• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Kızlar gelirken pardesum kalın diye bol fermuarli penye giydim.
Diz kapagkapagimin aşağısında. Uzerinede göğsüme kadar uzanan örtü orttum.
Eve glir gelmez dediği laf
Ooo pardesuyu atmissin oldu gorumcemin.
Böyle de oluyor dedim.
Onun kırmızı feracesinden daha az dikkat çekiyorum ve hiçbir hattim belli değil.
Ama insanlar ışte.
Lafa gelince herkes vaize oluyor.
Ayyy çok itici yaaa ben kendimi sabırlı biliyordum gerçekten hayret birşey lâf olsun torba dolsun diye konuşuyorlar InsAllah çalıştığında veya çocukların olduğunda bunlara gitmek zorunda kalmassin. Ne cahil insanlar ne garipler ne tuhaflar benim içim sıkıldı bunlardan valla ama kocan için sabrediceksin. Sonunda kazanan sen olacaksın Allahın izniyle canım ♡

Ayyy çok itici yaaa ben kendimi sabırlı biliyordum gerçekten hayret birşey lâf olsun torba dolsun diye konuşuyorlar InsAllah çalıştığında veya çocukların olduğunda bunlara gitmek zorunda kalmassin. Ne cahil insanlar ne garipler ne tuhaflar benim içim sıkıldı bunlardan valla ama kocan için sabrediceksin. Sonunda kazanan sen olacaksın Allahın izniyle canım ♡

Inşallah benimde temennim o yönde..
Bakalım inşallah.
Songun çalışıyorum.
Kadın çalış bugün kazanırsın diyor.
Çalışma diyen yok diyor.
Ama iş yapmayınca kızıyor.
Bir gun çalışmayla olacak bir şey mi.
Boya kalemi istedim kardeşinin çocuğunun kalemini getirmiş ne gerek varmış

Inşallah benimde temennim o yönde..
Bakalım inşallah.
Songun çalışıyorum.
Kadın çalış bugün kazanırsın diyor.
Çalışma diyen yok diyor.
Ama iş yapmayınca kızıyor.
Bir gun çalışmayla olacak bir şey mi.
Boya kalemi istedim kardeşinin çocuğunun kalemini getirmiş ne gerek varmış

Hâlâmi kalemleri almadılar canım ta ne zaman söylemiştin :S sorsana bi mezarami götürecekler :S kafanı derslerine ver vallahi bunlar çekilecek gibi değil güzel bir iş bul yemeklerimize temizliklerinide kendileri yapsinlar. Kızıda ne çok bilmiş öyle. Sen gelmeden önce ac ve pis geziyorlardi herhalde. Herşeyine lâf ediyorlar. Gittiğinden hep bi saat geç git alışsınlar erkenden gitme

Hâlâmi kalemleri almadılar canım ta ne zaman söylemiştin :S sorsana bi mezarami götürecekler :S kafanı derslerine ver vallahi bunlar çekilecek gibi değil güzel bir iş bul yemeklerimize temizliklerinide kendileri yapsinlar. Kızıda ne çok bilmiş öyle. Sen gelmeden önce ac ve pis geziyorlardi herhalde. Herşeyine lâf ediyorlar. Gittiğinden hep bi saat geç git alışsınlar erkenden gitme
Geç gidiyodum biir ara eşime laf etmisler.
Hazır yemeğe geliyor diye. Bana kalsa ona da gitmicem

Aynen canim almadılar.
Ilk yok dediler simdi de para vermemek için istemişler.

Ya sinirden soruları çözemiyorum.
Gorumcemle kaynanam yine atisti. Görümcem tatlı yapacaktı kıvamını tutturamadi diye anasina tavır yaptı. Kaynanamda bana saryyor
Odanin lambasının açık unuttum diye laf ediyokaynanam
Açık kalali 1 dk bile olmamış.

Neyse namazl kıldım. Namaz lik biraz yamuk katlanmış diye saygı gosterceksiniz. Her yer dağınık nasıl aldıysanız öyle bırakın.
Namaza bari saygnsaygniz olsun dedi.

Sofrayı seriyorum.
Sofra bezine yanlışlıkla bastım diye
Onda yemek yiyoruz
Basma
Dikkat et dedi.

Bence artık ne oluyor biliyor musun? Yanlış anlama ama herkes birbirine ağır geliyor. Zaten onlar sorunlu yakındır yemeği ayıralım demesi.
Inşallah hayırlısı olsun
Bana bu yük çok ağır geliyor...

Kocama anlatmadim bu durumları.
Sinir oluyorum .
Herkese tam et koymuş. Bana çeyrekk.

Yemek yapmadım.
Eşime olayı anlatmiyorum diye bana kırgın yatti.
Sarilmama bile izin vermedi.

