• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın davranışları beni cocugumdan sogutuyor

Çocuğun bana ihtiyacı olduğunu biliyorum ama tek benim çocuğum değil anlatabiliyor muyum neden her şey benim üstümde ve neden hiç memnun olmuyor herşey sorun haline geliyor neden her şeyde ben suçlu oluyorum ben bunu anlayamıyorum sorun bu
Keşke bunu çocuğu yapmadan önce dusunseydiniz evlilik sorumluluk kolay değil daha bu sorumluluğu alamamışken cift olarak birde üstüne çocuk yapmışsınız sorumluluktan kaçmaya çalışıyorsunuz 1 yaşında ki bebekten nasıl bir davranış bekliyordunuz

İsteyerek yapmadım ?/ ama denemeler var düşükler var tüp bebek yapacaktım dediniz nasıl istemeyerek oluyor? Eş mi baskı yaptı?
Yanlış anlaşılma olmasın açıklayayım düşük olduğu için sürekli tüp bebek ve ilaçlar ile çocuk olacaktı yani bu çocuk veli nimet tüp bebek tedavisi olmam gerekecekti zaten yipranmistim istemiyordum artık psikolojik olarak çökmüş durumdaydım mucize gibi bişey yani

Keşke bunu çocuğu yapmadan önce dusunseydiniz evlilik sorumluluk kolay değil daha bu sorumluluğu alamamışken cift olarak birde üstüne çocuk yapmışsınız sorumluluktan kaçmaya çalışıyorsunuz 1 yaşında ki bebekten nasıl bir davranış bekliyordunuz
Yanlış anlamışsiniz kaçmaya çalışmıyorum eşimin memnun olmayışı sürekli söylenmesi ve hep benim suçlu olmam sürekli çocuk üzerinden bana laf söylemesini kaldıramıyorum artık

Çocuğun bana ihtiyacı olduğunu biliyorum ama tek benim çocuğum değil anlatabiliyor muyum neden her şey benim üstümde ve neden hiç memnun olmuyor herşey sorun haline geliyor neden her şeyde ben suçlu oluyorum ben bunu anlayamıyorum sorun bu

Cunku kocaniz sonlu ve bu adamdan israrla bosanmayan sizsiniz. Benim anlamadigim sizin cocugunuza neden esinizin ailesi bakmak zorunda? Al gotur ailen baksin ne demek?

Cunku kocaniz sonlu ve bu adamdan israrla bosanmayan sizsiniz. Benim anlamadigim sizin cocugunuza neden esinizin ailesi bakmak zorunda? Al gotur ailen baksin ne demek?
Tekrar söylüyorum ben bakamıyorum ya öyle diyor ya ben de bosanalim götür çocuğunu da annengil baksın dedim adam ona da gelmiyor

Merhabalar öncelikle hakkınızı helal edin sorunumla sizleri de meşgul ettiğim için.
2 buçuk yıllık evliyim bir yaşında çocuğum var eşim sürekli sen çocuğa bakmaktan acizsin bu çocuk aç mi niye ağlıyor gibi sürekli ailemin yanında da aynı şekilde davranıyordu.bir süre sonra ben bakamiyorsam al götür senin ailen baksın dedim çünkü artık bikmistim herneyse bu sorunlar bitti zannediyordum ama bitmedi şimdi ise her işi yapmaya çalışıyorum ama çocuğum çok mızmız tuvalete bile gidemez haldeyim akşam eve gelince o ilgilensin istiyorum ama nedense sürekli yorgun hiçbir iş yspmasam da kapıdan içeri girer girmez söylenmeye başlıyor çocuğu da ağlatma diyor napiyim ben robot falan değilim ki artık bıkkınlık geldi sürekli çocuk çocuk kendinden soguttugu gibi çocuktan da sogumama neden oluyor bişey istiyor gidip getircem ama çocuğu yere bırakmam lazım sürekli taşımaktan kolum ağrıyor çocuk ağlıyor yine bir sorun o zaman kalk kendin al o da olmaz çocuğu bahane etme diyip duruyor artık sıkıldım ben annesiyim ama sen de babasisin diyorum yok adam anlamıyor yoruldum cevabınızi bekliyorum

Konu sahibi, eğer psikolojik olarak kendini kötü hissediyorsan, evladına iyi gelmediğinin farkındaysan, boşan adamdan, çocuğu ya eşinin ailesine ya da devlet korumasına ver. Bu şekilde kötü şartlarda o çocuğun yaşaması doğru değil. Bunun daha iki yaş krizleri var, tuvalet eğitimi var. Elbette hiçbir anne kusursuz değil, her anne yanlış yapar hata yapar. Ama yeterince sabır ve şevkat gösteremeyeceksen, çocuğun gözünde bir şeylerden suçlu, sorumlu gözüküyorsa sen çocuğu bıraksan, çocuk için iyi olur.

Neden ben bakmak zorunda kalayım o zaman neden benim ailem bakmak zorunda kalsin ben annemin evinden getirmedim çocuğu bosanacaksak böyle olmalı bir çocukla calisamam o zaman da bakamam

Çocuğunuzdan değilde kocanızdan soğusanız keşkeee..
benimde çocuğum 1 yaşında aynı şeyleri yaşıyorum şuan ama çocuklar için normal bi süreç. Çocuğa bunu belli etmeyin..

