• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Tesekkur ederim zeynep keske oda biraz hassas olsa ve bizi ozlese aslinda cok kirginim ama belli etmemeye calisiyorum çünkü ben cok ugrastim guzellikle de kavga ilede degismedi hic ayni sehirdeyiz ve bes dakika icin bile ugrayip bizi görmüyor sanirim asla oglum ve beni ailesi kadar sevemeyecek onlarin yanindayken hep biz ikinci planda olacağız ama yinede bize sans vermek icin elimden geldigince sabredip soylediklerini uygulamaya calisiyorum çünkü kaybedecek biseyim uok ama belki esimi kazanabilirim insallahh
Canım beim kazanacagindan eminim. Ben iliskileri, evlilikleri kadının yonettigine inananlardanim. Çünkü erkekleri çeken taraf biziz. Mutlu ve güler yüzlü olduğumuz surece
onlarin bizim için yapmayacağı şey yok. Anladın sen beni :)
Esin yıllar boyunca kontrol edilmekten ve neyi nasıl yapması gerektiğinin soylenmesinden biraz bunalmış olabilir ve ailesi onu olduğu gibi kabul ettiği için onları sana tercih ediyor gibi görünebilir. Ama aslında en çok istediği şey, senin tarafından kabul görmek, takdir edilmek ve beğenilmek. Şakalarına gül, onunla flört et, neyi nasıl yapacağını söyleme, yaptıkları için teşekkür et ve fikirlerini takdir et. Bakalım mucizenin gerçekleşmesi ne kadar sürecek ;)

Seninle yazismak bana gercekten cok iyi geliyor cok teşekkür ederim zeynep inşallah hersey guzel olur benim ve esim icinde daha hayatdolu neseli ve mutlu olmaya onu da rahat birakmaya calisacagim mudahale etmemeye calisacagim sinirlarina insallah

Seninle yazismak bana gercekten cok iyi geliyor cok teşekkür ederim zeynep inşallah hersey guzel olur benim ve esim icinde daha hayatdolu neseli ve mutlu olmaya onu da rahat birakmaya calisacagim mudahale etmemeye calisacagim sinirlarina insallah
Estafurullah, sizin evliliginiz güzelleştikce de ben çok mutlu olacağım :)

Kardeşimle konuştuk.
Kayinvalideme geldi
Çok kotuydu.
Içinden konuşur gibi sessiz sessiz konuşuyor.. .
Kaynanam sağolsun kardeşime iyi davranıyor.
Kardeşim biraz rahatsızlandı ve suan duygusal boşlukta diye düşünüyorum.

Elimi tutuyor.
Abla ailemi yanmda istiyorum
Para istemiyorum sadece ailemi istiyorum diyor
Namaz kılmak istiyorum diyor.
Konuştuk biraz. Ama çok korkuyor
Durup durup ayetle kursi okuyor.. .

Davranışları normal değil.. .
Ona çok üzüldüm

Yemek yemedi icmedi. ALLAH affeder mi diyor durup durup ağlıyor.
Anlam veremiyorum
Kardeşime uc harfli musallat olmuştu
Iki ay çektik
Sonra ışte eskiye gore iyi

Kalmadı ama korkusu kaldı..
Herşeyi tekrarlıyor o sen sakrak ozguvenli halleri kalmadı

Ne desektekrarliyor
Ya da duymuyor bişey diyince üç kere tekrarlatiyor..
Beni birakmayin diyor..
Ben aciz bir kulum diyor
Anlam veremiyorum..
Ne yapmam lazım
Canım çok üzüldüm ya bırak herşeyi lütfen kardeşinle ilgilen. Kaç yaşında ? Erkek mi? ALLAH ım tez zamanda şifasını versin inşallah.

Canım çok üzüldüm ya bırak herşeyi lütfen kardeşinle ilgilen. Kaç yaşında ? Erkek mi? ALLAH ım tez zamanda şifasını versin inşallah.

Öyle olmuyor canim..
Benimde soeumluluklarim var...
Eşimle iyice aram bozulacak.
Psikolojim gidiyor..
Her dakka olmasa da ilgilenmeye çalışıyorum

Öyle olmuyor canim..
Psikolojim gidiyor..
Canım ugrasamiyor olabilirsin, bir sürü işin var. Kendini suçlama sakin.
Ben bu üç harfli teshisinizin kardeşinin psikolojisini daha çok bozabilecegini düşünüyorum açıkçası. Cunku onun reçetesi veya kesin bir tedavisi yok, anlatabiliyor muyum? Boşuna kendinizi ve kardesinizi daha çok korkutuyor ve umutsuzluğa kapılmasına neden oluyor olabilirsiniz. Bir doktorun bakması ve beyin kimyasiyla ilgili bilimsel bir teşhis koyması hepinizin faydasına olur.
Psikolojik rahatsızlıklar aslında fizyolojik rahatsızlık gibidir. Nasıl nezle olunca burnun akiyorsa, beynindeki mutluluk hormonlari vs. yeterince uretilmediginde depresyona girersin. Ya da beynindeki başka kimyasallar görevini tam yerine getiremediginde hayaller görmeye baslarsin, şizofreniye kadar gider.
Örneğin halk arasında "karabasan" olarak bilinen şey, aslında uyku felci'nden başka birşey değildir.
Soyut şeylere bel baglamaktansa doktora danışmak çok daha faydalı olur.

