Çok haklısınız, hayal kırıklığınızı gerçekten anlayabiliyorum. Samimiyetinizde ortada ama lütfen dikkatli olun, evladınız için.Haklısınız gerçekten zor ve yorucu. 1 çocuğum var biliyordum meğer 2 taneymiş. Ben çok dürüst oldum hep hiçbir şeyi sakladım. Ona sa söyledim zaten bir şeyi saklıyorsan o iş yanlıştır zaten dedim. Artık yakından takip edeceğim ama iş işten geçti ne fayda. Eşime de arkamı dönemeyeksem kime güveneceğim bu hayatta?
Varmış 3 tane evet ama onları da bozmuş borçları ödemek için maalesefPeki böyle yüklü bı BES var mı bari? Vardır inşallah. Eğer bu da yoksa gerçekten boşanma sebebi ya.
Beni yanlış anlamayın eşinizi yargılar gibi yazıyorum belki ama size üzüldüm, yıllarca eşinizin birine bin katmak için uğraşmışsınız, evine eşine çocuğuna bağlı da bir kadınsınız belli ki, maddi kaybı telafi edersiniz belki ama size yaptığı ayıbın telafisi var mı?Teşekkür ederim. İnşallah bununla kalır artık. Aynen dediğiniz gibi tüyo aldım ettim derken batmış gitmiş. Birde yatırım portföy yöneticisi iktisat mezunu. Kendine hayrın yok seni nasıl çalıştırıyorlar hayret dedim. Borç parayla yatırım olmaz sen bunu nasıl bilmezsin dedim. Birde sürekli örnekleri elinden geçiyor. Basireti mi bağlandı arkadaşları mi gaza getirdi noldu bilmiyorum.
Sizi üzmek istemem ama annesinin emeklisinden çocuğunun rızkına kadar herşeyi gözden çıkaran bir adamın dünyasını yıkacak tek şey bağımlılığını devam ettirememek olur. Kumarbazın tövbesi tutmaz diye boşuna denmiyor. Birdenbire dur bırakayım bari denilecek bir illet değil bu maalesef. Keşke üzerinize kredi çekmeseydiniz. Umarım kısa zamanda gardınızı alırsınız.Git tedavi ol dedim. Bağımlılığın olabilir dedim. Yok dedi tövbe ettim daha girmem bu işlere dünyam başıma yıkıldı zaten dedi. Umarım akıllanmıştır. Yoksa 40 yaşında adamı zaten ben eğitemem bundan sonra.
Allah size sabır versin başka bişey söyleyemiyorum çok üzücü. Her ay borç bilgisini kesinlikle isteyin başka yolu yok.Varmış 3 tane evet ama onları da bozmuş borçları ödemek için maalesef
Tekrarı olacak çok yanlış bir yoldasın geçmiş olsunYok birşey vermem ona bırakmam merak etmeyin. Ben aileme çok düşkün olduğum için hep daha iyisi olsun diye yaptım bunları pişman değilim. Sen bunları hak etmedin biliyorum çok üzgünüm pişmanım dedi ama iş işten geçmişti maalesef.
Bir de çocuğa katkısı olsa bari de komik durmaz bahaneler en azından örn konu sahibi 1 m yemiş aylık çocuğa giden 8 k zorunda gitmiş bu baba olsa ne olmasa ne ya yalandan adamı besliceğime boşarım çok iyi babaysa gelir görürUzgunum ama boyle bir seye kalkisan asla uslanmaz. Surekli yalan yolan yasarsiniz.
En yakinimda var ornek.
Geline cekme desemde gitti 3.e hamile kaldi?
