- 27 Mayıs 2017
- 469
- 557
- 18
- 41
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
- #1.001
Canım beim kazanacagindan eminim. Ben iliskileri, evlilikleri kadının yonettigine inananlardanim. Çünkü erkekleri çeken taraf biziz. Mutlu ve güler yüzlü olduğumuz sureceTesekkur ederim zeynep keske oda biraz hassas olsa ve bizi ozlese aslinda cok kirginim ama belli etmemeye calisiyorum çünkü ben cok ugrastim guzellikle de kavga ilede degismedi hic ayni sehirdeyiz ve bes dakika icin bile ugrayip bizi görmüyor sanirim asla oglum ve beni ailesi kadar sevemeyecek onlarin yanindayken hep biz ikinci planda olacağız ama yinede bize sans vermek icin elimden geldigince sabredip soylediklerini uygulamaya calisiyorum çünkü kaybedecek biseyim uok ama belki esimi kazanabilirim insallahh
onlarin bizim için yapmayacağı şey yok. Anladın sen beni :)
Esin yıllar boyunca kontrol edilmekten ve neyi nasıl yapması gerektiğinin soylenmesinden biraz bunalmış olabilir ve ailesi onu olduğu gibi kabul ettiği için onları sana tercih ediyor gibi görünebilir. Ama aslında en çok istediği şey, senin tarafından kabul görmek, takdir edilmek ve beğenilmek. Şakalarına gül, onunla flört et, neyi nasıl yapacağını söyleme, yaptıkları için teşekkür et ve fikirlerini takdir et. Bakalım mucizenin gerçekleşmesi ne kadar sürecek