Kocamın bana vurması affedilebilir mi?

sizi ciddi darp etmiş farkında mısınız?
ve bu da ilk değil benim de tahminim
aileniz yok mu neden o evdesiniz?
birde fitili ateşlemişsiniz güçler aynı değil dediğiniz gibi sırtına şaplak neden attınız
bu arada evladınız nerdeydi? ne korkmuştur
Evet ciddi darp etti bu ilk değil. Beni sevdiğini söylüyor ama seven adam bunu yapar mı? Zaten hem ağlıyor hemde yanımıza geldiğinde bişey yok oğlum sen git çizgi filmini izle ben gelicem diodum dün :KK43:

Daha önceki konularınızi baktım eşiniz size değer vermiyor malesef.özellikle çocuk olduktan sonra değişti demişsiniz dışarıya iyi olup size merhametsiz biriyle olmaz.şiddet son evre olmuş bu ilişkide katlanarak devam edicek.malesef o el bir kere kalktı inmez artık..

Bu ilk değil evet beni kışkırtan kendisi ben şaplak atınca dalan da kendisi. Ben uzun boyluyum o da uzun boylu ama beni alıp duvara bile fırlatmışlığı var.

Tahmin etmiştim adamın rahatlığından. Kusura bakmayın ama bu son da olmayacak.
Madem boşanmak gibi bir niyetiniz yok elinize kolunuza hakim olun. Çünkü eşiniz değişmez değişmesi için sebep yok .

Siz başlatmışsınız .. Sonra ağlamak bu gerçeği değiştirmiyor. Şiddetin her türlüsüne karşıyım. Çocukları dövüyor musunuz ?
Beni tahrik ettiğinde susmadığında tahammülüm kalmadığında kendine gelsin diye şaplak atıyorum evet olmaması gereken birşey ama kendimi kaybediyorum. Bir oğlum var ama onun çocuk gelişimine çok dikkat eden biriyim. Birebir ilişkimiz çok güzel ama böle aile durumları yaşandığında izah etmek çok zor oluyor

Daha önceki konularınızi baktım eşiniz size değer vermiyor malesef.özellikle çocuk olduktan sonra değişti demişsiniz dışarıya iyi olup size merhametsiz biriyle olmaz.şiddet son evre olmuş bu ilişkide katlanarak devam edicek.malesef o el bir kere kalktı inmez artık..
Ben ilişkimiz konusunda kitaplar okudum terapiste gidelim dedim kendimi geliştirmeye çalıştım. Ama bir taraf geliştirir diğer taraf geliştirmezse olmuo maalesef. Sen benim herşeyimsin diyor ama bana acımıyor bile. Ağlamalarım duygularım umrunda değil. Evet o el bir kere kalktı hiç bu seferde ben vurmayayım yapıcı olayım demedi biz bitmişiz.

Evet ciddi darp etti bu ilk değil. Beni sevdiğini söylüyor ama seven adam bunu yapar mı? Zaten hem ağlıyor hemde yanımıza geldiğinde bişey yok oğlum sen git çizgi filmini izle ben gelicem diodum dün :KK43:
güzel çocuğum...
biran önce çalışmaya başlayın mesleğiniz var ise
KPSS ye falan hazırlanın evladınız ve kendiniz için
lütfen çekmeyin

güzel çocuğum...
biran önce çalışmaya başlayın mesleğiniz var ise
KPSS ye falan hazırlanın evladınız ve kendiniz için
lütfen çekmeyin
İhracat müşteri temsilcisiyim. Mesleğim var benim kazandığım paralarla ev aldık ona her türlü desteği verdim ama onun bana verdiği değerde böleymiş işte

İkiniz de seviyesizsiniz. Çocuklarınıza da vuruyor musunuz böyle? Dayak için ayrilinir mi diye soran biriyseniz zaten ayrilmazsiniz.
Yaşamayan bilemez kardeşim yadırgar ama kınama gerçekten bir taraftan çocuğum yuvam diosun bir taraftan kendine yapılan saygısızlığı acımasızlığı düşünüyorsun. Bir de desteğin yoksa oturup kara kara düşünüyorsun bende buraya yazıp dertleşmek istedim. Oğlum benim için çok önemli çocuk psikolojisi çok önemli benim için birebir ilişkimiz çok iyi ama bu durumlarda çok zorlanıyorum

Şuan bosanamiyosaniz bile bu düşünce dursun kafanizda. Şiddet tabii ki kabul edilemez, iyi günde herkes iyi, mühim olan kötü günde nasıl olduğu. Lütfen kullanmayacak olsanız bile gidin darp raporu alın. Hatta burda bi üye vardı, darp raporu alıp eve götürüp duvara asmisti, kocası ondan sonra darp edememişti kendisini. Kocaniza da ciddi anlamda bi mesafe koyun, yaptıklarının bi bedeli olduğunu görsün. Örneğin temelli yataklari ayırın, kendisiyle gerekmedikçe konuşmayın, yemeğini önüne koyun hayatınız devam etsin ama asla aynı sofraya oturmayın mesela. İki güzel soze yumusamayin da. Soğuk kanlı olmanız gerek, o konuşsa da hakaret etse de başka şeylerle ilgilenin, umrunuzda değilmiş gibi davranın, bu arada yapabiliyosaniz ses kaydı alın.

