kocamin calismak istememesi. yardim edin bunaldim iyice lütfen. :(

sizde mi kayseri de oturuyosnz. yapmayn ekimden beri is aryorz
Kayseriliyim 2009da tayinim çıktı ayrıldım oradan ailem orada hala.çok şaşırdım iş bulamayışınıza madem bu kadar zor iş bulmak neden şükretmiyosunuz?sanki bütün hastaneler sıraya girmiş eşiniz bizimle çalışsın diye ihale yapıyor. Çok sorumsuz bir eşiniz var devlet işi olsun yoksa çalışmam diye şart mı koşuyor birde.Biz Türkler diye bir konu vardı eşinizi okuyunca aklıma o geldi haklılarmış. Kolay ekmek yok ve eşiniz çok sorumsuz.

açık açık konuş bnce yada maddiyata dayalı şeyler iste karşılayamayınca mecbur çalışır ...isle ilgili bir şey sorma sıkıntı var desede hangi isi begndinki bunu begeniyosun de yani biraz sert cik

Eşiniz bulduğuna göre sizde bulabilirsiniz bence. Özellikle erkek hemşire mı aramışlar o eşinizin buldukları?

Calismak istemeyen adam ömrü boyunca çalışmıyor. Esimin kuzeni kendi islerini batırdı hos iş varken de öğle den once gitmiyordu.simdi de is begenmiyor.eşim is buldu maas sigorta yemek bi de altina araba (arabasi da yoktu)iş görüşmesine bile gitmedi.faturalarıni aileleri ödüyor.Demem o ki calismayan adam çalışmıyor cok zorlamaya gerek yok biraz sabredin is bulmazsa boşanin.ama ailenizin yanina gidip gidip dönmeyin.nasilsa gelecek diye erkekler takmiyorlar.

Hemsireler ne kadar maaş aliyo canim.

Ya adamlara hemsire demeyin ya cok komik duruyor...hemsire kiz kardes anlamina gelir.....hemsir deniliyormus hm madem erkeklerede bu dal da yer aciyorlar birde isim bulsaymislar cok komik....

kocana kisa yoldan soyle ask karin yodurmaz. Parasiz saadet olmaz , samanlik seyran olur devri yandi bitti tukendi .....az ve öz konus gerci icinde yoksaa faso fiso ...

Armut pis agzıma dus ne guzel dunya.

Mesleginden ziyada calısmayı sevmiyo okarak algıladım ben.

Calısmayı seven insan bahane aramaz is arar.

İsiniz cok zor.
Siz eve bakicaksiniZ
Bari yemek temizlik falan yapsa.

Kayseride nerdeyse her köşe başında özel hastane var nasıl iş bulamıyorsuz
Bir önceki konunuzda esinin ailesiyle yasadıgınızdan bahsetmişsiniz calısmamasının en büyük nedeni bu bence
Eve bakan birileri var nasılsa

Fabrikalara sirketlere de basvurabilirsiniz, ayrica huzur evlerine de.
Arkadasimiz var hemsire, fabrikada butun gun oturuyor ve maasi masabasi calisanlarindan daha yuksek.
Bence cok guzel bir mesleginiz var. Hele ki hastaneden ziyade boyle yerlerde fazla bir sorumluluk da olmuyor...

of bunaldm vlla napcagmi bilemyrm. arkadaslar atama olmadgi icin ozel hastanelerde acik olmuyo ayrica biz lise mezunu hemsreyiz lisans degil yani yetmis bes ustu almamz grekiyo atanmamz icin aldik zaten ama atama yok taa temmuz ayinda var

benim eşim de çalışmak istiyor ama hala iş sıkıntısı çekiyor. beklediğimiz yerden haber bir türlü gelmiyor.
sizinki de iş bulmuş geçici vs. demesin çalışsın. atamalar haziranda falan olur işte.
of ya gerçekten bunaltıcı bi durum.

allah yardimcimiz olsun insallah biran once bulur bu is.

of bunaldm vlla napcagmi bilemyrm. arkadaslar atama olmadgi icin ozel hastanelerde acik olmuyo ayrica biz lise mezunu hemsreyiz lisans degil yani yetmis bes ustu almamz grekiyo atanmamz icin aldik zaten ama atama yok taa temmuz ayinda var
Eşiniz temmuza kadar evi gecindirmeyi nasil düşünüyor? Sordunuz mu plani neymiş

valla babam ameliyat oldugunda hem kadın hem de erkek hemşireler adama bebek gibi baktılar yeri geldi tuvaletini bile tutamadı hiç yüz eğmediler mesleğine saygı duyan gerçek sağlıkçı budur, devlete kapağı atıp da bütün gün yatmayı mı düşünüyor acaba eşiniz . keşke okumasaydı bu mesleği hak eden birisi okuyup icra etseydi

eşin ayrı bi alem ama, şu kadar süre işten çıkamazsın gibi bağlayıcı sözleşmeler geçerli değilmiş avukat bir yakınım söylemişti.

yok ben de çalışmıyorm o yuzden sknti yapiyorm ya. hemsrelkten baska ne yapablr . konstm kac defa. gitti fabrkada is aradi . gitti insaatte is aradi. okudu ve okudgu meslegi yapmasni istiyorum.

Esinin calisip calismama istegine bakmadan ,sen kendi ruh sagligin icin git mesleginde Calis ,belki oda utanir ise baslar .

Hangi iş kolay ki? Şu zamanda ekmek aslanın midesindeyken iş bulup çalışmamak lükstür bence. Herkes hayalindeki işte mükemmel şartlarda ve hak ettiği ücretle çalışamıyor ama hayat mücadelesi işte tırmalıyor çabalıyorlar yinede. Geçici bile olsa bulduğu işte sebat etmeli eşiniz. Sonuçta çalışma hayatında tecrube de önemli. Allah kolaylık versin size.

En sinir olduğum erkek tipi ...Çalışmayan adama adam demem ben...fakat şöylede birşey düşündüm yeni evlisiniz sonra iş ortamını sevmemiş birden ağır gelmiş de olabilir .. eğer tersi durumsa da sakın siz o çalışmaya alışmadan iş bakmayın yoksa çoook şey ağrınıza gidebilir

çalışmayan çalışmakta istemeyen sadece kısa yoldan köşe dönme çabasında olan bir eşe 8 yılımı ne yazıkki vermiş bulundum üstelik 2 de çocuk...

o yüzden gözlemlerinizi iyi yapın aman haa çocuk düşünmeyin.. düzelir gibi olursada lütfen hemen inanmayın.. bir insan yedisinde neyse yetmişinde de o dur..

Madem çok istiyo bunu doğru düzgün işlerini rayına oturtursa yapailcrğinizi söyleyin sorunluluk alma konusunda sıkıntı warsa bebekte sende aç kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…