Kocamin basi dertte !!

Traum7777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
258
139
123
Herkese iyi geceler kizlaarr kocamin bi ceketi verdi araba yagi yapmisdi gecen sene falan ama biz daha bu aksam boyabildik elbise boyasi alip siyaha boyayalim dedim kocam eldiven giymemisdi sonra aman allahim elleri simsiyah kaldi tiner bike dokduk ciksin diye ama elleri cikmiyo yarin ise gidicek nasil cikar bi bilginiz olan var mi ???

ben saç boyasını elimden, bulaşık deterjanı ve çamaşır suyu karışımıyla çıkarıyorum ama siz de faydası olur mu bilmem.

Varsa aseton yada göz makyajıni temizlemek icin kullanilan tonikler deneyin çocuklar kendilerini boyayinca ben onlarla temizliyorum belki işe yarar

Yarin ise gidicek canim ya o yuzden istemiyo oyle

Bütün alternatifler denenmiş
Günah daha fazla derisini yıpratmayın kimyasallarla
Zaman herşeyin ilacı

Evet canim ya simsiyah oldu cikmiyoda tiner doktuk resmen camasir suyu deterjan aseton yag coz herseyi denedik

Tursille ellerini ovsun yıkama değil ama ovsun daha sora yıkayın ise yarıyor bende yağlı Boya filan kullandığım da öyle çıkarıyorum

Bende biri peşinde falan sandım.
Valla benimde aklıma çamaşır suyu geliyo ama oda bayağı tahriş eder bebe yağı ile nemlendirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…