Kocamın eski eşi…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yagmurcicegii

Gırnatacı küpek
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2023
3.893
4.768
Kızlar günaydın lütfen bana akıl verin çünkü fevri hareketler yapmama az kaldı.. Ben evliliğimde dördüncü yılıma girdim bir tanede bebeğim var çok şükür mutlu bir yuvaya sahibiz. Ben eşimin ikinci evliliğiyim. Eşimin ilk eşi sevgisinden artık takıntılı mı diyeyim ne diyeyim bilmiyorum. O da evli bu arada iki yıl olacak sanırım hatta şu an şimdiki eşinden hamile. Biz küçük yerde yaşıyoruz bu arada belkide bu olayları bu kadar kafama takma sebebim bu bunu önden söylemek isterim.

Eşimin eski eşi bir türlü bize rahat vermedi sürekli ayırmak için tonla terbiyesizlikler yaptı gerçekten anlatmak istemiyorum çünkü çok fazla hangi birini anlatayım ve inanılmaz sinirleniyorum. neyse. Bu yaptıklarına ben uymadım onun seviyesine düşmedim. Ama artık canıma tak etmeye başladı. Bu arada uymama sebebimde şu eşimin o kadından iki cocugu var zaten yüzlerini zar zor gösteriyor sebebide işte zarar veremeyince eşimi cocuklardan yana vurmaya kalkıyor. Eğer ben o kadınla tartışma kavga her neyse ona girseydim biliyordum ki o cocukları bir daha babalarına göstermeyecekti ve ben ne cocuklara ne de eşime kıyamadım susmamın tek sebebi buydu.

Benim instagram hesabıma durmadan bir fake hesaptan takip isteği gelip duruyordu ve ben reddediyordum sonra anneme de atmaya başladı. Ondan sonra ben Instagram hesabımı üzerinden ne kadar geçti hatırlamıyorum bu arada herkese açık yapmıştım. Bu fake hesap yatıp kalkmaya başladı resmen hesabımda. Hislerim çok kuvvetlidir ve ben bunun o olduğunu hissediyordum sürekli ama tabii ki elimde herhangi bir kanıt herhangi bir şey yok neyse bilenler bilir Instagram’da şifremi unuttum dediğinizde ya e-posta adresine ya ya da telefon numaranıza bir kod gelir. Ben dedim ki bunu yapayım belki numara sonundan falan anlarım. Sonra yaptım ve numaranın son dört tanesi çıktı ondan sonra yine beni şeytan dürttü çocuğunun telefon numarasının sonuna baktım tutuyor. Ondan sonra bir gün çocuklar bizdeyken ben tekrar bir mesaj gönderdim şifremi unuttum diye çocuğun telefonu öttü ve ben bunu emin olmak için arka arkaya tekrarladım her seferinde çocuğun telefonu öttü zaten sonrasında da çocuk kod gibi bir şeyler gelmiş dedi ve ben artık emin oldum. Belki diyeceksiniz ki hesabını herkese kapatabilirsin ama neden ben bir şahıs yüzünden bunu yapıyorum ve konu şu neden hala benim hesabımda neden evli olmasına rağmen eşimin ve benim peşimi bırakmıyor.

