Kocamın bana vurması affedilebilir mi?

mesajların yarısını okudum yarısını okumadım. yalnız sen çocuğum için boşanamam diyorsun ama bir mesajında eşim "oğlum senin annen hayvan anlatsamda anlamaz" tarzı bir şey dediğini söylüyorsun. o çocuk bunlara maruz kalacağına anne babayı ayrı ayrı evlerde görse emin ol daha mutlu olur. yaşı biraz daha ilerlediğinde (ki 3 yaşında çocukta emin olun bazı şeyleri unutmaz) o zaman keşke annem babam ayrılsaydı kavga gürültü şiddet görmeseydim diyecek. boşanmanın en doğru karar olduğunu biliyorsun bence, kim bilir kaçıncı şiddetin çünkü.

Daha geçenlerde bir çocuk annesini babasından kurtarmak için babasını öldürüp baba katili olmadı mı. Şimdi değilse yarın yarın değilse öbür gün ama asıl çocuk için çok geç olmadan bu evliliği bitirmeniz gerektiği bilincinde olun ne olur

Eşiniz sanki sizin arkanızda aileniz olmadığını ve bu yüzden ona bağlı kalmak zorunda olduğunuzu düşünüyor, ona bunun aksini hissettirseniz belki biraz düzelir. Mesela ciddi anlamda böyle gidersen boşanırım korkusu verseniz.

Sakin kalan kazanır evet doğru söylediniz. Yaşadıklarımdan dolayı sakin kalamıyorum ona. Hep beni haksız duruma getiriyor. Suç bendeki hemen atlıyorum

Ya artık ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım inanın ki. Yumuşak davransam da olmuo sert davransam da olmuyor. Artık hiç bir şekilde mi olmuyor acaba bilmiyorum. Evet süper bir tanım kullandınız çingene gibi ya. Karşısında karısı yok bir kadın yokta erkek var gibi davranıo. Halbuki erkeksi bir bayanda değilim ne kadar kırılgan olduğumuda biliyor bilmesine rağmen böyle yapıyor. Ve hala ağzını açıp tek kelime etmedi. Ortada büyük bir sorun var ve kocanız hiç bir şey yapmıo üç maymunu oynuyor napardınız gerçekten çok merak ediyorum cevabınızı😔
Maddi gücün olmamasi elini kolunu baglio yoksa normalde darptan sonra uzaklaştırma cikartip adami evden yollamak lazim. Gene yaparsin istesen tedbir nafakasi alırsın. Senin durumunda hic bisey olmamış gibi konusurdum. Ama laf dalaşına girmezdim. Özür beklemezdim yani. Bu konu hakkinda konusmayi hic. Çünkü yapmicam dese yalan. Yaptigima pismanim dese duble yalan. Ne dese bos ki zaten. Ne dese senin içinin acisi zaten geçmeyecek. O ne kadar konusuosa ben de o kadar konusurdum. Adam 3 senedir hırçınsa 3 senedir cinsellikte sorun oldugu icindir muhtelemen diye dusunuorum bu arada.

Maddi gücün olmamasi elini kolunu baglio yoksa normalde darptan sonra uzaklaştırma cikartip adami evden yollamak lazim. Gene yaparsin istesen tedbir nafakasi alırsın. Senin durumunda hic bisey olmamış gibi konusurdum. Ama laf dalaşına girmezdim. Özür beklemezdim yani. Bu konu hakkinda konusmayi hic. Çünkü yapmicam dese yalan. Yaptigima pismanim dese duble yalan. Ne dese bos ki zaten. Ne dese senin içinin acisi zaten geçmeyecek. O ne kadar konusuosa ben de o kadar konusurdum. Adam 3 senedir hırçınsa 3 senedir cinsellikte sorun oldugu icindir muhtelemen diye dusunuorum bu arada.
Maddi gücümün olmaması kimsemin olmaması elimi kolumu bağlıo. Darptan uzaklaştırma istesem o da kendini savunacak ilk o şiddeti başlattı diyecek. Burda okadar kişi ilk siz başlatmışsınız dedi mesela. O yüzden de çekiniyorum. Kendini her türlü savunacaktır. Ne dese yalan olacak evet ama yine de insanlar konuşa konuşa anlaşır bir çift laf duymak pişman olup olmadığını görmek istiyorum ki yüzünde zerre bir duygu yok. Cinsel hayatımızda hiç bir problem yok hep onu düşündüğüm için genelde de reddetmiyorum. Ama bıraksam adam hergün olsun ister🤦🏻‍♀️

