kocamin calismak istememesi. yardim edin bunaldim iyice lütfen. :(

ya kac kere dedim beni kim ipliyo ki . asla cocuk dusunmuyorum cunki ona guvenim kalmadi. babamin evine bile donmeyi düşünüyorum.

evlenmeden önce nasıldı yani işine gidip geliyormuydu.

ayrıca sadece fatura değil ki insanın özeli var alacağı olur harcaması olur bunu siz kv den kp den istiyeceksiniz.

böyle tembel giderse yapacağınız şeyde bu olmalı zaten gidin ailenizin yanına belki sizin gitmeniz onun aklını başına getirir

sende başvursana madem hastanelere evde durmaktansa kendi ihtiyaçlarını karşılarsın.adam da çalışma g.tü yok galiba kusura bakmada
canim haziran ayinda mezun oldum kasim ayinda atama oldu ama atanamadim kayseriden de atanan olmadi o yuzden bos kadro yok ozelde bile yok . başvurmadgm hastane kalmadi ama cevap yok hicbirinden

ameliyathaneye vermisler daha once ameliyat tecrübesi yoktu hic. gitmis sabah ameliyata girmisler midem bulandi falan filan dedi calsma sartlari agir dedi. icapci olarak yaziyolarmis bilmem ne dedi. ama bu hastaneyle anlasirken genel yogunbakmda calscam dye anlasti. hastanede de suc vardi braz ama calsmak zorunda. bekar deglki bakmakla zorunlu oldgu bi ailesi var

ah bide bu sekilde o dusunse. ekmek aslanin agzinda degil midesinde de degil artik direk bagirsaklarda. anlamiyo iste

canim haziran ayinda mezun oldum kasim ayinda atama oldu ama atanamadim kayseriden de atanan olmadi o yuzden bos kadro yok ozelde bile yok . başvurmadgm hastane kalmadi ama cevap yok hicbirinden
anladım canım ama anaokullarında ve işyerlerinde falanda hemşire zorunluluğu oluyor atanana kdr bide oralara başvur bakalım hakkında hayırlısı olur inş

"Bana bakamıyor" demişsiniz, tuhafıma gitti. Siz kendi kendinize bakabilecek seviyedesinizdir bence. Kocanız da düzelir umarım. Belki bunalmıştır, geçici bir durum olabilir.

Kayseride nasıl iş bulunamıyor çok şaşırdım ben cuma mezun olup pazartesi işe başlamıştım. Özel hastaneler çok zor çalışma koşulu olarak ama kimse keyfinden çalışmıyor sabah 8 aksam 5 öğle yemeğine gidemediğim eve gidene kadar aç çalıştığım günleri biliyorum.Ama bir erkeğin çalışmamak için bahane üretmesini kabul edemem.Eşiniz bildiğiniz tembel ama siz neden çalışmıyorsunuz gerçi böyle koca siz çalışırsanız hiç çalışmaz daha iyi yatar.

Allah yardımcın olsun.
bizim bi komşumuz vardı o hep derdi ki ''evleneceğin adamı önce gözlemlicen. çalışıyor mu işe düzenli gidiyor mu yok sürekli ben hastayım bunu beğenmedim yoruldum deyip işe gitmemezlik mi yapıyor, işe g.tü yoksa ondan koca olmaz kızım 50sine gelsene yine aynısını yapar seni de çocuklarını da yıpratır vs vs' diye evlenilecek bir erkekte olması gereken özellikleri sıralardı :)
gerçekten öyle bir erkeğin özellikle de evli bir erkeğin iş beğenmeme gibi bi lüksü olamaz olmamalı -bence-
benim de hemşire bir arkadaşım var ilk önce özelde çalışıyordu kız sürekli nöbetteydi çok bunalmıştı ama ailesine yardım etmek için atanana kadar çalıştı. yani o sorumluluk duygusu olmalı insanda.

Bence eşiniz mesleğini beğenmiyor, hemşire olurken kan tükrük bunları görücek yani midem bulanıyorda ne demek, bahanesi de çok vasatmış. Gülü seven dikenine de katlanır, ekmek parası bu bahanesi olamaz ha bir de çocuk istiyor öyle mi? Allah'ım ne günlere kaldık.
Al karşına konuş güzel bir dil ile anlat ''bak uzun zamandır boştaydın önüne 2 güzel iş çıktı sen ilk günden işten ayrılma düşüncesindesin ve çocuk istiyorsun çocuk doğduğunda daha çok masraflarımız olacak'' diye konuşabilirsin.

Siz hemşireyseniz sizde çalışın. En azından pratikliğinizi kaybetmeme açısından. İleride ne olur bilemezsiniz.
Çalışmak istemeyen adamı çalıştırmak çok zor.

beni azarliyo bn orda neler cekiyorm habern varmii bilmem ne diyo. bende dort yil okumussun o zaman akln nerdeydi yapamayacaksnda neden sectn bu meslegi dedm babam zorla gonderdi diyo hic bseyi zorla yapmiyon da baban deynce nye yaptn diyorum o zaman kucuktm ses ckaramadm diyo

nisanlylen sevglyken falan cok iyi calsyodu boyle sorunmz olmadi hic. evlendi bi degisti adam anlam veremiyorum.

evlenmeden once cok gzel calsrsi her isini yapardi nobetne gderdi ne bilym. zaten ailemde cok dkkat etti bu yonune. smdi aklmda o var vlla napiyim brakip gdcem de oyle akli basna glcek.

sizde mi kayseri de oturuyosnz. yapmayn ekimden beri is aryorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…