Çocukları bize kalmaya gelir bu arada hiçbir problemim yok onlarla. en başta da söylemiştim küçük yerde yaşıyoruz insanlara sürekli benim çocukları istemediğimi çocuklarına çok kötü davrandığımı onlara akşam yemeği dahi yedirmediğimi ertesi gün kahvaltı ettirmeden aç bir şekilde eve yolladığımı bunları anlatıyor durmadan. ve her ay düzenli nafakamızı ödüyoruz çocukları alıyoruz isteklerini karşılıyoruz zaten anne o kadar rezil bir karakter ki çocukların bütün pahalı isteklerini hep bizim üzerimize atar örnek veriyorum telefon bisiklet kırtasiye alışverişleri krampon… saymakla bitmez. Ama yine insanlara durmadan eşimin bir TL para göndermediğini çocuklarınla görüşmediğini asla bakmadığını bana yedirdiğini insanlara bunları anlatıyor. Instagram hesap olayında da bu konuda da yine hiçbir şey yapmadım. Sonrasında ben bir iş değişikliğine gidecektim mağaza olarak ve gideceğim mağaza bunların tam oturduğu bölge taraflarındaydı bu kadının babası gidip oraya gideceğim mağaza müdürünü tutuyor ve mağaza müdürüne diyor ki o kadın buraya çalışmaya gelirse size rahat vermeyecegim siz durmadan şikayet edeceğim hakkımda küfürlü bir şekilde ileri geri konuşuyor bunu da bize mağaza müdürü söyledi huzursuzluk çıkacak sanırım gelme diye. Yine buna bir şey demedim arkadaşlar evet bunu da yuttum. Bomba olan eşime kendini gösterebileceği hiçbir yer yok sadece çocukların cep telefonu var giyinip süslenip çocukların telefonundan WhatsApp’a durum atıyordu eşim görsün diye kusacağım yani o kadar karaktersiz…

Şimdi tekrar altını çiziyorum kadın iki yıldır evli ve şu anki eşinden hamile ama ciddi bir arkadaş ortamında sürekli eşimi anmaya başlıyor kötüleyerek de değil iyi manada özlediğine dair eski eşime dönmek istediğine dair sonra oradaki bir kadın da artık dayanamıyor ve diyor ki ya sen ne kadar terbiyesiz bir insansın o adam evlendi o adamın artık bir çocuğu var kendinde evlendin böyle bir şey yapılır mı sen hiç utanmıyor musun diye bu şekilde konuşuyor. bu arada zaten uzun oldu anlatmadığım ve bana yapılan daha çok şey var. Babasının bizi yolda gördüğünde arabayı sürttürmesi kornaları öttürmesi gibi nitekim kardeşleri de aynı şekilde. Yani anlayacağınız artık sinirden kudurmuş vaziyetteyim ve sabredemiyorum özellikle bu son duyduğum eşime karşı olan özlemi insanlarla bunu paylaşması yani beni çok delirtiyor. Ben sustukça bunlar bize bulaşmıyor diyip geri adım atmadılar bindikçe binmeye çalışıyorlar üzerime yuvama aileme.. arkadaşlar siz olsanız ne yapardınız gerçekten benim ne yapmam gerekiyor ne olursunuz bana bir akıl verin. bu arada gerçekten bir olay herhangi bir şey yaşanmadı kadın eşimin mutlu olmasını yediremediği için ve aklı hala eşinde olduğu için bu tür saçma sapan girişimlerde bulunuyor gerçekten hiçbir yaptığına kudurtacak bir şekilde bir cevap vermedim ve dediğim gibi artık susamıyorum canıma tak etmiş durumda bana lütfen bir akıl verin.

Ben artık kocasına da ulaşmak istemiyorum direkt kadına ulaşmak istiyorum kapısının önüne gidesim var artık

İstediği o zaten. Ben olsam ses kayıt programı yükler arar yaptıklarını söyler şimdiki eşine ayıp ettiğini söylerdim. O da dökülürdü. Bu kaydı hem eşime gösterir hem de onun eşine atardım.

Bir daha rahatsız etmemesi gerektiğini gösterirdim.

İstediği o zaten. Ben olsam ses kayıt programı yükler arar yaptıklarını söyler şimdiki eşine ayıp ettiğini söylerdim. O da dökülürdü. Bu kaydı hem eşime gösterir hem de onun eşine atardım.

