- 12 Mart 2015
- 750
- 363
-
- Konu Sahibi kaymerikaa
senin bir işin var mı ?arkadaslar kisaca anlatym. ben bes aylik evliyim. esim hemsir guzel bi meslegi var ama bildgnz gbi kasm ayindan beri hemsire atamasi yok bu sureden beri ozel hastanelere de basvuruyo ama is bulamiyo. zar zor bi ozel hastanede is bulduk ilk gunden hayiflanmaya basladi yok sunu sevmedim yok bunu sevmedim. on bes gun calsti sonra uc yillik sozlesme istiyolar ben yapmam dedi cikti. aradan bi ay gecti baska bi ozel hastanede is bulduk buda zar zor oldu yani kayseri gibi bi sehirde saglik alannda is bulmak zor su zamanda ozelde bile is yok saglikci atamasi olmadgi icin. bugun oraya basladi. daha ogle arasi olmadan ben burda calsmam ameliyathaneye vermisler beyimizin midesi bulaniyoms da calisamazmis. daha girdgi ilk gun isten ayrilma planlari yapıyo. biktim bosanmayi bile dusunuyrm arkadaslar. calismayi istemeyen adam bgun bana bakamiyo cocuk dsunuyo bde ona nasl baksn. kocama nasil davranaym bna bi akil verin lutfen.
daha baska iste calismadi. yani ben gormedim. o yuzden bilmiyorum calsmayi mi sevmiyo yoksa meslegnimiMesleginimi sevmiyor yoksa genel anlamda calismayimi?
işten çıkmayı nasıl göze alabiliyor faturaları vs kim ödeyecek diye korkmuyormu?arkadaslar kisaca anlatym. ben bes aylik evliyim. esim hemsir guzel bi meslegi var ama bildgnz gbi kasm ayindan beri hemsire atamasi yok bu sureden beri ozel hastanelere de basvuruyo ama is bulamiyo. zar zor bi ozel hastanede is bulduk ilk gunden hayiflanmaya basladi yok sunu sevmedim yok bunu sevmedim. on bes gun calsti sonra uc yillik sozlesme istiyolar ben yapmam dedi cikti. aradan bi ay gecti baska bi ozel hastanede is bulduk buda zar zor oldu yani kayseri gibi bi sehirde saglik alannda is bulmak zor su zamanda ozelde bile is yok saglikci atamasi olmadgi icin. bugun oraya basladi. daha ogle arasi olmadan ben burda calsmam ameliyathaneye vermisler beyimizin midesi bulaniyoms da calisamazmis. daha girdgi ilk gun isten ayrilma planlari yapıyo. biktim bosanmayi bile dusunuyrm arkadaslar. calismayi istemeyen adam bgun bana bakamiyo cocuk dsunuyo bde ona nasl baksn. kocama nasil davranaym bna bi akil verin lutfen.
ya kizdgim nokta bu. lan evlenmissin asil simdi lazm bu is sana ne demeye begenmiyon. bende hemsireyim . ama calismiyorum . evlenmeden once cikmak zorunda kaldim sonrada is bulamadim.adamdaki lükse bak iş beğenmiyo iyi olmaya bilir ama bireysel düşünemez evli yani.Sen çalışmıyor musun peki
Bana bakamıyor mu dediniz? Siz çalışıyor musunuz peki?arkadaslar kisaca anlatym. ben bes aylik evliyim. esim hemsir guzel bi meslegi var ama bildgnz gbi kasm ayindan beri hemsire atamasi yok bu sureden beri ozel hastanelere de basvuruyo ama is bulamiyo. zar zor bi ozel hastanede is bulduk ilk gunden hayiflanmaya basladi yok sunu sevmedim yok bunu sevmedim. on bes gun calsti sonra uc yillik sozlesme istiyolar ben yapmam dedi cikti. aradan bi ay gecti baska bi ozel hastanede is bulduk buda zar zor oldu yani kayseri gibi bi sehirde saglik alannda is bulmak zor su zamanda ozelde bile is yok saglikci atamasi olmadgi icin. bugun oraya basladi. daha ogle arasi olmadan ben burda calsmam ameliyathaneye vermisler beyimizin midesi bulaniyoms da calisamazmis. daha girdgi ilk gun isten ayrilma planlari yapıyo. biktim bosanmayi bile dusunuyrm arkadaslar. calismayi istemeyen adam bgun bana bakamiyo cocuk dsunuyo bde ona nasl baksn. kocama nasil davranaym bna bi akil verin lutfen.
ya inanin o kdar sinir oldum ki okumadan yaziyorum .iş bulmak zor evet ama sizin bulma konusundan çok adamda çalışma azmi olmadığı için elinizdeki fırsatları kaçırıyorsunuz...
böyle yaptığı sürece devlete atanırsa ne olucak ki özelde yaptığını devlette yapıcak hatta devlet hastaneleri daha yoğun olucak ve hatta devlet hastaneleri daha eski olduğu için herşeye sıkıntı yapabilir...
çalışma azmi yok ve büyük sorun.
size ailemi yardım ediyor yani nasılsa çalışmıyorum aileden para gelir arkam da ailem var rahatlıgıda olabilir?
ayrıca daha düzgün yazsaydınız daha okunaklı olurdu...
ya inanin o kdar sinir oldum ki okumadan yaziyorum .
aynen dedgniz gbi ama ailesi arkasinda diye bi rahatlik var.
ya kizdgim nokta bu. lan evlenmissin asil simdi lazm bu is sana ne demeye begenmiyon. bende hemsireyim . ama calismiyorum . evlenmeden once cikmak zorunda kaldim sonrada is bulamadim.
ya kac kere dedim beni kim ipliyo ki . asla cocuk dusunmuyorum cunki ona guvenim kalmadi. babamin evine bile donmeyi düşünüyorum.o zaman siz ailesiyle konuşucaksınız ellerini oğulların üstünde çekicekler ki anlasın çalışmak neymiş emek neymiş para kazanmak neymiş
ailesi şu aşamada yardım degilçok büyük kötütülük yapıyor oğullarına
ve bir büyük tavsiyesi bu kocanın aklıa başına gelip çalışmaya başlıyana kadar çocuk yapma sakın
ailesine söyleyin para kaynaklarını kessinlerya inanin o kdar sinir oldum ki okumadan yaziyorum .
aynen dedgniz gbi ama ailesi arkasinda diye bi rahatlik var.
yok ben de çalışmıyorm o yuzden sknti yapiyorm ya. hemsrelkten baska ne yapablr . konstm kac defa. gitti fabrkada is aradi . gitti insaatte is aradi. okudu ve okudgu meslegi yapmasni istiyorum.Bana bakamıyor mu dediniz? Siz çalışıyor musunuz peki?
Adamla bir oturup konuşun. Hemşirelik yapmak istemiyorsa başka iş baksın.