- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
- Konu Sahibi kaymerikaa
Eşinizle meslektaşsınız doğru mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorumun cevabını buldum.of bunaldm vlla napcagmi bilemyrm. arkadaslar atama olmadgi icin ozel hastanelerde acik olmuyo ayrica biz lise mezunu hemsreyiz lisans degil yani yetmis bes ustu almamz grekiyo atanmamz icin aldik zaten ama atama yok taa temmuz ayinda var
İş bulursa neden çalışmasın?En sinir olduğum erkek tipi ...Çalışmayan adama adam demem ben...fakat şöylede birşey düşündüm yeni evlisiniz sonra iş ortamını sevmemiş birden ağır gelmiş de olabilir .. eğer tersi durumsa da sakın siz o çalışmaya alışmadan iş bakmayın yoksa çoook şey ağrınıza gidebilir
İş bulursa neden çalışmasın?
Şikayetçi olduğu şeyi kendi yapmış olmaz mı? Bu bildiğiniz ikiyüzlülük.
Peki, siz haklısınız elbette.neresi ikiyüzlülük işi yok bide çalışmak isteyen eşinemi bakıcak farkındaysan çalışma demedim..eşi çalışmayı öğrenene kadar çalışmasın... yoksa çok konu okuruz ben eşime bakıyorum çalışmıyo etmiyo diye..şikayetçi olduğu eşinin çalışmaması burda eş olan erkek tarafı...erkeğin çalışmaması herzaman göze batar sağlık durumunda problem yoksa..kaldıki yeni evli adapte olma sürecini yaşamadan strese girmiş bide işe girsin koca baksın oldu.. işe girdiği an kocası işten çıkar bilmem anlatabiliyormuyum ayrıca bi dönem bende çalıştım hiçte ağrıma gitmedi çünkü eşim bunu kullanabilicek biri değil..
Amaaaan bu nedir ya? Napıcan bir ömür arkadan mı iticen sen bu adamı. Bence iş bul ve boşan canım. Böyle hayat geçmezarkadaslar kisaca anlatym. ben bes aylik evliyim. esim hemsir guzel bi meslegi var ama bildgnz gbi kasm ayindan beri hemsire atamasi yok bu sureden beri ozel hastanelere de basvuruyo ama is bulamiyo. zar zor bi ozel hastanede is bulduk ilk gunden hayiflanmaya basladi yok sunu sevmedim yok bunu sevmedim. on bes gun calsti sonra uc yillik sozlesme istiyolar ben yapmam dedi cikti. aradan bi ay gecti baska bi ozel hastanede is bulduk buda zar zor oldu yani kayseri gibi bi sehirde saglik alannda is bulmak zor su zamanda ozelde bile is yok saglikci atamasi olmadgi icin. bugun oraya basladi. daha ogle arasi olmadan ben burda calsmam ameliyathaneye vermisler beyimizin midesi bulaniyoms da calisamazmis. daha girdgi ilk gun isten ayrilma planlari yapıyo. biktim bosanmayi bile dusunuyrm arkadaslar. calismayi istemeyen adam bgun bana bakamiyo cocuk dsunuyo bde ona nasl baksn. kocama nasil davranaym bna bi akil verin lutfen.