- 24 Eylül 2016
- 247
- 254
- 103
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
- #1.341
Abla bunun gelenekle alakası yok bu kız ne yaparsa yapsın bunlar bir kulpYani en azından "sizi düşünüyorum" mesajı vermiş oluyorsun.
Sen evlendiğinde, onların geleneklerinin böyle olduğunu biliyor muydun hayatım?
Sen görücü usulü mu evlenmistin unuttum ya.yani hiç bir araya gelmediniz mi evlenmeden bu insanciklarla?Bilmiyodum
Evet öyle yaptimSen görücü usulü mu evlenmistin unuttum ya.yani hiç bir araya gelmediniz mi evlenmeden bu insanciklarla?
Hadi ya bilmiyordum. Nasıl yaptın böyle birşeyi neyseki şanslısın eşin iyi geneEvet öyle yaptim
Hadi ya bilmiyordum. Nasıl yaptın böyle birşeyi neyseki şanslısın eşin iyi gene
Bugün oraya gitmeyeceğimValla bence siz ancak bu aileden uzak kalırsanız mutlu olursunuz. Bu nedir ya anam da anam. Hay senin ananın .... diyesim geliyor.
Daha öncede dedim yeni açtığı konuyu okuyordum zeynep b sana tavsiyeler veriyor ama sizde uygulamaya çalışıyorsunuz olmuyor çünkü seni köle diye almışlar bu zihniyet değil 2 taktikle 100 sene geçse adam olmaz gencecik kızsın ömrünü çürütme derim bu yobazlarla !!!
babaanen ile kal baban yeni eşi ve çocuklarıyla eve çıksın hem cici annenin işine gelir sende hem çalış hemde derslerine odaklanirsin ben 18 yaşımda uniyi kazandım çok şükür işimide aldım geç kalma bu hoduklerden sebep
Aslında bende katılıyorum bunlar seni elde var avuçta var sayıyorlar
21 yaşında.Görümcen kaç yaşında canım?
Canım pek yazamıyorum islerimden dolayı habire şehir disina gidip geliyorum. Hepimizin derdi ayrı :) Kusura bakmayasin. İnşallah gönlünden ne geçiyorsa öyle olur. Sen dindar kızsın, kalpten dua etmeyi unutma emi..21 yaşında.
Bende 20
Yani çocuk gibi saçma sapan konuşuyor da görümcen acaba daha mı küçük diye merak ettim canım ya seni rakip olarak mı görüyor acaba ya da kıskanıyor filan mı ki yaşıt sayılırsınız çünkü. Tabii her gün berabersiniz yüz göz oluyorsunuz. Eşin keşke anlasa bunu da her gün gitmene zorlamasa.21 yaşında.
Bende 20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?