- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
- #1.041
Ben is seçeneğinin ve imkaninin olabileceği bir işle uğraşmak isterimSen hangi işle uğraşmayı istersin?
Tabii iş imkanı olan bir bölüm olmalı. Ama aynı zamanda, hayatin boyunca günde 8-9 saatini vermekten keyif alacagin birşey olmalı.Ben is seçeneğinin ve imkaninin olabileceği bir işle uğraşmak isterim
Tabii iş imkanı olan bir bölüm olmalı. Ama aynı zamanda, hayatin boyunca günde 8-9 saatini vermekten keyif alacagin birşey olmalı.
Sadece para ve maddi özgürlük olarak bakarsan hayatın kabus olmasın sonra.
İşyeri "özgür" bir ortam değildir pek. Severek yapacağın birşey olsun
Canim onlarında kursi falan var ama bilemiyorumTıbbi sekreterlik bölümü bana mantıklı geldi ama sana bilemem
Kızlar acikogretimden bir üniversiteye basvurucam.
Çalışma seçenekleri acisindan
Hangi bölüm daha iyi.
Sosyal hizmet
Ilahiyat
TıbbiTıbbın dokümantasyon ve sekreterlik
Yok örgün okudum canimDaha önce açıköğretim mi okudun? İkinci üniversite mi yani bu?
Valla canim benim ne diyeyim ben bu insanlari hic çözemedim anlayamadım..KaynanamlaKaynanamla Görümcem bugün kavga etti.
Görümcem icerdeydi.
Kqynanamda ona demis ki salata yap gelin güzel yapamıyor Baban seninkini seviyor demis.
Görümcem kızgın bir şekilde benden başka kimse mutfağa girmesin dedi sitemkar bir şekilde.
Bende şaşırdım. Herneuse kaynanam ona diyor ki böyle yapınca içimee sinmiyor diye ağlıyor.
Anne niye agliyosun bana soyleseydin ben yapardım dedim.
O da sen kitap okuyodun dedi.
Gorumcemde sen güzel yapamiyomussun dedi.
Kayinvalidemde "ondan değil Babam♡ kızı yapsın istiyor dedi."
Bunun güzeli cirkini yok hepimiz aynı şeyi katıyor dedim
Bir hafta hastaneye gittiniz geldiniz bana evde otur dedin anne ama teyzem bir giriş bir sürü kan ilacı almış
Sana niye böyle verdilerm. Dedi. Benim için dedi yani.
Sende geldin gelinde geldi ama böyle verdiler siz göturdunüz ben nerden bileyim dedi kayinvalidem.
Anne dedim biz götürdük ama tahlilini biz mi istedik. Ilacları biz mi seçtik. Bizlik bişey yok dedim.
Neyse ışte sofra koydu kızı ona. Yemeden gittiler dışarı.
Bana da evde yemek bakmak. Bulaşık yıkamak kaldi
Valla bence kendileri birbirleriyle tartışmak istemediği için her suçu bana atıyorlar.Aynen anlaşılmaz insanlar. Kendi içlerindeki problemi çözemeyorlar sana saeıyorlar gibi geliyor. Direk seninle dertleri yok gibi.
Dertleniyorum zaten ama artık dertlenmemeye calisiyorumBence de canım sen onlara bakma bende anlamadım onları. Çok fazla dert edersen dertli olursun
nasıl sinir oluyorum böyle insanlara yaa.kimin ne giydiği kimseyi ilgilendirmez ona ne istersen çıplak gezerken onun üstüne vazife mi.Allah sana sabır versin canimKızlar gelirken pardesum kalın diye bol fermuarli penye giydim.
Diz kapagkapagimin aşağısında. Uzerinede göğsüme kadar uzanan örtü orttum.
Eve glir gelmez dediği laf
Ooo pardesuyu atmissin oldu gorumcemin.
Böyle de oluyor dedim.
Onun kırmızı feracesinden daha az dikkat çekiyorum ve hiçbir hattim belli değil.
Ama insanlar ışte.
Lafa gelince herkes vaize oluyor.
nasıl sinir oluyorum böyle insanlara yaa.kimin ne giydiği kimseyi ilgilendirmez ona ne istersen çıplak gezerken onun üstüne vazife mi.Allah sana sabır versin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?