Hayır genel anlamda iyi değilsiniz bence. Bu adama neden katlanıyorsunuz mesela? Gücünüzün yetmeyeceğini bile bile neden vuruyorsunuz? Hiç mi tv izlemiyorsunuz? Günde kaç kadın öldürülüyor?
Hala diyorsunuz ki en sonunda bıcaklayacağım sizce gerçekten yapabilir misiniz?
En sonunda bıcaklayacağım mı demişim ne zaman demişim Allah korusun böle bişey olabilir mi😳

Eşiniz sanki sizin arkanızda aileniz olmadığını ve bu yüzden ona bağlı kalmak zorunda olduğunuzu düşünüyor, ona bunun aksini hissettirseniz belki biraz düzelir. Mesela ciddi anlamda böyle gidersen boşanırım korkusu verseniz.
Evet tamamıyla böyle düşünüyor. Kimsem olmadığı maddi gücünün olmadığı için çok rahat. Çekip gidebileceğim bi yerim olmadığı için çok rahat. Çocuktan önce evi terkettiğim çok olmuştu ozamanlar korkardı şimdi bi sorumluluğum çocuğum olduğu için istersen boşan olan sana olur derdi hep.🤬

Evet gerçekten herkes bunu soruyor. Şiddete meyillisin diyenler bile oldu ama asla.Sonrada ne güzel diyorum çoğu kişi böle bişey yaşamak zorunda kalmamış demek. sinir patlaması,tahrik edilimek kışkırtılmak patlamak sona da yaptığın şey yüzünden suçlu duruma düşmek. Allah kimseye böle şeyler yaşatmasın. Size de teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🏻😔

Sizi çok iyi anlıyorum eltim eşinin cebinde bayan parfümü buldu tartışma sırasında itti eşini suçlu kadın oldu!! Kimm bilir neler dedide o raddeye geldiniz. Kadınların üzerine okadar yük var bide böyle ezen kocalara sinir oluyorum. Şiddeti kınıyorum, :KK20: şiddete karşıyım tabikide ama sizi hiç suçlamıyorum darp raporu alıp kurtulun inşallah o ezik, aciz kocadan🙏

Son düzenleme:
Burada konu açarken yorumlar için ekstra bir dert yüklemesi oluyor sizi suçlayanlar katılmıyorum 👎 (Bazı yorumlar) yoksa çok güzel yorum yapan kalbi güzel insanlara lafım yok.
Sizi çok iyi anlıyorum eltim eşinin cebinde bayan parfümü buldu tartışma sırasında itti eşini suçlu kadın oldu!! Kimm bilir neler dedide o raddeye geldiniz. Kadınların üzerine okadar yük var bide böyle ezen kocalara sinir oluyorum. Şiddeti kınıyorum, :KK20: şiddete karşıyım tabikide ama sizi hiç suçlamıyorum darp raporu alıp kurtulun inşallah o ezik, aciz kocadan🙏
Evet gerçekten beni rahatlatan içime su serpen yorumlarda oldu ki çoğunluk böleydi çok şükür.🤲🏻 Al işte suçlu kadın olmuş. Bende öle olacağım işte yüzde yüz. Anlaşmalı boşanmak istesem yanaşmaz çünkü öle bir insanlık adamlık yok. Çekişmeli boşanma da ise süreç baya yıpratıcı oluyormuş.😓

Hanfendi eğer şuan boşanamam ve eşimi seviyorum diyorsanız. İkiniz aile terapistine gidin. Şiddet konusunu açın. Öfke kontrolü için gerekirse ikinizde ilaç kullanın.. Kesin değişmez diyorlar.. Haklı olabilirler.. Ama son kez düzeltmeye çalışın eşinizi terapiste ikna edin.. Eğer düzeltmeyi kabul etmiyorsa bu 1 ömür sana şiddet uygulayacağım demektir. O zaman boşanırsınız. Ama eşinize bu terapist olayını açarken.. Bendede sendede öfke kontrolünde sorun var diyin. Sadece onu baz almayın.. Bu hem benim hem senin hatan. Çocuğumuz için terapiste gidelim diyebilirsin.. Ama bunu reddederse,şiddet devam edecektir..

Yuva kurmak zor yıkmak kolaydır.. Çocuğunuz olmasa boşanın derdim. Ama çovuğunuz için ikinizinde bu durumu değiştirmeye yönelik bir adım atması gerek. Bunu yalnız sen değil eşininde istemesi gerek.. Aranız iyiyken bu konuyu tatlı dille anlat. Çocuğunuzu öne sür onun için de.. İnşallah hakkında hayırlısıyla düzelir aranız.. Eğer hayırsızsa bir an önce kurtulursun inşallah.