Merhaba herkese🙋🏻‍♀️ Yazacaklarınız için şimdiden teşekkür ederim... 30 yaşında 3 yaşında bir çocuk annesi bir bayanım. 8 yıllık evliyiz.Eşimle iyi olduğumuz zaman çok iyi,kötü olduğumuz zaman ise çok kötüyüz. Mesela kocam tartıştığımız zaman asla susmuyor. Hep bi laf yarışı halinde hep kendi haklı hata yapsa dahi telafi etmek için bir çaba sarfetmiyor. Dün bir olay yaşadık. Yine bir konudan ötürü çok konuştuğu ve hakaret ettiği bi gündü. Bende yeter artık sus dedim ve sırtına şaplak attım. O da beni darp etmeye başladı boynum incindi hatta yüzümü ellerinin arasına alıp öle bir geriye itti ki boynumdan ses geldi onun acısıyla ağlamaya başladım birbirimize girdik ama kadınla erkek gücü bir değil maalesef ben ona hiç bir şey yapamadım. Ama o benim canımı baya yaktı. Böyle normal bişeymiş anlatıyorum belki ama şu an bile iyi değilim. Bana vurması canımı yakması onun umrunda değil ağlamalarım hıçkırıklarım umrunda değil. Normalde bile insan insana acır üzülür ama artık bana merhamet duymuyor ilişkimiz iyice laçkalaşmış durumda kaba tabirle. Sizce ne yapmalıyım saygının bittiği bir ilişkide ne yapılması gerekir?
Siddetten yana degilim. Cok benzer bir evlilikte bosandim. O kufur beddua zincirini sadece ceken bilir. Siz baslatmamissiniz.
Hic ağlamam vallahi neden ağlayıp merhamet dilenesiniz.

Ah ah insan bazen tahammülü kalmadığında atağa geçio karşısındaki anlasın diye ama olan yine kendine oluo. Ama doğru diosunuz teşekkür ederim
Hanımefendi tahammülünüz kalmadıysa neden ayrılmıyorsunuz ? Kırıcı olmak istemiyorum ama böyle hemcinslerimi görünce sinir oluyorum. Dayak yemekten zevk mi alıyorsunuz ? Adam belli ki size zerre acımıyor. Gidin alın bir darp raporu en beteri sığınma evine gidin. Eviniz de varmış alın yarı parasını . Yeni bir düzen kurun. Mesleğiniz de varmış . Lütfen bu kadar aciz davranmayın. Adam siz gitmediğiniz için , hep kaldığınız İçin şiddetin dozunu hep artırmış. Anlamadım ki ölmek mi istiyorsunuz???

Yaşamayan bilemez kardeşim yadırgar ama kınama gerçekten bir taraftan çocuğum yuvam diosun bir taraftan kendine yapılan saygısızlığı acımasızlığı düşünüyorsun. Bir de desteğin yoksa oturup kara kara düşünüyorsun bende buraya yazıp dertleşmek istedim. Oğlum benim için çok önemli çocuk psikolojisi çok önemli benim için birebir ilişkimiz çok iyi ama bu durumlarda çok zorlanıyorum
Ben bosanamiycak olmanızı eleştirmiyorum. Bu bı boşanma sebebidir. Affedilebilir mi diye şüpheye düşen ve geliriniz olmayan biriyseniz zaten bosanmazsiniz diye düşünüyorum. Bana da psikolojik fiziksel şiddet uygulandı ailem tarafından yaşamadığımi nerden çıkardınız. Şuan bekarım kocam da olsa bunu affedilebilir bisiy gormezdim

Şiddeti asla savunamam lakin fitili ateşleyen sizsiniz. Kendiniz söylüyorsunuz güçler eşit değil diye peki neden vuruyorsunuz.
İlişkinizde saygı ve sevgi biteli zaten çok olmuş ama 3 çocukla boşanır mısınız sanmam
Keşke tahammülüm bitmese keşke kendimi durdurabilsem ama bazen yapamıo insan. Beni anlasın kendine gelsin diye şaplak attım ama zararlı çıkan ben oldum. Çünkü bana karşı merhameti bitmiş maalesef. Dışardaki adamdan farkım kalmamış onu anladım. Bir tane oğlum var üç yaşında. Babasıyla araları çok güzel babasız büyümesini istemiyorum. Ama desteğim gelirim olsaydı bunu düşünmezdim heralde...

Evde şiddet var, saygısızlık var, sevgi yok. Siz o evde nasıl sağlıklı bireyler yetiştirmeyi düşünüyorsunuz. Çocuklarınıza böyle mi örnek olacaksınız.

Eşimin huyunu biliyorum ama o da beni biliyor laf dalaşına girmesine hakaretlerine artık tahammülüm kalmadı ama yine de susmuyor. Beni kışkırtıyor bende kendimi tutamayıp koluna falan şaplak atıyorum ki kendine gelsin ama sonası işte daha kötü oluyor:KK43: hep boşanmak istedim ama olmuyor maalesef bir desteğim yok çünkü. Onun ailesi var benim düzgün ilişkide bir ailem yok onun geliri var benim yok. Böyle işte ...
Eşinizin sizi bilmesinin bir önemi yok ki
O her türlü en kötü dövüp tartışmadan haklı çıkıyor
Ayrılamayacak durumda olan sizseniz sizin alttan almanız gerek
Canınızı kurtarmak için en azından

Bu şaplak karşılığı dayak daha önce de olduysa ki öyle anladım yazdığınızdan
Tekrar kavgada şaplak atmak büyük cesaret

Kadın sığınma evlerine gitme ihtimaliniz yok mudur?

X