Ben anlam veremiyorum cocugum yuzunden katlaniyorum diyenlere
Ya çok özür dilerim yargılamak için değil sadece anlamak için soracağım. Hiç mi bu adam beni aldatsa ya da boşansak diye düşünmediniz. tüm masraflar bende o sadece birikim yapıyor. Yarın öbür gün dünyanın 1000 türlü hali var boşansak ben ortada kalırım dındızlak o da yaptığı birikimle keyif sürer diye hiç düşünmediniz mi? %100 koşulsuz mu güveniyordunuz bu adama ben kimseye bu şekilde güvenemiyorum da sorun bende mi acabaİlk yıllar beraber borç ödedik evlilik borçları sonra çocuk öldü. Yatırım amaçlı ev kredisine girdik. Oğlum geç konuştu özel eğitim aldı birkaç yıl. Sonra araba kredisi falan derken zaman geçti. Bu konuda hep tartıştık zaten ama ben sana sormuyorum istediğin gibi garca sende bana sorma dedi. BES başlattım onu ödüyorum dedi. Bende birikim yapıyor diye ses etmedim. Çünkü kazandığım para ile oğlumun ihtiyaçlarını görüyordum, kredileri odeyebiliyordum ve hatta artıyordu bende maaşım.
BES açtım birikim yapıyorum dedi. Ben sana karışmıyorum harcamalarına sende bana karışma dedi. Benim maaşım da tüm masraflara ve kredi borçlarına yetiyordu hatta arttırdım bile. Ama o rahat durmamış maalesef
+1Tekrarı olacak çok yanlış bir yoldasın geçmiş olsun
Zaten bir anlamadigim diger konuda,hep iyi babadir.Bir de çocuğa katkısı olsa bari de komik durmaz bahaneler en azından örn konu sahibi 1 m yemiş aylık çocuğa giden 8 k zorunda gitmiş bu baba olsa ne olmasa ne ya yalandan adamı besliceğime boşarım çok iyi babaysa gelir görür
+ kaybettiği yıllar sinir stress ay her şeyi geç ben yıllarca fatura dışı bir şey ödemeyen adamı beslemem ne alaka borç yapmasına bile gerek yok+1
Ne kaybederim umudum var deneyeyim diyor Fatma Hanım. Ama 1 milyon borcu haybeye ödemiş olacak, kaybedeceği bu olacak maalesef. Yani kesinkes diyemem, müneccim değilim ama yapmaz da diyemez kimse şimdi.
tamam da siz ne kadar biriktirdiginizi bilmiyor muydunuz? sonucta birikiyorsa onunla da emlak vs yatirimi yapardiniz. sizin hic sormamaniz da cok garip bence. 14 sene.İşte ikimizin harcama tercihleri farklıymış maalesef. Dediğim gibi bana BES açtım onu biriktiriyorum demişti. Açmış doğru ama onları da bozmuş batırmış borç ödemek için. Hesap kitap kalmamış adamda.
1 milyon ya hala az para mı? Ben olsam hiç ödemem, para cebime kalır.+ kaybettiği yıllar sinir stress ay her şeyi geç ben yıllarca fatura dışı bir şey ödemeyen adamı beslemem ne alaka borç yapmasına bile gerek yok
Katılıyorum maalesef, birikim de yapamamış ki hepsi uçup gitmiş, illa aldatma boşanma olması da gerekmez, maddi konularda kapalı kutu bir eşe şüpheyle yaklaşırım ben de, maaşı için bana hesap vermesin eyvallah ama ben ne kadar kazanıyor, ne kadar birikim yapıyor bileyim isterim, bana babam bile hesap soramaz savunma olamaz, hesap sormuyorum müşterek hayatımızın gereği bilmek istiyorum, hesap vermeye gelince burun kaf dağında, 1 milyon borç yapınca kadının 200 bin birikimi 250 bin de borç için kredi çekmek zorunda bıraktığı para, 450 bin lirayı hiç et ne âlâ memleket.tüm masraflar bende o sadece birikim yapıyor. Yarın öbür gün dünyanın 1000 türlü hali var boşansak ben ortada kalırım dındızlak o da yaptığı birikimle keyif sürer diye hiç düşünmediniz mi? %100 koşulsuz mu güveniyordunuz bu adama ben kimseye bu şekilde güvenemiyorum da sorun bende mi acaba
Sorunca hep azarlandim trip yedim. Nasıl anlatsam bilmiyorum ama sonra yıldım bu muameleden ve üstelemedim. Bana çocuğun masraflarının yarısını bari gönder dedim en son.tamam da siz ne kadar biriktirdiginizi bilmiyor muydunuz? sonucta birikiyorsa onunla da emlak vs yatirimi yapardiniz. sizin hic sormamaniz da cok garip bence. 14 sene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?