Üşenmedim 91 sayfayı tek tek okudum aslında biraz da meraktan
Zeynep hanımın dedikleri ders alınması gereken şeyler. Kişisel gelişim insanlarla iletişim kitaplarına herkesin ihtiyacı var şimdiye kadar yapılan yanlışlar hep bundan.. Bende bundan sonra kendimi geliştirmekle ilgileneceğim. ^^
Pembegomlek yazımından mı kaynaklanıyor yoksa iletişimiz burada yazdığın gibi mi tam olarak? Birbirnize karşı knuşma tarzlarınız eğer direk burada yazdığın gibiyse olumsuzluklarınız biraz bundan da kaynaklanıyor olabilir.
Çok fazla ilişkilerle ilgili birşey söyleyemiyorum onu yap bunu yap diye yazdığımda haddim değildir belki de ama okuduğum kadarıyla sadece eşin değil sen de tutarlı biri değilsin. Eşinle kavga edip annesigile gitmeyeceğini söylüyorsun ama gidiyorsun. Eğer zaten gideceksen bunun lafını edip kavga etmeye değmez diye düşünüyorum.
Baştan aşağı yorumlayamam ama aklımda kalan bir kaç şey hakkında yazacağım. Tatile onlar gidiyor biz kalacağız hep biz mi geri planda olacağız demişsin ya bırak gitsinler işte sen de eşinle baş başa kalırsın evinizde yemeye başlarsınız ve belki bu eşinin daha çok yoşuna gider ki bu arada Zeynep hanımın taktiklerini de uygularsın. Siz şimdiye kadar yalnız kalamadığınkz için birbirinize alışıp uyum sağlayamamışsınız gibi geliyo gerçek aile olabilmek için biraz diğer insanlardan kopmak gerekiyor benim ailemde öyle sürekli üçüncü şahıslar tarafında etki altındalar.
Bir de şu para mevzusuna takıldım ben.. Kızların da dediği gibi çok fazla maddi konular geçiyor aranızda. Eşin parayı öğrendi git ondan harca dediğinde bence bi 200 lirasıyla kendine ferace alabilirdin onun üstüne çok gidip ona ihtiyacın olduğunu düşündürtme bence. Para yoktu o yüzden bunu alamadım bunu yapamadım dediğinde erkekler kendini yetersiz hissediyor ve iyice soğuyor. Son yazdıklarında da eşin alalım dediğinde sen tamam diyip teşekkür etseydin üstüne ayakkabı da lazım çantada lazım diyip üst üste sıralamasan daha iyiydi gibi.. Ki onlara bile tamam demiş eşin. Bu güzel birşey :)
Bz biliyoruz eşek gibi de almak zorundalar ama erkekler öyle görmüyor işte :)
Bence sen kayınvalidengili urfaya yollada arkandan kocanla aranı düzelt :)