kocamin calismak istememesi. yardim edin bunaldim iyice lütfen. :(

o henuz ev gecindirmek ne ogrenememis galiba??
yada ekmek elden su goldenùi yasiyosunuz?

Esin sorumluluk almaktan kaciyor sanirim...
Ömrü boyunca ailesinin üzerinden mi gecinecek
Bence gecici bir durum..esin olgunlasmamis daha
Ama ailesi destek vermeyi birakmali

of bunaldm vlla napcagmi bilemyrm. arkadaslar atama olmadgi icin ozel hastanelerde acik olmuyo ayrica biz lise mezunu hemsreyiz lisans degil yani yetmis bes ustu almamz grekiyo atanmamz icin aldik zaten ama atama yok taa temmuz ayinda var
Sorumun cevabını buldum.
Eşinizin bulduğu işler de geçici anladığım kadarıyla.
Yalnız fikrimce "ev geçindirme" meselesi sadece eşinizin sorumluluğu olmamalı.
Atama beklerken siz de eşinizden beklediğiniz gibi en azından geçici işlerde çalışmalısınız.
Buraya konunuzu "iş bulamıyoruz" diye açsanız size çok hak verirdim fakat şu an buradan bakılınca eşiniz ve sizin aranızda pek fark yok.

İş bulursa neden çalışmasın?
Şikayetçi olduğu şeyi kendi yapmış olmaz mı? Bu bildiğiniz ikiyüzlülük.

Çalışkan adam, onu bunu bahane etmez, gider çalışır. Çalışmaya gönlü olmayan, rahatına düşkün adamlar da eşiniz gibi, her şeye bir bahane bulur ve çalışmaz. Bu hep böyledir. Bu tip adamların çalışmamak için geçerli sebepleri mutlaka vardır, başedemezsiniz. Böyle örnekler benim çevremde de var ve düzelenini hiç görmedim. Benim gördüğüm örneklerde evin yükü hep kadının omuzunda. Allah sabır versin size, bu uzun bir maraton...

Cocuk olmuyorsa hep sorun kadinda bilinir ulkemizde. o yuzden gelmek istemiyordur esiniz

İş bulursa neden çalışmasın?
Şikayetçi olduğu şeyi kendi yapmış olmaz mı? Bu bildiğiniz ikiyüzlülük.

neresi ikiyüzlülük işi yok bide çalışmak isteyen eşinemi bakıcak farkındaysan çalışma demedim..eşi çalışmayı öğrenene kadar çalışmasın... yoksa çok konu okuruz ben eşime bakıyorum çalışmıyo etmiyo diye..şikayetçi olduğu eşinin çalışmaması burda eş olan erkek tarafı...erkeğin çalışmaması herzaman göze batar sağlık durumunda problem yoksa..kaldıki yeni evli adapte olma sürecini yaşamadan strese girmiş bide işe girsin koca baksın oldu.. işe girdiği an kocası işten çıkar bilmem anlatabiliyormuyum ayrıca bi dönem bende çalıştım hiçte ağrıma gitmedi çünkü eşim bunu kullanabilicek biri değil..

Peki, siz haklısınız elbette.

Bir dönüm bostan yan gel yat osman .. oh ne ala.. yeni evlisiniz takılan altınları bozduruyosunuz yada ailenız destek oluyor ben böyle anlıyorum anlatıklarınızdan bu zaman da işbegenmemek çok büük bir lüks ... yeni evlenenin borcudaçok olur .Allah yardımcınız olsun...

Büyümeden evlenip bir de Kv ile yaşadığınız için sorumluluk zor geldi deyip işten çıkabiliyor eşiniz

Günde 12 saat inşaatta çalışanlara baksın biraz

Amaaaan bu nedir ya? Napıcan bir ömür arkadan mı iticen sen bu adamı. Bence iş bul ve boşan canım. Böyle hayat geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…