Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Nasıl yani.
Yanında uyumayim mi.
Uzak mi durayim
Yok canım görevlerini yerine getir ki sana bişey diyemesin ona hiç papuç bırakma yani. Ama telefon konuşmasında demişsin ya hani yok mu diyeceğin iyi bişeyler falan hani ya da hemen tartışmanın arkasından iyi olun istiyorsun bu olmaz biraz özlemeli insan ben bana hemen böyle sırnaşan kafamı rahat bırakmayan insandan uzaklaşırım mesela. Erkekler biraz rahat kalmak ister hatta çok arama herşeyi söyleme bırak herşeyden haberi olmasın ya da kv falan söylesin geldiklerini. Mesela sen tartışma dönemlerinde çok yoğunlaşıyorsun hepimiz yaptık bu hataları o yüzden kendine iyi bak kendini mutlu et gerisi gelir. Ev alacaksınız ya eviniz aynı mı olacak? O evde kaç kişi kalacaksınız?

Aynen katılıyorum.
Pembecim içimden bir his sayende birkaç kişinin daha evliligi iyiye gidecek diyor :)

Eşimle dün problemimiz olmadı..
Evimiz de ışte ikimiz kalırız
Ama daha ev bulamadık
Dün konuştuk ve bir defa alınacak bişey
Düzgün bir yer olsun diye ışte

Dün gece kendisi yakinlasti
Bende istemedim
In demişti çünkü ustumden

Sonra ışte birkaç saat sonra yakinlastik
Normalde isimz bitince sirt üstü yatar.
Ama bu sefer sıkı sıkı sarıldı.
Mutlu olduğumu ışte
Iyi çok şükür

Canım önceki birseye takılıp yatakta eşini cezalandirmak size yaramaz, ben abla tavsiyemi vereyim de :) her türlü yakınlaşma fırsatını degerlendirmelisin diye düşünüyorum. En yorgun zamanında bile "istemiyorum" demek yerine trudi'nin dediği gibi " beni ikna edebilirsen neden olmasın?" demek çok daha iyi

Bi defa öyle dedim trip attı: #

zaten sonu olumlu oldu.

Ben de eş ilgisinden ara sıra muzdarip olanlardanım.

Ben 14 aylık evliyiz. Daha öncesinde de 1.5 sene birbirimizi tanıdık öyle evlendik. Evlenmeden önce herkesin yanında ilgi gösteren her özel günümüzde çiçekler gönderen her yerden bana hediye getiren adam, evlendikten sonra oduna dönüştü Ailesinin ya da benim ailemin yanında benle nerdeyse konuşmazdı suratıma bakmazdı bir ara öyle bir tribi oldu. Tabi ki her evli çift gibi biz de sorun yaşadık ama sorun var diye başkalarının yanında eşinle konuşmamak ona yüz vermemek nedir. Sonra ben de oturdum ailesine açtım konuyu. Ayrıca kendisiyle de konuştum bu konuda. Ama duygu sömürü tarzı konuşmadım sert konuştum, sen kim oluyorsun da bana insanların yanında ezik muamelesi yapıyorsun, millet ne düşünücek hakkımızda senin yüzünden, madem öyle ben de sana aynen böyle davranıcam arkadaşlarının ailenin yanında. Rezil olmak neymiş başkasına gör dedim. Sonra hakkaten de öyle davandım. Sallamıyormuş gbi, asla kötü söz etmedim kendisine ama mesela bana bişi söylüyor ya arkadaşlarının ya da ailesinin yanındayken; yüzüne bakmıyorum 2 3 kez seslenince bıkmış gözlerle bakıyordum falan. Sonra düzelmeye başladı. Son zamanlarda o düzelme bariz belli. Ben de ama kendimi değiştirdim. Mesela telefonda konuşurken kapatırken tamam diyip kapatır genelde. Ben çok takıyordum bunu. Sonra baktım tarzı bu annesine babasına da öyle. Ben de sallamamaya başladım. Aynen ben de öyle yapmaya başladım aşkım cicim yok, telefonda soğuğum falan. Tabi o onu normal algıladığı için o bir sorun oluşturmadı aramızda. Ama sürekli sarılır öper o konuda asla hakkını yiyemem.

