemesi gerekiyor. Ve bunun için önce ailemden 200bin civarı borç istedi olumsuz yanıt alınca (sanki mecburlarmış gibi onlara karşı bileniyor şuan) benim ziynetlerimi istedi. Vermek istemediğim için aramız baya kötü. (onları evlenirken emanet takmıştı zor duruma düşmesin diye aileme söylemedim kabul ettim ve bir kere bile başına kakmadım lafını etmedim, 10 ay sonra aldı ona da mecbur kaldı aslında ya)
Satabileceği bir arsası var onu elden çıkarsa hiçbir sorun kalmayacak ama satmaya yanaşmıyor. Ki orayı da önceki evliliği zamanı almış ama tapu babasının üzerine. Boşanma idurumları çıkınca talepte bulunamasın diye hala babasında.
Ailemden para istememesini söylediğim halde babası arayıp konuşuyor. Ve açıkçası benim olanı eski eşine vermek istemesi bile zoruma gidiyo istemiyorum.
Bana hep onun hiçbir hakkı yok ben çalışıp kazandım der ve yanlış düşünüyorsun dediğim için de tartışırdık.
Yani hal böyle iken sizce yanlış mı yapıyorum. Kalbim çok kırık haketmediğim şeyler söylüyor onu sırtından bıçaklamışım vs vs.. Eski eşi ile arasındaki mal paylaşım davası sonucunda o borca ortak olmak zorunda mıyım?
Çok komiksin sen Ya olay ne ara boşanma oranına geldi bak önce ki yazdığını oku!!İstatistikler öyle demiyor ama 2 yıl içinde ikinci evliliğini yapan çiftler de boşanma oranı yüksek rüya aleminde yaşama devam et sen
Bana yaptığı açıklama bu dava hemen bitmez 5 sene kafadan sürer ve senlik bişey yokEşiniz çok uyanık ve yüzsüz biri sanırım. Eski eşi sizi hiç bağlamaz. Sizle evlenmeden bu durumu çözmüş olması lazımdı. Ama benim kafama takılan nokta şu: yeni evli sayılırsınız. Bu durumu bilmiyor muydunuz? Ben olsam böyle bir durumu çözene kadar evlenmezdim böyle olacağını öngörürdüm veya sorardım nasıl ödemeyi düşünüyorsun diye..
Valla benim bu tarz konularda tavrım çok katıdır. O yüzden size ne desem bilemedim. Siz beni dinlerseniz boşanırsınız o yüzden diğer üyeleri dinleyinBana yaptığı açıklama bu dava hemen bitmez 5 sene kafadan sürer ve senlik bişey yokbana böyle söylemiştin dediğimde ise bir an önce çözülsün önümüze bakalım, o dava konusu arsayı müteahhite vereyim vs..
Ama iş çığırından çok çıktı çirkinleşti
Benim niyetim de bu bitmesi. bizden adam olmaz dahaValla benim bu tarz konularda tavrım çok katıdır. O yüzden size ne desem bilemedim. Siz beni dinlerseniz boşanırsınız o yüzden diğer üyeleri dinleyin
Ne kadar manüpülatif bir adam. İnsan utanır ya utanır en basitinden. Eski eşine vereceği parayı sizden istemeye utanır. Arsası varmış. Arsasını satar ne yapar o borcu öder. Siz "Arsanı satma ben vereyim", diyecek olsanız bile reddetmesi lazım. Bir de babası babanızla konuşuyormuş ne kadar büyük yüzsüzlük, versin arsayı, insan dünürüne böyle bir şeyi yansıtır mı? Kusuruma bakmayın ama hiç iyi niyetli görmedim. Boşan demiyorum o sizin kararınız ama ailenizle konuşun. Yani destek alın ailenizden. Sizi ve ailenizi manüpüle etmesine izin vermeyin.Ona göre zor zamanında yanında olmayan biriyim. Artık kendimle çelişiyorum ,yanlışmıyım diye sorguluyorum ama yok neresinden tutsam elimde kalıyo
Şuan ana baba yanındayım. Ayrılmak istediğimi söyledim. Çünkü çok çirkinleşti herşey saygı vs kalmadı. Bayram sonu hayırlısı ile işlemlere başlarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?