Aman çocuğum babasız büyümesin, zarar görmesin diye şiddet içinde büyüyen çocuklar şimdi büyüdü ve etrafta şiddet kol geziyor. Neden çünkü onlara göre şiddet normal. Kadın dövülür hatta çok sinirlendirirse öldürülür. Sonra yazıyoruz kadın cinayetleri neden arttı. Bundan.

Siz kocamın bana vurması affedilir mi diyorsuz? Ama o yanında sizinle bunu yaşayan çocuğun hayatını ne hale getireceğinizi de bilin isterim. 1 yaşında 3 yaşında 5 yaşında farketmez. Anne karnında bile anlayan çocuk aynı evdede anlar. Siz kesin affedeceksiniz eşinizi. Kendi hayatınızı ve kendi özsaygınızı hiçe saymışsınız bile... Ama lütfen çocuklarınıza normalleştirmeyin şiddeti, saygısızlığı..

Merhaba herkese🙋🏻‍♀️ Yazacaklarınız için şimdiden teşekkür ederim... 30 yaşında 3 yaşında bir çocuk annesi bir bayanım. 8 yıllık evliyiz.Eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyi,kötü olduğumuz zaman ise çok kötüyüz. Mesela kocam tartıştığımız zaman asla susmuyor. Hep bi laf yarışı halinde hep kendi haklı hata yapsa dahi telafi etmek için bir çaba sarfetmiyor. Dün bir olay yaşadık. Yine bir konudan ötürü çok konuştuğu ve hakaret ettiği bi gündü. Bende yeter artık sus dedim ve sırtına şaplak attım. O da beni darp etmeye başladı boynum incindi hatta yüzümü ellerinin arasına alıp öle bir geriye itti ki boynumdan ses geldi onun acısıyla ağlamaya başladım birbirimize girdik ama kadınla erkek gücü bir değil maalesef ben ona hiç bir şey yapamadım. Ama o benim canımı baya yaktı. Böyle normal bişeymiş anlatıyorum belki ama şu an bile iyi değilim. Bana vurması canımı yakması onun umrunda değil ağlamalarım hıçkırıklarım umrunda değil. Normalde bile insan insana acır üzülür ama artık bana merhamet duymuyor ilişkimiz iyice laçkalaşmış durumda kaba tabirle. Sizce ne yapmalıyım saygının bittiği bir ilişkide ne yapılması gerekir?
Affedilemez tabiki insan nasıl sevdiğine karşı böyle kendini kaybedebilir ki çok kötü bi durum

Kadını kiskirtmis kadin da dayanamamış vurmuş diyenler. Karısına kiskirtildim diyerek vurduğunda suç aramasinlar. Konu sahibi kocanizi kiskirtmissiniz ki sizi bicok kez darp etmis

Maddi gücümün olmaması kimsemin olmaması elimi kolumu bağlıo. Darptan uzaklaştırma istesem o da kendini savunacak ilk o şiddeti başlattı diyecek. Burda okadar kişi ilk siz başlatmışsınız dedi mesela. O yüzden de çekiniyorum. Kendini her türlü savunacaktır. Ne dese yalan olacak evet ama yine de insanlar konuşa konuşa anlaşır bir çift laf duymak pişman olup olmadığını görmek istiyorum ki yüzünde zerre bir duygu yok. Cinsel hayatımızda hiç bir problem yok hep onu düşündüğüm için genelde de reddetmiyorum. Ama bıraksam adam hergün olsun ister🤦🏻‍♀️
6284 sayılı kanuna göre cok kolay kendi kendini tokatlasan bile gider alırsın adamin hakkinda uzaklastirma kararini. Sonucta ceza davasi acmicaksin adamin kendini savunacagi bi yer yok. Bosanma davasi acarsan karar olduktan darp raporun olduktan sonra ilk o baslatti demesinin bi önemi yok. Kimin ne dediginin de onemi yok senin yaptiginla onun yaptigi bir degil neticede. Cocuk bana vurdu o yuzden ben de onu darp ettim die bisey olabilir mi zaten güçler denk degil bi kere. Bunu bi kenara koyarsak, ben senin düzeninin bozulmasini istemedigini anliyorum zaten sadece bunlar tekrarlanmasin sen gecmise sünger cekersin. Adamin iyi bi baba oldugunu da düşünüyorsun hem. O zaman sen soyle sen daha iyi bilirsin 3 yilda ne degisti cinsellikte de problem yoksa?

X