• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın davranışları beni cocugumdan sogutuyor

Boşanmak öyle kolay değil maalesef aile desteğim yok tek annem var o da kendi meseleleriyle mesgul

Bosanmak kolay degil ama cocuktan sogumak kolay oyle mi? Esiniz uzaklastirma almis, yerinden kalkmayan bir adam. Bu adam degismez bosuna ugrasmayin. Madem bosanamiyorsunuz o zaman beklentinizi yuksek tutmayacaksiniz evladiniza odaklanacaksiniz cunku o cocugun size ihtiyaci var kocanizin degil.

Çocuktan soğuyacağınıza kocanızdan soğuyun demeye geldim.. ama tabi koca zor buluyor…

Garip.
Mevzu koca bulmak değil zaten dediğim gibi kendinden de çocuktan da soğutuyor boşanmak da benim için çözüm değil gidebilecek bir kapım yok anlatabiliyor muyum

1 yaşında bebegin nasil olmasını bekliyorsunuz.Siz yemek yaparken ev işi yaparken uslu duracak,uykunuz geldiğinde onun da uykusu gelecek.Hic eziyet etmeyecek.
Benim eşim de yardım etmezdi pek,2 yıl yalnız büyüttüm bebekken hem de çalışıyordum.Haliyle hiçbir isim yetismiyordu.Ben yemek yapıyordum temizliği haftasonuna saklıyordum.Esim geldiğinde de aynı şekilde önceliği kızıma verdim hep.Surekli sevdim kucakladım.Kucağımda iş yaptım.Eve misafir kabul edemedim ev hep daginikti ama kiizmla ilgilendim güzel vakit geçirdim.Siz de çocuğunuzdan çıkarmayın sinirinizi.İsi gücü bırakın eşinizin istediği olsun bebekle ilgilenin:)

Bosanmak kolay degil ama cocuktan sogumak kolay oyle mi? Esiniz uzaklastirma almis, yerinden kalkmayan bir adam. Bu adam degismez bosuna ugrasmayin. Madem bosanamiyorsunuz o zaman beklentinizi yuksek tutmayacaksiniz evladiniza odaklanacaksiniz cunku o cocugun size ihtiyaci var kocanizin degil.
Çocuğun bana ihtiyacı olduğunu biliyorum ama tek benim çocuğum değil anlatabiliyor muyum neden her şey benim üstümde ve neden hiç memnun olmuyor herşey sorun haline geliyor neden her şeyde ben suçlu oluyorum ben bunu anlayamıyorum sorun bu

Merhabalar öncelikle hakkınızı helal edin sorunumla sizleri de meşgul ettiğim için.
2 buçuk yıllık evliyim bir yaşında çocuğum var eşim sürekli sen çocuğa bakmaktan acizsin bu çocuk aç mi niye ağlıyor gibi sürekli ailemin yanında da aynı şekilde davranıyordu.bir süre sonra ben bakamiyorsam al götür senin ailen baksın dedim çünkü artık bikmistim herneyse bu sorunlar bitti zannediyordum ama bitmedi şimdi ise her işi yapmaya çalışıyorum ama çocuğum çok mızmız tuvalete bile gidemez haldeyim akşam eve gelince o ilgilensin istiyorum ama nedense sürekli yorgun hiçbir iş yspmasam da kapıdan içeri girer girmez söylenmeye başlıyor çocuğu da ağlatma diyor napiyim ben robot falan değilim ki artık bıkkınlık geldi sürekli çocuk çocuk kendinden soguttugu gibi çocuktan da sogumama neden oluyor bişey istiyor gidip getircem ama çocuğu yere bırakmam lazım sürekli taşımaktan kolum ağrıyor çocuk ağlıyor yine bir sorun o zaman kalk kendin al o da olmaz çocuğu bahane etme diyip duruyor artık sıkıldım ben annesiyim ama sen de babasisin diyorum yok adam anlamıyor yoruldum cevabınızi bekliyorum
Mızmiz cocuk ihtiyacları giderilemeyen cocuktur. Ek olarak esiniz hayvanlik etmesin de az yardimcı olsun.
Esinizin ailesi niye baksin esinize sen bak kaldir bir tarafini da deyin.

Çocuğun bana ihtiyacı olduğunu biliyorum ama tek benim çocuğum değil anlatabiliyor muyum neden her şey benim üstümde ve neden hiç memnun olmuyor herşey sorun haline geliyor neden her şeyde ben suçlu oluyorum ben bunu anlayamıyorum sorun bu
Esiniz evdeyken market vs bahane edip onlari basbasa birakin bakmayi ogrensin. Sorumluluk alacak. Ek olarak diger yorumlarda yazan tavsiyeler hakli

Evde devamlı gerginlik ve tartışma varsa çocuğunuz bu yüzden ekstra huzursuz olabilir.
Sabinizin bir suçu yok. Aksine böyle bi babası olduğu için sizin onun yarattığı boşluğu telafi etmeniz gerekebilir sevgi açısından. Çok çabaladığınıza eminim. Bırakın kıymetini bilmesin. Kendiniz ve çocuğunuz için yaptığınızı kendinize hatırlatın. Bi de 2. yi doğurmazsınız inşallah.

