Kocamın bana vurması affedilebilir mi?

O konuştuğunda nefes almadan konuşuyor ama zehrini akıtıyor büyük bi sebep olmadığı halde hemde. Beni tahrik ediyor sus kapat dememe rağmen devam ediyor. Sonra ben sinir patlaması yaşayıp bi tane yapıştırıyorum koluna veya sırtına. Sona devamı geliyor işte maalesef. O ikisinden birini yapamadım. Ama ikisinden birini yapacağım gerçekten yakın zamanda.
Bence bi destek almalısınız. Hiç sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Darp olayı için şunu düşünüyorum aklı başında kimse aynı dayağı defalarca yemez
Kocam beni bir kere döver soluğu mahkemede alırız
Hadi affettim 2. Kez dövdü bu sefer kesin boşanırım
3.yü de dövme fırsatı vermem yani asla

Boşanmayacaksam gidecek yerim yoksa o tartışmaya devam edip sonunu tekrar dayağa getirmem

Hem boşanmayıp hem de üstüne sürekli tartışıp dayak yemem

Ha mutlaka isterdim ki konu sahibinin kocası darp etmeyen biri olsun
Niye herhangi bir insan dayak yesin isteyelim?
Ama darp edilip boşanmamayı, her tartışma sonunda darp edileceğimi bilerek fiziksel temas yaratma işi olunca sinirleniyorum gerçekten
İnsanın kendine yaptığı kötülük gibi geliyor bana
Evet çok mantıklı. En başta yapmam gereken şeylerdi. Yapmadığım için bu yıla kadar böle geldik işte. Ama her birinizin yorumlarından çok ders aldım.

İyice laçkalaşmış, saygı kalmamış bir evlilik düzelmez. Böyle devam edeceksiniz artık. Böyle bir evlilik istemiyorum diyorsanız boşanmalısınız ama boşanamam demişsiniz. Birde anlamadığım ‘hep’ boşanmak istedim yazmışsınız. Hep boşanmak isteyen bir insan neden üç çocuk yapar veya çalışmaz veya para biriktirmez veya kestirme şöyle sorayım şartları boşanmak için uygun hale getirmeye çalışmaz? İkiniz de hatalısınız. Eğer boşanmam diyorsanız bir daha böyle bir şeyin yaşanmaması adına dilinize de elinize de hakim olmalısınız. Size de yazık çocuklara da. Böyle bir görüntüyü hayatları boyunca akıllarından silemezler. Babasız büyümesin diyerek onlara iyilik etmiyorsunuz
Bir tane çocuğum var benim üç yaşında. Bu zamana kadar hep düşündüm. Çalışıyordum daha yeni 1 yıldır evdeyim. Para biriktiremedim çünkü ev aldık onun borcunu ödedik. Gelen hep gitti. Hep tekrardan devam ettik evliliğe. Ama gerçekten kaybedilen sevgi saygı bir daha geri gelmez.

Bir tane çocuğum var benim üç yaşında. Bu zamana kadar hep düşündüm. Çalışıyordum daha yeni 1 yıldır evdeyim. Para biriktiremedim çünkü ev aldık onun borcunu ödedik. Gelen hep gitti. Hep tekrardan devam ettik evliliğe. Ama gerçekten kaybedilen sevgi saygı bir daha geri gelmez.

Ben 3 çocuğum var okumuşum pardon. Evin en azından yarısı sizin ordan bir gelecek paranız var. Paranızı kenarda biriktirmişsiniz gibi düşünün. Gerçekten üzüldüm durumunuza. Bir ömürü karşılıklı saygının olmadığı bir evlilik geçirmek istiyor musunuz bir evlilikle geçirmek istiyor musunuz? Hayat sizin seçim sizin. İyice düşünüp bir karar vermelisiniz

