Kocamın davranışları beni cocugumdan sogutuyor

Yanlış anlamışsiniz kaçmaya çalışmıyorum eşimin memnun olmayışı sürekli söylenmesi ve hep benim suçlu olmam sürekli çocuk üzerinden bana laf söylemesini kaldıramıyorum artık
Bence haklisiniz bu kadar elestriye kim olsa isyan eder. Psikolojinizi de iyi gormedim çocuklu hayat esin tum sirumlulugusirumlulugusize yikip takdir de yardim da gormemeniz vs.

Araştırdım evet. Senden daha çok araştırdığımdan emin olabilirsin. Anneyi strese sokmak, çaresiz yetersiz hissettirmek güvenli bağlanmayı olumsuz etkiliyormuş
Arti guvenli baglanmak icin cocugun o sevgiyi huzuru hissetmesi gerekiyor hissetmemis ki surekli agliyor anne tuvalete girdiginde bile agliyor kaygilaniyor korkuyor. Sizce neden ? Egitimcisiniz ya aciklayin hadi. Bir tezi cürütürken saglam problem kaynaklarinizin ve hipotezlerinizin olmasi gerek egitimci hanim.

Bu ne biçim üslup. Nasıl bir eğitimci olduğunuz üslubundan belli he tamam haklısınız.

Çocuk bakmak çok zor . Hele de o yaşlar en zor dönem . Eşiniz size kötülük yapıyor . Hem de evlat gibi hassas bir konuda . Konu sahibinin yükü çok ağır . Sürekli böyle yaşamaz . Belli Psikolojiniz çok etkilenmiş.

Bu konuları okuyan bekar arkadaşlarım evliliğinizde bir iki seneyi geçirmeden kendinizi garantiye almadan eşinizden emin olmadan hemen çocuk yapmayın ve lütfen hemcinslerim çalışın. Kimseye muhtaç kalmamalıyız bu zamanda...

Çocuğun suçu ne? Kocanız olacak adamla görev paylaşımı yapın çocuk bakımıda buna dahil kabul etmiyorsa eve yardimci alın haftada 1 temizlik ütü vs
Bunu da kabul etmezse boşanın çünkü bu açıkça psikolojik şiddet değersizleştirme boşanın en azından çocuğunuzun nafakasini alırsiniz kocanız bı ise yaramia olur

İnanin cocugunuzdan soguyacak hicbir durum yok onu siz dogurdunuz benimde 14 aylik bir oglum var benim esimde bazen benim anneligimi sorguluyor ben cileden cikiyorum ki boyle sen cocuk bakmaktan acizsin diyecek sorun kocanizda dogru adami baba yapmamissiniz bunu esinizle sert bir mizacla konusun ayrica cocukla ilgilenmek zorunda sen anneysen oda baba 6 ayliktan beri geceleri hic uyanmam ogluma esim bakar her zaman bu konuda destektir cok Şükür esinize tavrinizi belli edin gerekirse buyuk bir kavga da edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…