Eşimle muhtelif sebeplerden nerdeyse boşanma eşiğine geldik. Sebeplerden biri de belki benim kendimi çocuğuma adamamdı. Dolaylı yollardan ucu çocuğa dokunuyordu bazı konuların ama bi gün bile çocuğumdan soğumadım aksine sıkı sıkı bağlandım. Yeri geldi dellendim yeri geldi kendimi çocuğumla odaya kapattım kendi işini kendi gördü. Şimdi rüzgar tersten esiyo. Her işime yardım ediyo dünya iyisi oldu diyebilirim. Ama çok savaş verdim onu o hale sokabilmek için. Sen hemen koyveriyorsun hatta kusura bakma bencillik bu yaptığın. İnsan çocuktan soğur mu ya. Kocadan soğu çocuktan soğuma sakınnn!! İkinciyi de yapayım deme gerçekten.!

Mızmiz cocuk ihtiyacları giderilemeyen cocuktur. Ek olarak esiniz hayvanlik etmesin de az yardimcı olsun.
Bak
Demek istediğim şu benn bakamıyorum madem bosanalim annengil baksın ben bakmaya acizim ya

Mevzu koca bulmak değil zaten dediğim gibi kendinden de çocuktan da soğutuyor boşanmak da benim için çözüm değil gidebilecek bir kapım yok anlatabiliyor muyum

İşte 1 yaşında ki bebek ne yapıyor olabilir bebek ağlar yani. Daha çok adamın sinirini ondan alıyorsunuz gibi. Herkes kendinden zayıf bir varlık arar çünkü.
Çocuk büyük bir nimet isteyerek mi yaptınız yoksa eşiniz mi ısrar etti? Anne olmaya da sanki hazır değilmişsiniz gibi geldi.

Eşimle muhtelif sebeplerden nerdeyse boşanma eşiğine geldik. Sebeplerden biri de belki benim kendimi çocuğuma adamamdı. Dolaylı yollardan ucu çocuğa dokunuyordu bazı konuların ama bi gün bile çocuğumdan soğumadım aksine sıkı sıkı bağlandım. Yeri geldi dellendim yeri geldi kendimi çocuğumla odaya kapattım kendi işini kendi gördü. Şimdi rüzgar tersten esiyo. Her işime yardım ediyo dünya iyisi oldu diyebilirim. Ama çok savaş verdim onu o hale sokabilmek için. Sen hemen koyveriyorsun hatta kusura bakma bencillik bu yaptığın. İnsan çocuktan soğur mu ya. Kocadan soğu çocuktan soğuma sakınnn!! İkinciyi de yapayım deme gerçekten.!

Benim annem neler çekti de bize olan düşkünlüğü tarifi yok. Çocuk -anne bağların da birşey var sanki konu sahibinin.

İşte 1 yaşında ki bebek ne yapıyor olabilir bebek ağlar yani. Daha çok adamın sinirini ondan alıyorsunuz gibi. Herkes kendinden zayıf bir varlık arar çünkü.
Çocuk büyük bir nimet isteyerek mi yaptınız yoksa eşiniz mi ısrar etti? Anne olmaya da sanki hazır değilmişsiniz gibi gel

Düşük yaptım birkaç kez bu çocuk da olmasaydı tüp Bebek tedavisi ile gebe kalacaktım isteyerek de yapmadım psikolojik olarak çökmüş tüm düşüklerden sonra

Benim annem neler çekti de bize olan düşkünlüğü tarifi yok. Çocuk -anne bağların da birşey var sanki konu sahibinin.
Bi anne çocuğundan soğuyamaz arkadaşım nokta. Millet Servet döküyo çocuk için. Mıçarım öyle kocaya ailen baksın çok yanlış bi tabir. İsterse evi b*k götürsün. Çocuğumdan kıymetli mi?

Bi anne çocuğundan soğuyamaz arkadaşım nokta. Millet Servet döküyo çocuk için. Mıçarım öyle kocaya ailen baksın çok yanlış bi tabir. İsterse evi b*k götürsün. Çocuğumdan kıymetli mi?

Çok enteresan düşük yapmış hep ve bu olmasa tüp bebek yapardım dedi manyak gibi düşkün olması lazım aksine.

Hiçbir şey birden bire başlamaz öncesi vardır ya görmediniz yada görmek istemediniz. Boşanmak çok zor değil aile desteği önemli tabi ki ama tek başına çocuk büyüten bir çok( babaanne) var. Bu adamı çekmeye en önemlisi bebeğinize çektirmeye hakkınız yok. Hakkıniz da hayırlısı

Düşük yaptım birkaç kez bu çocuk da olmasaydı tüp Bebek tedavisi ile gebe kalacaktım isteyerek de yapmadım psikolojik olarak çökmüş tüm düşüklerden sonra

İsteyerek yapmadım ?/ ama denemeler var düşükler var tüp bebek yapacaktım dediniz nasıl istemeyerek oluyor? Eş mi baskı yaptı?

Back