Bir daha rahatsız etmemesi gerektiğini gösterirdim.
Kadın dökülmez o yapıda değil. Direkt çirkefleşmeye başlar ya da telefonu kapatıp abisine babasına söyler onlar beni arar🤣

Tüm bu yaşananlarda eşinizin tutumu ne oldu

Kapısının önüne gidilecek kimse gibi durmuyor bu kadın
Çamura yatacak sizi de çekecek potansiyel var
Eşim kendisiyle asla muhatap değil. Eşime bulaşamıyorlar zaten. Bu özlem konusu, instagram konusunda vs herhangi bir yorumda bulunmadı. Karaktersiz, aşağlılık yorumundan baska. Ama babasının hakkımda konusma muhabbetine gerildi ve istersem babasına ulaşıp ağzına s*çabileceğimi destekçi olduğunu söylemişti. Kendisi bu kadından yapışıklığından çok çekmiş o bile uğrasamıyor artık.

Sizinle ilgili şeyleri nereden biliyor bu kadın? Yani iş değişikliğinizi, nerede çalışacağınızı, iş görüşmenizin gününü falan nereden biliyor ve niye biliyor?
Yaşadığımız yer küçük söylemiştim. Sürekli beni takip halinde sosyal medyadan vs. Bu kadının kardeşi firmacılık yapıyor mağazalara girip çıkıyor gideceğim mağazadada çalışan arkadası var yüksek ihtimalle buraya gelecek diye ona söylendi. Babasıda o mağazadan devamlı alışveriş yapıyor zaten.

Bence kadının eşine ulaşırsan olaki boşanırsa artık kurtulamazsınız ben olsam gözden ıtakngönülden Irak der farklı şehire taşınırım
Taşınma ihtimaliniz yok mu bu küçük yere bir iki saat uzaklıkta büyük bir yere ?
Taşınma ihtimalimiz yok çalışıyoruz eşimde bende ve bebeğime annemle kv bakıyor. Diğer türlü ya ben çalışmamalıyım ya da bakıcı tutmalıyız ama onuda kaldıramayız

Küçük bir yerde yaşıyorsunuz. Sanki erkek kalmamış gibi 2 çocuklu adam ile evlenmişsiniz. Hiç mi aile büyükleriniz sizi uyarmadı engellemedi ?? Ne yapıyorsun kızım diye sizi sarsmadı ? Çocuklu bir erkek ile evlenmek bir kişiden daha fazlası ile evlenmektedir, ikili bir dinamikten çok fazlasıdır. Sürekli çocuk nedeniyle etkileşim olacak, anılar, alışkanlıklar bunlar ben çok güveniyorum yaaa diyerek bir köşeye atılıverecek şeyler değiller. Eşiniz özünde iyi olsa da, çocukları yüzünden eski eşiyle asla bağını koparamaz ve hafta sonlarının çocuk odaklı yaşanması çok zor olmalı. Eski sevgiliden konuşmak bile insanı kasarken her hafta sonu, tatillerde, eski hanımı ve çocukları görmek zorunda kalmak, katlanılacak iş değil. Bu çocuklar bir gün evlenecek. Aynı cemiyette olmak bulunmak zorunda kalacağınız günler olacak. Boşanmış ve çocuksuz bir kadın olarak hiç evlenmemiş biriyle evleniyorum. Çocuklu erkeklerin tekliflerini net bir şekilde defalarca red ettim. Çünkü sizin gibi huzursuz yaşamak istemedim. Başkasından türemiş bir çocuğun kahrı çekilmez. Bir de başkasının çocuğuysa asla kadir kıymet bilmez. Nankördür. Ölü yatırımdır. Boşuna böyle canınız sıkılır durur.

Sizinle ilgili şeyleri nereden biliyor bu kadın? Yani iş değişikliğinizi, nerede çalışacağınızı, iş görüşmenizin gününü falan nereden biliyor ve niye biliyor?

bende bunu merak ettim okurken.
kadın sizin iş değişikliği yapacağınızı gideceğiniz mağazayı nereden biliyor ki babası kalkıp hemen gidebiliyor?