Beni tahrik ettiğinde susmadığında tahammülüm kalmadığında kendine gelsin diye şaplak atıyorum evet olmaması gereken birşey ama kendimi kaybediyorum. Bir oğlum var ama onun çocuk gelişimine çok dikkat eden biriyim. Birebir ilişkimiz çok güzel ama böle aile durumları yaşandığında izah etmek çok zor oluyor

Çocuğunuzla okan ilişkinize istediğiniz kadar dikkat edin. Eşinizle aranızdaki olumsuz herşeyden etkilenecek malesef.

sizi ciddi darp etmiş farkında mısınız?
ve bu da ilk değil benim de tahminim
aileniz yok mu neden o evdesiniz?
birde fitili ateşlemişsiniz güçler aynı değil dediğiniz gibi sırtına şaplak neden attınız
bu arada evladınız nerdeydi? ne korkmuştur
Ailem, annemle kardeşim var sadece. Evlerimiz de baya uzak kısıtlamalardan dolayı da çocuğumu alıp bi yere gidemiyorum. Oğlum çizgi film izliyordu ama yanıma gelip anlamaya da çalışıyordu bende gülümseyip sen git ben gelcem dedim dün. Fitili ben ateşledim evet maalesf😓

Ben 3 çocuğum var okumuşum pardon. Evin en azından yarısı sizin ordan bir gelecek paranız var. Paranızı kenarda biriktirmişsiniz gibi düşünün. Gerçekten üzüldüm durumunuza. Bir ömürü karşılıklı saygının olmadığı bir evlilik geçirmek istiyor musunuz bir evlilikle geçirmek istiyor musunuz? Hayat sizin seçim sizin. İyice düşünüp bir karar vermelisiniz
Evet 3 yıl kaldı kredinin bitmesine. Ordan avantajlı olmam bana güven veriyor. Gerçekten artık tahammülüm kalmadı evdeki bu dalgalanmalar saygısızlıklar hayatımı mahvediyor. Evi de oğlumu da sana bırakmicam diye tehdit ederdi hep ne yazık. Böyle bir adamı sevmişim yıllar önce...

Ben bosanamiycak olmanızı eleştirmiyorum. Bu bı boşanma sebebidir. Affedilebilir mi diye şüpheye düşen ve geliriniz olmayan biriyseniz zaten bosanmazsiniz diye düşünüyorum. Bana da psikolojik fiziksel şiddet uygulandı ailem tarafından yaşamadığımi nerden çıkardınız. Şuan bekarım kocam da olsa bunu affedilebilir bisiy gormezdim
Yuva kurmak kolay da dağıtmak zor ya ondan belki yorumlarınıza ihtiyaç duydum. 8 yıllık evlilik ev aldık borcunu ödedik az kaldı derken onca emeğimi böle beni mahvederek harcıyor. Affedilmez tabi tabi de işte insan üzülmüoda değil keşke böle olmasaydı diye.

Madem eşinin huyunu biliyorsun uzattıkça uzatıyor o zaman sende neden o sinirliyken susmadın . sus o sakinleşince başla sende konusmaya. sakin kalan her daim kazanır. Üstelik vurmuşsunuz sinirine sinir kattmış ve kontrolunu kaybetmiş.. Yazık saygı olmayan bir evlilik nasıl düzelir bilemedim.. Ama bunun önune geçmezsiniz bu şiddetlr nasılsa eşim ses çıkarmıyo diyerekten devamı gelir..
Sakin kalan kazanır evet doğru söylediniz. Yaşadıklarımdan dolayı sakin kalamıyorum ona. Hep beni haksız duruma getiriyor. Suç bendeki hemen atlıyorum.

Tükendiğim ve patladığım için mi böle diyorsunuz anlamadım
Hayır genel anlamda iyi değilsiniz bence. Bu adama neden katlanıyorsunuz mesela? Gücünüzün yetmeyeceğini bile bile neden vuruyorsunuz? Hiç mi tv izlemiyorsunuz? Günde kaç kadın öldürülüyor?
Hala diyorsunuz ki en sonunda bıcaklayacağım sizce gerçekten yapabilir misiniz?

