- 3 Şubat 2018
- 25.306
- 108.984
- Konu Sahibi bebiskombenim
Hep aynı dramı yapıyor kadınlar...
Çocuğum için kendimi feda ediyorum.
Dün de başka bir konu vardı. Onun çocuğu da yoktu, beni döven kocam aileme de bela olur, ailem için boşanamıyorum, haberleri bile yok onları üzemem diyordu.
Çünkü o dayaktan ölse ailesi hiç üzülmeyecek.
Eminim sizin 3 yaşındaki yavrunuz da, bu bağrışlara, küfürlere, babasının annesini kaldırıp duvaraa fırlatmalarına rağmen, o evde çok mutlu... ayrılırsa perişan olacak.
Buna tamamen katiliyorum!
Ve konu sahibi: Madem ayrilamiyorsunuz öfke kontrol sorunlariniz icin profesyonel yardim almaya ikna edin. Bu böyle devam ederse ikinizden birini morgda buluruz sonra (Allah korusun). Bence kavga etmeninde adabi vardir ve cogu kisi ailelerdeki bütün toksik olaylari alip evliliginde devam ettiriyor. Bu öfke kontrolsüzlügü, küsme huyu veya siddet olabilir mesela. Normalde bende size ordak uzaklasin derim ama gidecek yeriniz de yokmus. Cocuklara gelince: Su anda bir kitap okuyorum. Siddete maruz kalan cocuklarin yaninda siddete tanik olanlar cocuklar (burda görmek ve duymak arasinda fark yok) da travma yasiyor ve beyindeki ve vücutdaki fiziyoloji degisiyor. Cocuklar buna ne kadar sahit olsa o kadar zarar. Ikiniz ebeveyn olarak ya bu evlilige ceki düzen vereceksiniz yada ne yapip edip ayrilacaksiniz cocuklari gercekten düsünüyorsaniz