Seni adam yerine koyup dinlemek isteyende kabahat dedi.
Beni adam yerine koyup anlatmadin bile derdini dedi.
Bende dedim ki
Sana anlatirsam sende uzulceksin en azından böyle sadece ben üzülürüm dedi...
Tavır yaptı ışte.

Hangi olayı anlatmadığın için tavır yaptı?

Dun kayinvalidemlerin bana yaptıklarını anlltanlatmadigim için..

Neyse sınava girdim ama pek iyi geçmedi.
Yapabildiğimi yaptım

Mat iki tane cozdum.
Bana katkısı 0.6 puan olrugolduğu için en azından türkçeden cosemediklerimi cozeyim dedim..
Öyle ışte.

Dun kayinvalidemlerin bana yaptıklarını anlltanlatmadigim için..

Neyse sınava girdim ama pek iyi geçmedi.
Yapabildiğimi yaptım

Mat iki tane cozdum.
Bana katkısı 0.6 puan olrugolduğu için en azından türkçeden cosemediklerimi cozeyim dedim..
Öyle ışte.
Anlatmamakla iyi etmişsin canım çok çok takdir ettim. içten ice sorunun sende değil onlarda olduğunu anlamıştır. Boşver sen küserse küssün. Sonsuza kadar küs kalacak değil ya. Anlatırsan bu sefer onları koruyacak birşey söylemek zorunda kalır, daha kötü hissedersin.
Bırak herkes kendi hatasını kendi cozsun içinde.
Bu kadar sabır ve buyukluk gösterdiğin icin kazanan sen olacaksın.
Bu arada o eve geldiğinde içinden gelmese bile güler yüz göstermeye çalışırsan, onun gozundeki değerin 5 kat artar.
Anneler kavgacı ve huzursuz, ama sen sabırlı ve guleryuzlusun. Sen onun sığınacak limanisin.

Anlatmamakla iyi etmişsin canım çok çok takdir ettim. içten ice sorunun sende değil onlarda olduğunu anlamıştır. Boşver sen küserse küssün. Sonsuza kadar küs kalacak değil ya. Anlatırsan bu sefer onları koruyacak birşey söylemek zorunda kalır, daha kötü hissedersin.
Bu arada o eve geldiğinde içinden gelmese bile güler yüz göstermeye çalışırsan, onun gozundeki değerin 5 kat artar.
Anneler kavgacı ve huzursuz, ama sen sabırlı ve guleryuzlusun. Sen onun sığınacak limanisin.

Bende insanım sabrım ıllaki tükeniyor..

Babannemler gezmeye gidecekti. Eşimden izin aldım.
Kaynanamada söyledim.
Ondan ulaşım kartı istedim verdi.
Anne bir de bozuk para varsa verir misin dedim

Yok dedi.
Yirmi lira verdi.
Ama esim çok kızdı. Almasaydin keşke dedi. Bende üç lira harcicam sadece dedim. Neyse yol param gitmedi .
Yirmi lirayi getirdim

Canim kaynanamlarda hiçbirşey yemek istemiyor.
Herşeyin en azinı bana koyuyor.
Kızıyla dün ayran asini sadece kendisi babası ve annesi yiyor diye hesapladilar ama esimde yedi.
Birde esim yemez dedikleri halde düşün..

Kayinvalidem mutfağa geldi ışte gorumcene git sarıl barisalim de dedi.
Küs llmadigimi söyledim.
Olsun sen git sarıl soyle dedi.

Bende yok dedim. Olsun
Bir daha böyle yapmayalimyapmayalım de dedi. Bende ben bişey yapmıyorum ki dedim

Bak kız orda kafayı yicek olsun dedi.
Bende sevmek zorunda değil dedim.
Nasıl zorunda değil dedi.
Bende öyle dedim

Hala git diyor
Bende gitmedim namazımi kıldım
Neyse ışte öyle

Eve geliyorum hoşgeldin yok
Sınavdan cikmisim nasıl geçti yok.
Insan yalandan olsa bile der.

Neyse ışte.

Kayinvalidem mutfağa geldi ışte gorumcene git sarıl barisalim de dedi.
Küs llmadigimi söyledim.
Olsun sen git sarıl soyle dedi.

Bende yok dedim. Olsun
Bir daha böyle yapmayalimyapmayalım de dedi. Bende ben bişey yapmıyorum ki dedim

Bak kız orda kafayı yicek olsun dedi.
Bende sevmek zorunda değil dedim.
Nasıl zorunda değil dedi.
Bende öyle dedim

Hala git diyor
Bende gitmedim namazımi kıldım
Neyse ışte öyle

Eve geliyorum hoşgeldin yok
Sınavdan cikmisim nasıl geçti yok.
Insan yalandan olsa bile der.

Neyse ışte.
Canım bir suçun olmadığını biliyorum, kayinvaliden büyüklük gostermeni istemiş. Kirmasaydin onu, ne kaybedersin ki?

Back