Tamam da kardeş boşanmam diyorsunuz, ne diyelim ki size?Yanlış anlamışsiniz kaçmaya çalışmıyorum eşimin memnun olmayışı sürekli söylenmesi ve hep benim suçlu olmam sürekli çocuk üzerinden bana laf söylemesini kaldıramıyorum artık
siz neden anne baba oldunuz ki? o kadar üzüldüm ki o yavruya. bebek yahu o daha. aglayacak, mızmızlanacak, anne kucağı isteyecek her işini siz göreceksiniz. o bebeği dünyaya getirirken ne bekleyerek, ne düşünerek yaptınız merak ediyorum.Merhabalar öncelikle hakkınızı helal edin sorunumla sizleri de meşgul ettiğim için.
2 buçuk yıllık evliyim bir yaşında çocuğum var eşim sürekli sen çocuğa bakmaktan acizsin bu çocuk aç mi niye ağlıyor gibi sürekli ailemin yanında da aynı şekilde davranıyordu.bir süre sonra ben bakamiyorsam al götür senin ailen baksın dedim çünkü artık bikmistim herneyse bu sorunlar bitti zannediyordum ama bitmedi şimdi ise her işi yapmaya çalışıyorum ama çocuğum çok mızmız tuvalete bile gidemez haldeyim akşam eve gelince o ilgilensin istiyorum ama nedense sürekli yorgun hiçbir iş yspmasam da kapıdan içeri girer girmez söylenmeye başlıyor çocuğu da ağlatma diyor napiyim ben robot falan değilim ki artık bıkkınlık geldi sürekli çocuk çocuk kendinden soguttugu gibi çocuktan da sogumama neden oluyor bişey istiyor gidip getircem ama çocuğu yere bırakmam lazım sürekli taşımaktan kolum ağrıyor çocuk ağlıyor yine bir sorun o zaman kalk kendin al o da olmaz çocuğu bahane etme diyip duruyor artık sıkıldım ben annesiyim ama sen de babasisin diyorum yok adam anlamıyor yoruldum cevabınızi bekliyorum
Aaa bu benim kocam nereli bu hanzo aynısı yahuMerhabalar öncelikle hakkınızı helal edin sorunumla sizleri de meşgul ettiğim için.
2 buçuk yıllık evliyim bir yaşında çocuğum var eşim sürekli sen çocuğa bakmaktan acizsin bu çocuk aç mi niye ağlıyor gibi sürekli ailemin yanında da aynı şekilde davranıyordu.bir süre sonra ben bakamiyorsam al götür senin ailen baksın dedim çünkü artık bikmistim herneyse bu sorunlar bitti zannediyordum ama bitmedi şimdi ise her işi yapmaya çalışıyorum ama çocuğum çok mızmız tuvalete bile gidemez haldeyim akşam eve gelince o ilgilensin istiyorum ama nedense sürekli yorgun hiçbir iş yspmasam da kapıdan içeri girer girmez söylenmeye başlıyor çocuğu da ağlatma diyor napiyim ben robot falan değilim ki artık bıkkınlık geldi sürekli çocuk çocuk kendinden soguttugu gibi çocuktan da sogumama neden oluyor bişey istiyor gidip getircem ama çocuğu yere bırakmam lazım sürekli taşımaktan kolum ağrıyor çocuk ağlıyor yine bir sorun o zaman kalk kendin al o da olmaz çocuğu bahane etme diyip duruyor artık sıkıldım ben annesiyim ama sen de babasisin diyorum yok adam anlamıyor yoruldum cevabınızi bekliyorum
İnstagramda çocukları sadece annelerin büyütmesinin yanlışlığıyla ilgili paylaşım yapan bir sürü uzman var. Onları eşine göster. Çocuğumuzun sağlığı, iyiliği için de. Babaların ilgi gösterdiği çocukların zeka gelişiminin daha hızlı olduğu söyleniyor. Eşin bunları anlayacak kapasitede gelmedi ama bu çocuğu dünyaya getirdik, onun için en iyisini yapmalıyız de. 1 yaşında çocuğun hep ilgi istemesi, yalnız durmaması normal. Gündüz hep senle olduğu için sana ekstra düşkünlük göstermesi de doğalYanlış anlamışsiniz kaçmaya çalışmıyorum eşimin memnun olmayışı sürekli söylenmesi ve hep benim suçlu olmam sürekli çocuk üzerinden bana laf söylemesini kaldıramıyorum artık
Sizin evlilik bitmiş zaten farkında değilsiniz.Şiddete yeltendi ama hemen önlemi aldım polise şikayette bulundum uzaklaştırma aldım 2 kez
çoçuğuna daha sıkı bağlanman gerekmez mi soğumak nedir? Evladın ya canın kanın, eşiniz çöp cidden pislikMerhabalar öncelikle hakkınızı helal edin sorunumla sizleri de meşgul ettiğim için.
