Kocamın davranışları beni cocugumdan sogutuyor

Yanlış anlamışsiniz kaçmaya çalışmıyorum eşimin memnun olmayışı sürekli söylenmesi ve hep benim suçlu olmam sürekli çocuk üzerinden bana laf söylemesini kaldıramıyorum artık
Tamam da kardeş boşanmam diyorsunuz, ne diyelim ki size?
Burdan adama büyü yapıp mükemmel koca haline getireceğimiz yok heralde.
Bizden ne istiyorsunuz tam olarak?

siz neden anne baba oldunuz ki? o kadar üzüldüm ki o yavruya. bebek yahu o daha. aglayacak, mızmızlanacak, anne kucağı isteyecek her işini siz göreceksiniz. o bebeği dünyaya getirirken ne bekleyerek, ne düşünerek yaptınız merak ediyorum.

Aaa bu benim kocam nereli bu hanzo aynısı yahu

Konu sahibi sinirlerin harap olmus
Yoksa babamin evinden mi getirdim niye sadece ben bakiyorum falan demezdin
Evladin o senin yahu
Kendin ac kalirsin ona yedirirsin oyle birsey
Zor da kavusmussun yani simdi ailesi baksin diyorsun kocana inat olsun diye
Tamam diyip alip goturse razisin yani
Hic normal degil
Boyle kocaya delirmis gibi davranmak makul
Bak benim tepemi attirma gormedigim yuzumu gorursun demek gibi
Ya da o yemegini zikkimlanirken dikkatli ye icinde ozel karisimlar var demek gibi
Sopani goster madem bosanmiyorsun tirssin biraz bu kadin beni gebertecek diye
Azcik cenesini kapar belki

Yanlış anlamışsiniz kaçmaya çalışmıyorum eşimin memnun olmayışı sürekli söylenmesi ve hep benim suçlu olmam sürekli çocuk üzerinden bana laf söylemesini kaldıramıyorum artık
İnstagramda çocukları sadece annelerin büyütmesinin yanlışlığıyla ilgili paylaşım yapan bir sürü uzman var. Onları eşine göster. Çocuğumuzun sağlığı, iyiliği için de. Babaların ilgi gösterdiği çocukların zeka gelişiminin daha hızlı olduğu söyleniyor. Eşin bunları anlayacak kapasitede gelmedi ama bu çocuğu dünyaya getirdik, onun için en iyisini yapmalıyız de. 1 yaşında çocuğun hep ilgi istemesi, yalnız durmaması normal. Gündüz hep senle olduğu için sana ekstra düşkünlük göstermesi de doğal

çoçuğuna daha sıkı bağlanman gerekmez mi soğumak nedir? Evladın ya canın kanın, eşiniz çöp cidden pislik

İnsan çocuğundan soğur mu hiç?

Arkadaşın kendini yanlış ifade ettiğini düşünüyorum.

Demek ki ne kadar kırıcı oluyor ki eş ve eş ebeveynleri o da çocuğa şunu yaptım beğenmiyorlar bunu yaptım eleştiriyorlar. Alın siz büyütün çok biliyorsanız demek istiyor.

Hepimiz yeni anne olduğumuzda bocalıyoruz,destek görmeyince yanlış cümleler kuruyoruz.

Beni de çok üzdüler sağlam bir iki konuşma yapınca sessizleştiler.

Bakın annesiniz siz evet çocuk onunda çocuğu bakmiyo işte ne yapcaksin ortada mi birakcaksin küçücük çocuğu. Adam hasta belli ki seni sorumlu tutuyor çocuktan soğumak ne demek

Kusura bakmayın ama böyle bir se

Valla kimse kusura bakmasın tamam babası o, maddi manevi yardım etmek zorunda, destek olmak zorunda o çocuklarım benim. Anneyim ve evet annelik zor bir şey. Babaları yardım etmiyor diye evlattan soğunur mu?
Çocuktan değil ise yaramaz eşten soğuyun.

Çocuktan soğuyorum ne demek ? Ağzımın içi şuan kötü söz dolu ancak aktarmıyorum.

Çok istenerek yapilmis bir çocuk ama maşallah gelişim evrelerinden bi haber, aglamasi anormal karsilaniyor. Sürekli şiddet hakaret dolu evde buyuyor...verin bi çocuk gelisimi kitabı okusun, siz de okuyun. Aglamadan buyuyen çocuk var mi acaba ...daha bir yaşında bir de...

Ne demek cocugumdan soguyorum ya cocuk bu evde robot gibi mi dursun. Cocuk demek ki size kaygili baglanmis ki surekli agliyor. Bu dusunceler evdeki huzursuzluk cocuga kesinlikle yansiyordur. Huzursuzsa sebebi anne babadir. Bir egitimci olarak soyluyorum

Çocuğu düşündüğü yok, derdi zoru sizle. Elinin altında, güçsüz görmüş eziyor da eziyor.

Ben de eğitimciyim iki de çocuğum var. Bu yoruma itibar etmeyelim, gerçeği yansıtmıyor

Adam içerden bir şey almaktan aciz ve siz bu adamı hem baba yapıp bide üstüne boşanmak yerine çocuğu mu suçluyorsunuz cidden.

Tabi tabi bir annenin cocugumdan soguyorum demesi ne demek ? Bir arastirin bakalim kaygili baglanmanin cocuk uzerindeki etkilerini.m
Araştırdım evet. Senden daha çok araştırdığımdan emin olabilirsin. Anneyi strese sokmak, çaresiz yetersiz hissettirmek güvenli bağlanmayı olumsuz etkiliyormuş

Araştırdım evet. Senden daha çok araştırdığımdan emin olabilirsin. Anneyi strese sokmak, çaresiz yetersiz hissettirmek güvenli bağlanmayı olumsuz etkiliyormuş
Bunlar nasil yorumlar lutfen haddinizi bilerek konusun. Bu benim yorumum ve akademik bilgim. Dusuncelerinizi guzel bir sekilde yansitin. Egitimcisiniz belli harika bir uslüp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…