Eş kişisi nasıl çocuk yaptıysa bakmasını bilicek
O tabi çalışıyo üstüme düşeni yapıyorum ben diyodur kesin. Çekiliyodurr .
1 gün baksa anlar ne kadar zor olduğunu.
Bunlara gelmeyin kendinizi ezdirmeyin hiç bi konusa yoksa ipin ucu kaçar

Neden ben bakmak zorunda kalayım o zaman neden benim ailem bakmak zorunda kalsin ben annemin evinden getirmedim çocuğu bosanacaksak böyle olmalı bir çocukla calisamam o zaman da bakamam

Esinizin ailesi daha iyi bakacaksa bosanin ve velayeti babaya verin o zaman. Ben sizi pek saglikli gormedim acikcasi. Verdiginiz cevaplar normal değil. Cocugu susup oturan, bekleyen yok ki. Yemek yaparsin paçandan ceker, tam oturursun su ister, 2dk telefona bakayim dersin elinden tutup oyun oynamaya götürür. Evi toplarsin arkandan dagitir, çekmece bosaltir. Cocuk dogasina uygun hareket ediyor. Dogasina aykiri davranan kisi kocaniz. Cocuktan degil kocadan soğuyup ayrilin

Yanlış anlamışsiniz kaçmaya çalışmıyorum eşimin memnun olmayışı sürekli söylenmesi ve hep benim suçlu olmam sürekli çocuk üzerinden bana laf söylemesini kaldıramıyorum artık
Ben birtek sizin için soylemedim ki hem eşiniz hem siz sorumluluklarin daha ağır geldigini söylüyorum bir birinize yardımcı olmayisinizdan bir birinize karşı anlayışlı olmayisinizdan

Tekrar söylüyorum ben bakamıyorum ya öyle diyor ya ben de bosanalim götür çocuğunu da annengil baksın dedim adam ona da gelmiyor

Arkadasim senin sinirlerin cok yiparnmis yazilani bile anlamiyorsun. Ben sadece sen bakmak zorundasin demiyorum. Elbette cocuk ikinizinse ikiniz bakacaksiniz ama esin boyle bir adam degil. Siddete meyilli, uzaklastirma almis, yerinden bir sey almak icin kalkmayan bir adamdan boyle bir beklenti sence normal mi? Bak beklentin anormal demiyorum bu adamdan beklemen anormal diyorum. Yukarida bosanmak oyle kolay degil diyordun simdi adam ona da gelemiyor diyorsun. Neyse hakkinda hayirlisi olsun.

Yanlış anlaşılma olmasın açıklayayım düşük olduğu için sürekli tüp bebek ve ilaçlar ile çocuk olacaktı yani bu çocuk veli nimet tüp bebek tedavisi olmam gerekecekti zaten yipranmistim istemiyordum artık psikolojik olarak çökmüş durumdaydım mucize gibi bişey yani

Anladım o eş kişisi seni bunaltıyor bence sadece bebeğini çok sev o senin mucizen 🩷🫶 alabilirsen psikolojik destek al.

Çocuğuñuzdan soguyacaginiza neden bukadar mizmiz bir sağlık sorunumu var diye doktora götürün., belkide mutsuz bir çocuk mutlu olması için çabalayin

Onu bu kafada bir adamla çocuk yaparken düşünecektiniz. Böyleleri birden 180 derece değişmez, baştan beri böyledir de görmek işinize gelmemiş belli ki. İkide bir çocuğu vereyim annengil baksın deyip durmuşsunuz. Ne münasebet ya. 🤦🏻‍♀️

Yazik cocuga. Baba zaten ilgisiz. Anne de bosansa, annaemin evinden getirmedim diyerek babaya bırakacak. Vah ki vah. Anneye bak, babaya bak.

Bu cinsten bende de vardı. Çocuk hasta olur sanki ben hasta etmişim gibi davranır. Ama bakmaya gelince yardıma gelince yok. Anca konuşmasını bilir. Allah sabır versin bir şey diyemiyorum ama çocuğunuza yansıtmayın bu durumu. Onun tek suçu öyle cins bir babaya sahip olmak.

Aklınız sıra annen baksın da gör bakalım nasıl zor oluyormuş mu dedirttmek istiyorsunuz? Valla bir bakmissiniz anası onun da caresini bulup ogluna ikinciyi bulmus cocuga da bakmasi icin.Sonra dört dönersiniz cocugum da cocugum diye.Kocanizin mayası bu.Bu adamdan hayir gelmez.Siz bakacaksiniz bebeginizi buyutmeye.1bucuk yas bu.Size en bagimli oldugu zamanlar.Hep boyle olmayacak ki.Bebeginize odaklanin,adami bosverin.

Minige üzüldüm bir tek bunaldım deyip cocugumdan soğuyorum diyen bir anne ve kalkıp birsry almaktan aciz bir baba bacıları anne baba olmamalilar

Onu bu kafada bir adamla çocuk yaparken düşünecektiniz. Böyleleri birden 180 derece değişmez, baştan beri böyledir de görmek işinize gelmemiş belli ki. İkide bir çocuğu vereyim annengil baksın deyip durmuşsunuz. Ne münasebet ya. 🤦🏻‍♀️
Evet 180 derece değişebiliyor. Yada şöyle söyleyim adam bekarken bi çocuğu olursa böyle davranacağını bilemiyorsun. Konu sahibi sadece bunalmış yorulmuş bi anne. Eminim çocuğunu sizden daha çok düşünür.

Çocuktan niye soguyorsun bacım adamı boşa yada çocuğuna bak adamın ne çamaşırını yıka ne önüne bir bardak su koy

Back