Bizim atraksiyon anca bu kadar oluyo daha fazlasi cikmiyo =DDBende kocamin başı dertte diyince baya atraksiyon lu birsey bekledim :)
Hahahahahahha allahim yarabbimmmm =DYemin ederim dedim adam kırmızı bültenle aranıyor herhalde,tövbe estağfurullah...
Evet canim ya simsiyah oldu cikmiyoda tiner doktuk resmen camasir suyu deterjan aseton yag coz herseyi denedikEyvahlar olsun
Elleri siyahmı olmuş
Yok canim olmuyo malesef saol ama gene tavsiyen icin =)ben saç boyasını elimden, bulaşık deterjanı ve çamaşır suyu karışımıyla çıkarıyorum ama siz de faydası olur mu bilmem.
Yarin ise gidicek canim ya o yuzden istemiyo oyleÇamaşır suyunda bekletin biraz belki çıkar ben elime ve tirnagima bulaşan saç boyalarini öyle çıkarıyorum.
Bu arada siz öyle basi dertte diye yazınca her an bir yerden cinayet çıkacak diye okudum konuyu. Elleri siyah kalsa ne olur ki.
Buyur gel canim boya cikarmaya calsiiyoz nasi heycanli bilemezsin =DAdrenalin duygusuyla kostum geldim
Sivi yag sürseniz ise yarar belki sac boyasi cilde gecince oyle yapildigini duymustum da ise yarar mi bilemiyorum.Kül de olabilir.Buyur gel canim boya cikarmaya calsiiyoz nasi heycanli bilemezsin =D
Evet canim ya simsiyah oldu cikmiyoda tiner doktuk resmen camasir suyu deterjan aseton yag coz herseyi denedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?