- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Senin adına sevindimBende asiri dindiar yetistim cok fazla dini egitimim var ama.manevi yayin hiç güçlü değil biraz da bu konu üzerine düşünmem lazım :) inşallah dediğin gibi olur
Bazen sorunlardan siyrilmak gerek kısa bir süre bile olsa.gerçekten ben mutlu olmaya başlayınca oda.mutlu.olmaya başladı cunkuSenin adına sevindim
Bende eşimin beni sevdiğini düşündüğünü anladığını anlayış gösterdiğini sorunllardan başımi kaldırıp baktığımda görüyorum
Canım merhaba. Yaşadıklarına çok üzüldüm. Kullanılmış gibi hissetmeni ve sevilmediğini dusunmeni anlıyorum.Merhaba kk üyeleri, çok uzun oldu, kusura bakmayın. Burdaki evlilik ile ilgili öğütler çok hoşuma gitti. Ben de bir akil alayim dedim. Eşimle 5 aylık flörtten sonra evlwndik. Ona çok guveniyordum. Evliliğim ilk gününden itibaren verdiği sözlerin hic biri yerine getirmedi ve bahaneler üretti. İşime yakın ev tutma sözü veren adam annesinin bizim altımızda yaşayın fikrini bana kabul ettirmek istedi. Nişanlı iken ortak hesap açmazsak sana güvenemem diyen adam buna hiç yanaşmadı. Ama çoğu şeyi bana kredi kartıyla aldırdı. En başından beri sürekli annesi ile ilgili konuların çoğunda suçladı ve eleştirdi. Eleştirmeyip onu iyi davrandığımda beni mutlu etmek ister benim için ben söylemeden hiçbirşey yapmaz.Benim düğünüm babamın yurt dısı işinden dolayı ağustosta olacaktı. Kaynanam Anneme konuşmayı bilmiyor diye hakaret etti. (Kına gecemde oğluna kına yapacakmış benim yapacağım kınaya gelemezmiş annemi sevmiyormuş). Kimse yokken mutfakta da her hafta bana gelmek zorundasın gelinlik yapacaksın vs. tehdit etti. (Ki eşim her hafta beni zorla götürür.) Ayrıca takılan bilezik ve yüzüğümü almak istedi. Ben de çok üzülüp ailemin yanıma geldim. sevilmediğini ve eşimin beni sevdiği için değil param için evlendiğini düşünüyorum. Normalde kendimi ezdirmeyen biriydim. Ama esim sinirlenince beni çekiştirip kolumu çok acıtır ben de korkarım ondan. Kısaca ben kandırıldım mı çünkü düğün olmadan boşanmak istediği söyleyen bir kocam var. Ve bana ısrarla kağıt imzala anlaşmalı boşanalım diyor ben de bu süreçte boşanmak istemiyorum. Manevi tazminat davası açıp boşanmak istiyorum.
Avukat için çok para gerekir mi. Tecrübeli arkadaşlardan fikir alabilir miyim.
Vişne hanım diyim gerisini yazması zor sen daha önce bu konuya yazı yazmışmıydınBayağı gelişmeler var :) bizde
..
Canım ne kadar zamandır evlisin? Ve kaç yaşındasın? Çok üzücü ve onur kırıcı bir durum bu ALLAH onları nasıl biliyorsa öyle yapsınMerhaba kk üyeleri, çok uzun oldu, kusura bakmayın. Burdaki evlilik ile ilgili öğütler çok hoşuma gitti. Ben de bir akil alayim dedim. Eşimle 5 aylık flörtten sonra evlwndik. Ona çok guveniyordum. Evliliğim ilk gününden itibaren verdiği sözlerin hic biri yerine getirmedi ve bahaneler üretti. İşime yakın ev tutma sözü veren adam annesinin bizim altımızda yaşayın fikrini bana kabul ettirmek istedi. Nişanlı iken ortak hesap açmazsak sana güvenemem diyen adam buna hiç yanaşmadı. Ama çoğu şeyi bana kredi kartıyla aldırdı. En başından beri sürekli annesi ile ilgili konuların çoğunda suçladı ve eleştirdi. Eleştirmeyip onu iyi davrandığımda beni mutlu etmek ister benim için ben söylemeden hiçbirşey yapmaz.Benim düğünüm babamın yurt dısı işinden dolayı ağustosta olacaktı. Kaynanam Anneme konuşmayı bilmiyor diye hakaret etti. (Kına gecemde oğluna kına yapacakmış benim yapacağım kınaya gelemezmiş annemi sevmiyormuş). Kimse yokken mutfakta da her hafta bana gelmek zorundasın gelinlik yapacaksın vs. tehdit etti. (Ki eşim her hafta beni zorla götürür.) Ayrıca takılan bilezik ve yüzüğümü almak istedi. Ben de çok üzülüp ailemin yanıma geldim. sevilmediğini ve eşimin beni sevdiği için değil param için evlendiğini düşünüyorum. Normalde kendimi ezdirmeyen biriydim. Ama esim sinirlenince beni çekiştirip kolumu çok acıtır ben de korkarım ondan. Kısaca ben kandırıldım mı çünkü düğün olmadan boşanmak istediği söyleyen bir kocam var. Ve bana ısrarla kağıt imzala anlaşmalı boşanalım diyor ben de bu süreçte boşanmak istemiyorum. Manevi tazminat davası açıp boşanmak istiyorum.