Evet 3 yıl kaldı kredinin bitmesine. Ordan avantajlı olmam bana güven veriyor. Gerçekten artık tahammülüm kalmadı evdeki bu dalgalanmalar saygısızlıklar hayatımı mahvediyor. Evi de oğlumu da sana bırakmicam diye tehdit ederdi hep ne yazık. Böyle bir adamı sevmişim yıllar önce...

Bu erkekler hep böyle boş tehditler savuruyor boşanmalarda, forumda hep yazıyorlar. Hiç korkunuz olmasın. Evin yarısı sizin Kanuni hakkınız. 3 yaşındaki çocuğu da hiçbir mahkeme babaya vermez

Beni en çokta bu paramparça ediyor biliyor musunuz. Hırpalarken ahh boynum dememe rağmen bile sana bişey olmaz dedi😔Ben hıçkıra hıçkıra ağlarken o nasıl uyuyabildi die düşünüp tekrar ağlıyorum.
İyi bir ders verin ilgilenmeyin yüz vermeyin hiç

Başlığı okuyunca tokat attığını filan sandım.
Adam sizi duvara fırlatmış, yüzünüzü tutup arkaya itmiş. Boynunuz kırılabilirdi, duvara çarpıp beyin kanaması geçirebilirdiniz Allah korusun.
Sizin ki kalbim çok kırıldı olayından öte, hayatınız söz konusu, elinde kalabilirsiniz adamın.
Çok üzülüyorum böyle konulara.
Allah yardımcınız olsun.

Bir süre ayrı yaşayın . Ben bir daha öfkeyle sana dokunmayacagim sen de dokunmayacaksin ,diye şart koşun. Bu sartinizi kabul edinceye kadar dönmeyin eve.

Bu ilk değil evet beni kışkırtan kendisi ben şaplak atınca dalan da kendisi. Ben uzun boyluyum o da uzun boylu ama beni alıp duvara bile fırlatmışlığı var.
Ne konuda kışkırtıyor da konu şiddete kadar varıyor.Bosanamayacaksaniz sebebini çözmeye çalışın.Saplak atmaktansa tepkinizi daha farklı yollarla gösterin zira bunun binbir çeşit yolu var.

Evet gerçekten herkes bunu soruyor. Şiddete meyillisin diyenler bile oldu ama asla.Sonrada ne güzel diyorum çoğu kişi böle bişey yaşamak zorunda kalmamış demek. sinir patlaması,tahrik edilimek kışkırtılmak patlamak sona da yaptığın şey yüzünden suçlu duruma düşmek. Allah kimseye böle şeyler yaşatmasın. Size de teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲🏻😔
Ya öyle diil 4 duvar arasinda kimler neler neler yaşıyor da burda söyleyecek yeri degil merak etme azınlık degilsindir.

Canım daha öncde söyledim eşinin şiddet uygulama hakkı yok eğer istemiyorsa boşanır
Ama senin de şaplak ayma hakkın yok sen de boşanmalısın o zaman
18 yaşımdan beri beraberiz di son üç yılda değişti diyosun
Sanki sen de yorulmuşsun burda sana boşan kocan haksız denilmesini istediğin için konu açmışsın
Bence önce aile terapistine gidin muhakkak olmadı sen gitmelisin çüNkü devamının şiddet olacağını bile bile şaplak atmak sus artık konuşma diyw bağırmak normal değil
Burda bence haklı haksızı aramak yerine senin psikolojine ve neden bu kadar dolduğuna odakllanmak lazım
Ama istersen çok özel değilse son yaşadığınız tartışmanın konusu neydi anlat onun üzerinden yorum yapalım

