Ay ne yazsam bilemedim ümüğünü sıkasım geldi eşinizin yaa...
Böyle durumda hiç yardımı yoksa sevdirmem bile sevmeye bile hakkı yok. Ayrıca çocuktan soğuma ne psikolojiniz iyice bozuluvermiş muhattap olmayın aklı başına gelsin yemek bile yapmayın sadece ama sadece çocukla ilgilenin begenmiyormuş ya.
Şiddet var mı?
Merhabalar öncelikle hakkınızı helal edin sorunumla sizleri de meşgul ettiğim için.
2 buçuk yıllık evliyim bir yaşında çocuğum var eşim sürekli sen çocuğa bakmaktan acizsin bu çocuk aç mi niye ağlıyor gibi sürekli ailemin yanında da aynı şekilde davranıyordu.bir süre sonra ben bakamiyorsam al götür senin ailen baksın dedim çünkü artık bikmistim herneyse bu sorunlar bitti zannediyordum ama bitmedi şimdi ise her işi yapmaya çalışıyorum ama çocuğum çok mızmız tuvalete bile gidemez haldeyim akşam eve gelince o ilgilensin istiyorum ama nedense sürekli yorgun hiçbir iş yspmasam da kapıdan içeri girer girmez söylenmeye başlıyor çocuğu da ağlatma diyor napiyim ben robot falan değilim ki artık bıkkınlık geldi sürekli çocuk çocuk kendinden soguttugu gibi çocuktan da sogumama neden oluyor bişey istiyor gidip getircem ama çocuğu yere bırakmam lazım sürekli taşımaktan kolum ağrıyor çocuk ağlıyor yine bir sorun o zaman kalk kendin al o da olmaz çocuğu bahane etme diyip duruyor artık sıkıldım ben annesiyim ama sen de babasisin diyorum yok adam anlamıyor yoruldum cevabınızi bekliyorum
Şiddete yeltendi ama hemen önlemi aldım polise şikayette bulundum uzaklaştırma aldım 2 kez
Şiddete yeltendi ama hemen önlemi aldım polise şikayette bulundum uzaklaştırma aldım 2 kez
Boşanmak öyle kolay değil maalesef aile desteğim yok tek annem var o da kendi meseleleriyle mesgulArkadasim bir sey almak icin yerinden kalkmayan adami baba yapman cok sahane olmus. Cocugundan soguyacagina kocandan sogu az yesin kendine bir bakici bulsun. Bosanmak aklinin ucune bile gelmiyor ama cocuktan hemen soguyorsun.
Kocam beni dövse sövse sokaga atsa bile asla cocugumdan sogmamMerhabalar öncelikle hakkınızı helal edin sorunumla sizleri de meşgul ettiğim için.
2 buçuk yıllık evliyim bir yaşında çocuğum var eşim sürekli sen çocuğa bakmaktan acizsin bu çocuk aç mi niye ağlıyor gibi sürekli ailemin yanında da aynı şekilde davranıyordu.bir süre sonra ben bakamiyorsam al götür senin ailen baksın dedim çünkü artık bikmistim herneyse bu sorunlar bitti zannediyordum ama bitmedi şimdi ise her işi yapmaya çalışıyorum ama çocuğum çok mızmız tuvalete bile gidemez haldeyim akşam eve gelince o ilgilensin istiyorum ama nedense sürekli yorgun hiçbir iş yspmasam da kapıdan içeri girer girmez söylenmeye başlıyor çocuğu da ağlatma diyor napiyim ben robot falan değilim ki artık bıkkınlık geldi sürekli çocuk çocuk kendinden soguttugu gibi çocuktan da sogumama neden oluyor bişey istiyor gidip getircem ama çocuğu yere bırakmam lazım sürekli taşımaktan kolum ağrıyor çocuk ağlıyor yine bir sorun o zaman kalk kendin al o da olmaz çocuğu bahane etme diyip duruyor artık sıkıldım ben annesiyim ama sen de babasisin diyorum yok adam anlamıyor yoruldum cevabınızi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?