Avukat için çok para gerekir mi. Tecrübeli arkadaşlardan fikir alabilir miyim.
Evet hemde bayagi yazmistim ama ismim degisikti galiba o zamanlar.konunun başlarına bakabilirsin canımVişne hanım diyim gerisini yazması zor sen daha önce bu konuya yazı yazmışmıydın
Hem ben de hem de karşı tarafta sevgi, saygı kalmadı. İşleri yoluna koymak mümkün gözükmüyor ki terapi teklifim hep reddedildi. Bu kazıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etmek zor ama yine de şanslıyım çabuk gördüm yüzlerini. Bu insanla iken mutsuzluktan ölüyordum şimdi daha iyiyim. Daha umutluyum en azından gelecekle ilgili.Canım merhaba. Yaşadıklarına çok üzüldüm. Kullanılmış gibi hissetmeni ve sevilmediğini dusunmeni anlıyorum.
Bu yazdiklarin çok uzun bir hikayenin sadece 3-5 cümlelik özeti gibi duruyor. Hikayede bir sürü olumsuzluk var gibi görünse de, bu olumsuzlukların altında çok makul ve çözülebilir sebepler yatıyor olabilir.
Eşine olan güvenini kaybetme sürecin çok daha uzun olmalı.
Eğer barışmak ve işleri yoluna koymak istersen ben elimden geldiğince yardımcı olurum.
Boşanmak, tazminat vs ise çok başka bir hikaye. Ne kadar bir paraya patlayacagini bir avukattan randevu alıp hatta telefonla görüşüp kolayca ogrenebilirsin diye düşünüyorum. Yine de hakettigin mutlu ilişkiye kavuştuğunu görmeyi çok isterdim.
Canım, yaşadıklarına üzüldüm. Terapi teklifinin reddedilmesine de üzüldüm ama inan ki kabul etseydi de çok birşey değişeceğini düşünmüyorum, sadece sen mutlu ol diye kabul ederdi sanırım. Zira daha önce de yazdım, erkekler eleştiriye karşı hiç iyi tepkiler vermezler.Hem ben de hem de karşı tarafta sevgi, saygı kalmadı. İşleri yoluna koymak mümkün gözükmüyor ki terapi teklifim hep reddedildi. Bu kazıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etmek zor ama yine de şanslıyım çabuk gördüm yüzlerini. Bu insanla iken mutsuzluktan ölüyordum şimdi daha iyiyim. Daha umutluyum en azından gelecekle ilgili.
İngilizcen var mı?Hem ben de hem de karşı tarafta sevgi, saygı kalmadı. İşleri yoluna koymak mümkün gözükmüyor ki terapi teklifim hep reddedildi. Bu kazıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etmek zor ama yine de şanslıyım çabuk gördüm yüzlerini. Bu insanla iken mutsuzluktan ölüyordum şimdi daha iyiyim. Daha umutluyum en azından gelecekle ilgili.
Canim laura doyle ninİngilizcen var mı?
Google'da Laura Doyle blog diye aratirsan çıkar canım.Canim laura doyle nin
Yazılarının yayınlandığı bir sitee var mi
T
Ingilizce de olabilir.
malesef canımİngilizcen var mı?