Madem eşinin huyunu biliyorsun uzattıkça uzatıyor o zaman sende neden o sinirliyken susmadın . sus o sakinleşince başla sende konusmaya. sakin kalan her daim kazanır. Üstelik vurmuşsunuz sinirine sinir kattmış ve kontrolunu kaybetmiş.. Yazık saygı olmayan bir evlilik nasıl düzelir bilemedim.. Ama bunun önune geçmezsiniz bu şiddetlr nasılsa eşim ses çıkarmıyo diyerekten devamı gelir..
Sakin kalan kazanır evet doğru söylediniz. Yaşadıklarımdan dolayı sakin kalamıyorum ona. Hep beni haksız duruma getiriyor. Suç bendeki hemen atlıyorum
Mesela böyle kin guderek konusmayarak bi yere varilmaz. Eskiden nasildiniz bu raddeye pat diye gelmediniz ya o gunlerdeki sen ol biraz. Kadin daha dişi oldukca erkek, erkek oldugunu hatirlar. Seninki baya çingene gibi car car konusuo karsisinda erkek varmis gibi dövüşüo bu niye senin de pata kute dan dan biri olman yuzunden. Yeni kavga etmissiniz git adama coş sevisin de demiorum ama biraz daha kirilgan narin biraz daha yumuşak olmakla baslayabilirsin. Tavir yapmadan.
Ya artık ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım inanın ki. Yumuşak davransam da olmuo sert davransam da olmuyor. Artık hiç bir şekilde mi olmuyor acaba bilmiyorum. Evet süper bir tanım kullandınız çingene gibi ya. Karşısında karısı yok bir kadın yokta erkek var gibi davranıo. Halbuki erkeksi bir bayanda değilim ne kadar kırılgan olduğumuda biliyor bilmesine rağmen böyle yapıyor. Ve hala ağzını açıp tek kelime etmedi. Ortada büyük bir sorun var ve kocanız hiç bir şey yapmıo üç maymunu oynuyor napardınız gerçekten çok merak ediyorum cevabınızı😔

Canım daha öncde söyledim eşinin şiddet uygulama hakkı yok eğer istemiyorsa boşanır
Ama senin de şaplak ayma hakkın yok sen de boşanmalısın o zaman
18 yaşımdan beri beraberiz di son üç yılda değişti diyosun
Sanki sen de yorulmuşsun burda sana boşan kocan haksız denilmesini istediğin için konu açmışsın
Bence önce aile terapistine gidin muhakkak olmadı sen gitmelisin çüNkü devamının şiddet olacağını bile bile şaplak atmak sus artık konuşma diyw bağırmak normal değil
Burda bence haklı haksızı aramak yerine senin psikolojine ve neden bu kadar dolduğuna odakllanmak lazım
Ama istersen çok özel değilse son yaşadığınız tartışmanın konusu neydi anlat onun üzerinden yorum yapalım
Hayır aslında boşanmak bana çok uzak geldiği için gelen yorumlarla cesaretimi toplamak için yazdım. Çoğunlukta doğal olarak boşanmam gerektiğini yazmış ki yaşadıklarımız gerçekten bunu gösteriyor. Oğlumun cildi atopik dün vücudunu kaşımaktan yara yapmış eşimde sanki ben bilmiyorum dikkat etmiyormuşum gibi şunu şöle yap bunu böle yap demeye başladı. Ayağına kalın çorap giydirme terlemesin dedi. Bende ince çorap olunca ayağı soğuk oluyor benden daha iyi bilemezsin dedim üstüne şunları giydirme die dolaptan kıyafetleri gösteriyor bende ya tamam da evde giyeceği ince bluzu iki tane var ozaman alışveriş yaptığımda bir tane al fazla alma deme dedim ozaman hastaneye götürelim dedim o da tamam işte sen kalın çorap giydirme kalın sweatler giydirme dedi sen iyimisin dediklerimi duymadın mı sen dedim hala tekrarlıyor. Konu burdan açıldı. Saçma gelecektir ama gerçekten böyle oluyor. Saçma bir konudan kavga çıkıyor sonra ettiği laflar yerini alıyor damarıma basıyor sonra ben çıldırıyorum.

X