Bakın annesiniz siz evet çocuk onunda çocuğu bakmiyo işte ne yapcaksin ortada mi birakcaksin küçücük çocuğu. Adam hasta belli ki seni sorumlu tutuyor çocuktan soğumak ne demekÇocuğun bana ihtiyacı olduğunu biliyorum ama tek benim çocuğum değil anlatabiliyor muyum neden her şey benim üstümde ve neden hiç memnun olmuyor herşey sorun haline geliyor neden her şeyde ben suçlu oluyorum ben bunu anlayamıyorum sorun bu
Çocuğun bana ihtiyacı olduğunu biliyorum ama tek benim çocuğum değil anlatabiliyor muyum neden her şey benim üstümde ve neden hiç memnun olmuyor herşey sorun haline geliyor neden her şeyde ben suçlu oluyorum ben bunu anlayamıyorum sorun bu
Çocuktan soğuyorum ne demek ? Ağzımın içi şuan kötü söz dolu ancak aktarmıyorum.Merhabalar öncelikle hakkınızı helal edin sorunumla sizleri de meşgul ettiğim için.
Ben de eğitimciyim iki de çocuğum var. Bu yoruma itibar etmeyelim, gerçeği yansıtmıyorNe demek cocugumdan soguyorum ya cocuk bu evde robot gibi mi dursun. Cocuk demek ki size kaygili baglanmis ki surekli agliyor. Bu dusunceler evdeki huzursuzluk cocuga kesinlikle yansiyordur. Huzursuzsa sebebi anne babadir. Bir egitimci olarak soyluyorum
Adam içerden bir şey almaktan aciz ve siz bu adamı hem baba yapıp bide üstüne boşanmak yerine çocuğu mu suçluyorsunuz cidden.Merhabalar öncelikle hakkınızı helal edin sorunumla sizleri de meşgul ettiğim için.
Tabi tabi bir annenin cocugumdan soguyorum demesi ne demek ? Bir arastirin bakalim kaygili baglanmanin cocuk uzerindeki etkilerini.mBen de eğitimciyim iki de çocuğum var. Bu yoruma itibar etmeyelim, gerçeği yansıtmıyor
Araştırdım evet. Senden daha çok araştırdığımdan emin olabilirsin. Anneyi strese sokmak, çaresiz yetersiz hissettirmek güvenli bağlanmayı olumsuz etkiliyormuşTabi tabi bir annenin cocugumdan soguyorum demesi ne demek ? Bir arastirin bakalim kaygili baglanmanin cocuk uzerindeki etkilerini.m
Bunlar nasil yorumlar lutfen haddinizi bilerek konusun. Bu benim yorumum ve akademik bilgim. Dusuncelerinizi guzel bir sekilde yansitin. Egitimcisiniz belli harika bir uslüp.Araştırdım evet. Senden daha çok araştırdığımdan emin olabilirsin. Anneyi strese sokmak, çaresiz yetersiz hissettirmek güvenli bağlanmayı olumsuz etkiliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?