Anladım canım ama ismin neydi nasıl bulurum bilemem ki. Benim diğer onuma da yazmıştın oradan biliyorumEvet hemde bayagi yazmistim ama ismim degisikti galiba o zamanlar.konunun başlarına bakabilirsin canım
Ben de çok isterdim ama bazı şeyler hem nasip de ileriyi görememekten kaynaklı sanırım. Şimdi de anlaşmalı boşanmak istemediğine emin misin? Bak ben avukat tutuyorum tarzında msj atıyor. Ki 1 yıldan önce anlaşmalı boşanma kanuna aykırı?Canım merhaba. Yaşadıklarına çok üzüldüm. Kullanılmış gibi hissetmeni ve sevilmediğini dusunmeni anlıyorum.
Bu yazdiklarin çok uzun bir hikayenin sadece 3-5 cümlelik özeti gibi duruyor. Hikayede bir sürü olumsuzluk var gibi görünse de, bu olumsuzlukların altında çok makul ve çözülebilir sebepler yatıyor olabilir.
Eşine olan güvenini kaybetme sürecin çok daha uzun olmalı.
Eğer barışmak ve işleri yoluna koymak istersen ben elimden geldiğince yardımcı olurum.
Boşanmak, tazminat vs ise çok başka bir hikaye. Ne kadar bir paraya patlayacagini bir avukattan randevu alıp hatta telefonla görüşüp kolayca ogrenebilirsin diye düşünüyorum. Yine de hakettigin mutlu ilişkiye kavuştuğunu görmeyi çok isterdim.
33 yaşındayım. İlk evlendigimde böyle değildim, o yüzden ayrılma noktasına geldik.Ben de çok isterdim ama bazı şeyler hem nasip de ileriyi görememekten kaynaklı sanırım. Şimdi de anlaşmalı boşanmak istemediğine emin misin? Bak ben avukat tutuyorum tarzında msj atıyor. Ki 1 yıldan önce anlaşmalı boşanma kanuna aykırı?
Bu arada yaşınızı merak ettim. Evlilikle ilgili fikirleriniz harika. Bir çok erkeğin hayalindeki eş profili.
Eleştirmeyen, anlayışlı, olgun öyle kadınlara hayranım.
Anlaşmalı boşanma olursa siz ne kaybedeceksiniz? Merak ettim.Ben de çok isterdim ama bazı şeyler hem nasip de ileriyi görememekten kaynaklı sanırım. Şimdi de anlaşmalı boşanmak istemediğine emin misin? Bak ben avukat tutuyorum tarzında msj atıyor. Ki 1 yıldan önce anlaşmalı boşanma kanuna aykırı?
Bu arada yaşınızı merak ettim. Evlilikle ilgili fikirleriniz harika. Bir çok erkeğin hayalindeki eş profili.
Eleştirmeyen, anlayışlı, olgun öyle kadınlara hayranım.
Bu konunun bas sayfalarina bakabilirsin adim ayni yine..5. Sayfadan başlıyor galiba canimAnladım canım ama ismin neydi nasıl bulurum bilemem ki. Benim diğer onuma da yazmıştın oradan biliyorum
33 yaşındayım. İlk evlendigimde böyle değildim, o yüzden ayrılma noktasına geldik.
Sonra ayrılmak istemedigimi farkettim, bir sürü kitap okudum. Hayatımız o kadar değişti ki.. O hiçbir şeyi beğenmeyen , huysuz, bencil adam gitti, yerine ben hasta olduğumda önüme yemek taşıyan, her fırsatta öpen ve beni sevdiğini söyleyen bambaska biri geldi. Üstelik kocamı degistirmeme gerek kalmadı :) Sadece kendi tavirlarimda birkaç değişiklik yapmam buna yetti. Şimdi o eski halime dondugumu hayal bile edemiyorum.
İnşallah bana burada kulak veren güzel kadınların da istediği evliliğe kavuşmasına elimden geldiğince katkı saglayacagim :)
Bu konunun bas sayfalarina bakabilirsin adim ayni yine..5. Sayfadan başlıyor galiba canim
Canım hiçbir zaman kendini eleştirme. Eksikler zamanla öğrenerek kapatılır. Sen çok gençsin daha.Z Zeynep B iyi ki bu forumda senin bilgilerinden faydalaniyorum
Hatalarimi gördüm
Ama hala çok eksiğim var
visnelicheesekek evet konuyu ben baştan okuyordum senin yazılarını gördüm evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?