Canım ugrasamiyor olabilirsin, bir sürü işin var. Kendini suçlama sakin.
Ben bu üç harfli teshisinizin kardeşinin psikolojisini daha çok bozabilecegini düşünüyorum açıkçası. Cunku onun reçetesi veya kesin bir tedavisi yok, anlatabiliyor muyum? Boşuna kendinizi ve kardesinizi daha çok korkutuyor ve umutsuzluğa kapılmasına neden oluyor olabilirsiniz. Bir doktorun bakması ve beyin kimyasiyla ilgili bilimsel bir teşhis koyması hepinizin faydasına olur.
Psikolojik rahatsızlıklar aslında fizyolojik rahatsızlık gibidir. Nasıl nezle olunca burnun akiyorsa, beynindeki mutluluk hormonlari vs. yeterince uretilmediginde depresyona girersin. Ya da beynindeki başka kimyasallar görevini tam yerine getiremediginde hayaller görmeye baslarsin, şizofreniye kadar gider.
Örneğin halk arasında "karabasan" olarak bilinen şey, aslında uyku felci'nden başka birşey değildir.
Soyut şeylere bel baglamaktansa doktora danışmak çok daha faydalı olur.
Doktor bir sürü
Test tahlil sonucunda bir tani koyamadi.

Doktor bir sürü
Test tahlil sonucunda bir tani koyamadi.
Çeşitli doktorlar inceledi hatta
Ama yok yani elde sıfır..
Eski davranışları yok
Hayal kurma saldırganlık
Kurgu vs gibi şeyler.
Bu şeyle kaybolduktan sonra çok iyidi çalışmaya başladı, arkadaslariyla vakit geçirdi.
Eski haline dönmüştü.

Simdilerde asiri duygusal aşırı herşeyden irkiliyor..
Ve kendisini umutsuz hissediyor.
Iyilesmek istemiyor sanki

Manevi olarak ben destek olmaya çalışıyorum.. .

Eşimle aramda bir sorun yok ama yakinlikta yok

Eve geldigimizde balkonu carsaflarla kapiyor.
Sonra telefon sigara modu.

Çeşitli doktorlar inceledi hatta
Ama yok yani elde sıfır..
Eski davranışları yok
Hayal kurma saldırganlık
Kurgu vs gibi şeyler.
Bu şeyle kaybolduktan sonra çok iyidi çalışmaya başladı, arkadaslariyla vakit geçirdi.
Eski haline dönmüştü.

Simdilerde asiri duygusal aşırı herşeyden irkiliyor..
Ve kendisini umutsuz hissediyor.
Iyilesmek istemiyor sanki

Manevi olarak ben destek olmaya çalışıyorum.. .

Eşimle aramda bir sorun yok ama yakinlikta yok

Eve geldigimizde balkonu carsaflarla kapiyor.
Sonra telefon sigara modu.
Canım sen de çık balkona, konusmasaniz bile takıl oralarda, al eline cep telefonunu veya kitabını, yanında takıl öyle. Arada da iki çift laf edersiniz fırsat olursa.

:KK70:

Şöyle ki Cin suresi Allahın ayetlerini barındırıyor. Sen onu okuduğun için neden sana bulaşsınlar ki? Biraz araştor internettrn ama ben öyle birşey duymadım. Allahu Teala herkes okusun diye yollamıi bu ayetleri hatim ederkende her seferinde okuyoruz.
Bence de canım oku sen ALLAH senin niyetini biliyor. Ne alaka sen böyle bir şeye hiç inanma. Mackenzie ye katılıyorum.

Olabilir suan benim düşündüğüm kardeşim zaten.. herkes kendi keyfinde.

Eşim gelince ışte bir onun yanında düzgün konuşur herşeyi yapmaya çalışır

Neyse valla içime dert oluyor..
Canım dert etme geçecek illa ki bir çözümü var. Peki harfli şeyler neden musallat olmuşlarki bir sebebi var mı?

Öyle olmuyor canim..
Psikolojim gidiyor..
Anladım canım doğru haklısın. Ben yanlış söyledim bırak şu görümcen gıcığını yani onu takma sen kardeşine bak benimde 18-19 yaşlarında bir erkek kardeşim var. Şu an neler hissettiğini az çok anlıyorum.

Aslında erkeklerin bünyevi yapısı daha kuvvetlidir inşallah başka bir çözüm bulursun. Bende senin için araştıracağım eğer kayda değer bir şey bulursam paylaşırım.

Back