Keşke bunu çocuğu yapmadan önce dusunseydiniz evlilik sorumluluk kolay değil daha bu sorumluluğu alamamışken cift olarak birde üstüne çocuk yapmışsınız sorumluluktan kaçmaya çalışıyorsunuz 1 yaşında ki bebekten nasıl bir davranış bekliyordunuzÇocuğun bana ihtiyacı olduğunu biliyorum ama tek benim çocuğum değil anlatabiliyor muyum neden her şey benim üstümde ve neden hiç memnun olmuyor herşey sorun haline geliyor neden her şeyde ben suçlu oluyorum ben bunu anlayamıyorum sorun bu
Yanlış anlaşılma olmasın açıklayayım düşük olduğu için sürekli tüp bebek ve ilaçlar ile çocuk olacaktı yani bu çocuk veli nimet tüp bebek tedavisi olmam gerekecekti zaten yipranmistim istemiyordum artık psikolojik olarak çökmüş durumdaydım mucize gibi bişey yaniİsteyerek yapmadım ?/ ama denemeler var düşükler var tüp bebek yapacaktım dediniz nasıl istemeyerek oluyor? Eş mi baskı yaptı?
Yanlış anlamışsiniz kaçmaya çalışmıyorum eşimin memnun olmayışı sürekli söylenmesi ve hep benim suçlu olmam sürekli çocuk üzerinden bana laf söylemesini kaldıramıyorum artıkKeşke bunu çocuğu yapmadan önce dusunseydiniz evlilik sorumluluk kolay değil daha bu sorumluluğu alamamışken cift olarak birde üstüne çocuk yapmışsınız sorumluluktan kaçmaya çalışıyorsunuz 1 yaşında ki bebekten nasıl bir davranış bekliyordunuz
Çocuğun bana ihtiyacı olduğunu biliyorum ama tek benim çocuğum değil anlatabiliyor muyum neden her şey benim üstümde ve neden hiç memnun olmuyor herşey sorun haline geliyor neden her şeyde ben suçlu oluyorum ben bunu anlayamıyorum sorun bu
Tekrar söylüyorum ben bakamıyorum ya öyle diyor ya ben de bosanalim götür çocuğunu da annengil baksın dedim adam ona da gelmiyorCunku kocaniz sonlu ve bu adamdan israrla bosanmayan sizsiniz. Benim anlamadigim sizin cocugunuza neden esinizin ailesi bakmak zorunda? Al gotur ailen baksin ne demek?
Merhabalar öncelikle hakkınızı helal edin sorunumla sizleri de meşgul ettiğim için.
2 buçuk yıllık evliyim bir yaşında çocuğum var eşim sürekli sen çocuğa bakmaktan acizsin bu çocuk aç mi niye ağlıyor gibi sürekli ailemin yanında da aynı şekilde davranıyordu.bir süre sonra ben bakamiyorsam al götür senin ailen baksın dedim çünkü artık bikmistim herneyse bu sorunlar bitti zannediyordum ama bitmedi şimdi ise her işi yapmaya çalışıyorum ama çocuğum çok mızmız tuvalete bile gidemez haldeyim akşam eve gelince o ilgilensin istiyorum ama nedense sürekli yorgun hiçbir iş yspmasam da kapıdan içeri girer girmez söylenmeye başlıyor çocuğu da ağlatma diyor napiyim ben robot falan değilim ki artık bıkkınlık geldi sürekli çocuk çocuk kendinden soguttugu gibi çocuktan da sogumama neden oluyor bişey istiyor gidip getircem ama çocuğu yere bırakmam lazım sürekli taşımaktan kolum ağrıyor çocuk ağlıyor yine bir sorun o zaman kalk kendin al o da olmaz çocuğu bahane etme diyip duruyor artık sıkıldım ben annesiyim ama sen de babasisin diyorum yok adam anlamıyor yoruldum cevabınızi bekliyorum
Neden ben bakmak zorunda kalayım o zaman neden benim ailem bakmak zorunda kalsin ben annemin evinden getirmedim çocuğu bosanacaksak böyle olmalı bir çocukla calisamam o zaman da bakamamCunku kocaniz sonlu ve bu adamdan israrla bosanmayan sizsiniz. Benim anlamadigim sizin cocugunuza neden esinizin ailesi bakmak zorunda? Al gotur ailen baksin ne demek?
Neden ben bakmak zorunda kalayım o zaman neden benim ailem bakmak zorunda kalsin ben annemin evinden getirmedim çocuğu bosanacaksak böyle olmalı bir çocukla calisamam o zaman da bakamam
Ben birtek sizin için soylemedim ki hem eşiniz hem siz sorumluluklarin daha ağır geldigini söylüyorum bir birinize yardımcı olmayisinizdan bir birinize karşı anlayışlı olmayisinizdanYanlış anlamışsiniz kaçmaya çalışmıyorum eşimin memnun olmayışı sürekli söylenmesi ve hep benim suçlu olmam sürekli çocuk üzerinden bana laf söylemesini kaldıramıyorum artık
Neden ben bakmak zorunda kalayım o zaman neden benim ailem bakmak zorunda kalsin ben annemin evinden getirmedim çocuğu bosanacaksak böyle olmalı bir çocukla calisamam o zaman da bakamam
Tekrar söylüyorum ben bakamıyorum ya öyle diyor ya ben de bosanalim götür çocuğunu da annengil baksın dedim adam ona da gelmiyor
Yanlış anlaşılma olmasın açıklayayım düşük olduğu için sürekli tüp bebek ve ilaçlar ile çocuk olacaktı yani bu çocuk veli nimet tüp bebek tedavisi olmam gerekecekti zaten yipranmistim istemiyordum artık psikolojik olarak çökmüş durumdaydım mucize gibi bişey yani
Onu bu kafada bir adamla çocuk yaparken düşünecektiniz. Böyleleri birden 180 derece değişmez, baştan beri böyledir de görmek işinize gelmemiş belli ki. İkide bir çocuğu vereyim annengil baksın deyip durmuşsunuz. Ne münasebet ya.Çocuğun bana ihtiyacı olduğunu biliyorum ama tek benim çocuğum değil anlatabiliyor muyum neden her şey benim üstümde ve neden hiç memnun olmuyor herşey sorun haline geliyor neden her şeyde ben suçlu oluyorum ben bunu anlayamıyorum sorun bu
Evet 180 derece değişebiliyor. Yada şöyle söyleyim adam bekarken bi çocuğu olursa böyle davranacağını bilemiyorsun. Konu sahibi sadece bunalmış yorulmuş bi anne. Eminim çocuğunu sizden daha çok düşünür.Onu bu kafada bir adamla çocuk yaparken düşünecektiniz. Böyleleri birden 180 derece değişmez, baştan beri böyledir de görmek işinize gelmemiş belli ki. İkide bir çocuğu vereyim annengil baksın deyip durmuşsunuz. Ne münasebet ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?