Küçük bir yerde yaşıyorsunuz. Sanki erkek kalmamış gibi 2 çocuklu adam ile evlenmişsiniz. Hiç mi aile büyükleriniz sizi uyarmadı engellemedi ?? Ne yapıyorsun kızım diye sizi sarsmadı ? Çocuklu bir erkek ile evlenmek bir kişiden daha fazlası ile evlenmektedir, ikili bir dinamikten çok fazlasıdır. Sürekli çocuk nedeniyle etkileşim olacak, anılar, alışkanlıklar bunlar ben çok güveniyorum yaaa diyerek bir köşeye atılıverecek şeyler değiller. Eşiniz özünde iyi olsa da, çocukları yüzünden eski eşiyle asla bağını koparamaz ve hafta sonlarının çocuk odaklı yaşanması çok zor olmalı. Eski sevgiliden konuşmak bile insanı kasarken her hafta sonu, tatillerde, eski hanımı ve çocukları görmek zorunda kalmak, katlanılacak iş değil. Bu çocuklar bir gün evlenecek. Aynı cemiyette olmak bulunmak zorunda kalacağınız günler olacak. Boşanmış ve çocuksuz bir kadın olarak hiç evlenmemiş biriyle evleniyorum. Çocuklu erkeklerin tekliflerini net bir şekilde defalarca red ettim. Çünkü sizin gibi huzursuz yaşamak istemedim. Başkasından türemiş bir çocuğun kahrı çekilmez. Bir de başkasının çocuğuysa asla kadir kıymet bilmez. Nankördür. Ölü yatırımdır. Boşuna böyle canınız sıkılır durur.
Uyardılar tabii ki dinlemedim ve evlendim tekrar söylüyorum ben eşimle çok mutluyum konuda bu değil. Ayrıca o kadınla eşimin tek bir muhabbeti yok. Cocukların ikisinede telefon aldık oradan arıyoruz görüşüyoruz. Çocuklarda o kadar küçük değiller yani anneleri yanlarında olması gerekmiyor. Hiçbir şekilde eşimde bende o kadını görmüyor duymuyoruz ve benim eşimden yana bir sıkıntım yok mutluyum.

bende bunu merak ettim okurken.
kadın sizin iş değişikliği yapacağınızı gideceğiniz mağazayı nereden biliyor ki babası kalkıp hemen gidebiliyor?
Yaşadığımız yer küçük söylemiştim. Sürekli beni takip halinde sosyal medyadan vs. Bu kadının kardeşi firmacılık yapıyor mağazalara girip çıkıyor gideceğim mağazadada çalışan arkadası var yüksek ihtimalle buraya gelecek diye ona söylendi. Babasıda o mağazadan devamlı alışveriş yapıyor zaten. Şöyle yazmıştım.

Ben ortada senlik bir konu göremedim açıkçası. Sadece çalışmaya gireceğim yere bulaşması sorun. Onun haricinde tabiki de babası alacak her ihtiyaçlarını. 2 çocuklu biriyle evlenirken başka bir durum beklemen saçma.
Gelgelelim eşin çizgiyi Ya çekememiş ya da sen çok takıntılısın. Yatıp kalkıp kadını düşünüyorsun. Ben olsam eşime güveniyorsam ne derse desin umursamam hayatıma bakarım. Eşinle sorunun yoksa kadını da umursamazdın açıkçası. Benim de 2 çocuğum var. Ben babalarıyla en son mahkemede muhatap oldum. Tiksinme hissim var ondan. Ama istesem çocukların her ihtiyacını isterim. Çocuklarla ilgili her durumda ararım. İhtiyaç halinde hep çağırırım. Çocukları da istediğim zaman yollarım. Ama dediğim gibi tiksindiğim için 3 yıldır bir kere görmedim. Hep merak ederdim boşanmış 2 çocuğu da annesine vermiş adamlarla evlenen var mı diye varmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X