Aranızdaki tek büyük sorun ilgi ise; bir şekilde çözülür. Ama sana saygı duymasını sağlamalısın. Ona karşı güçlü durmalısın. Onun ilgisine şefkatine ihtiyacın varmış gibi davranma. Seni ne kadar güçlü görürse o kadar bağlancak o kadar ilgisi artacak sana. Daha çok yenisiniz siz de bizim gibi.. Hatta bizden de yeniisniz. Düzelirsiniz Allahın izniyle.

Önerilerin için teşekkür ederim ama ona karşı sert davranınca o bana daha beterini yapıyor

Kız var ya eşimle aramız bir türlü düzelmiyor sanki ya da düzeliyor da ben mi umutsuzum bilmiyorum eve gece 2 de geldik zaten dün işi olduğu için 12'de geldi Dün gözleme yaptık hastaneye falan gittik gittik çok yoruldum kayınvalide onlardan çıktıktan sonra işte Arkadaşının babası hasta olduğu için hastaneye gittik Yani anlayacağınız bayağı eve geç geldik Ve ben çok yorgunum bilegmin ağrısı başka bir yandan

Dedim Eve gelince bana biraz masaj yapar mısın diye yolda bakarız dedi eve geldiğimizde de zaten yapma da ben de dedim o zaman yan yana yatmak yerine o bir Ucabaşını koydu ben de onun ayağının olduğu yere koydum Sonra da Tabii ki biraz kızdım onu her dediğimi yapıyormuş gibi bu dediğimi yaptı telefonla aradığında Gündüz halimi hatırımı bile sormadı Oysa ben hastaneye gitmiştim bu durumda beni üzdü açıkçası

Canım cezalandırma yıp ne yapayım bak dün böyleydi bugün ise ilgisiz şeysiz oy istemediğinde gayet rahat söylüyor Ben niye söyleyemiyorum

Bi defa öyle dedim trip attı: #

zaten sonu olumlu oldu.
Hmm, öyle deyince trip mi atıyor..
Bazen insan o modda olmasa bile
Canım anlayabiliyorum. Aşırı yorgun olduğumuz zaman daha sınırlı ve alıngan oluyoruz.
Sen ne kadar mutlu olursan, eşinin yaptığı ya da yapmadığı şeyler gözüne o kadar az batar. Mutlu insanların mutlu ilişkileri olur.
Paranı kendini mutlu etmek için harcıyor musun?

Bu aralar kendime vakit ayıramıyorum dün kayınvalidemle hastaneye gittik gözleme falan yaptık anca işte dün ders bile çalışamadım bugün de Evimin işini yapıp kayınvalideme gideceğim ders çalışmak için

Kendimi mutlu edecek giysi kıyafetlerinin sepete ekledim Ama şöyle bir şey var biraz daha güzel ve hobisel faaliyetlere dayanmak istiyorum

Suan için buna gereken imkanı ve zamanı olustolusturamadim

Kendimi mutlu edecek giysi kıyafetlerinin sepete ekledim Ama şöyle bir şey var biraz daha güzel ve hobisel faaliyetlere dayanmak istiyorum

Suan için buna gereken imkanı ve zamanı olustolusturamadim
Canım kendini sorumlulukların altında ezersen ve çok zorlarsan, eşinin senin için yapamadığı en ufak şey bile gozune batabilir. Şu an buna imkanın yoksa da biraz sabırlı olmaktan başka çare düşünemiyorum.
Açık söylemem gerekirse, eve yorgun geldiğinde esin sana masaj yapmadı diye kirilmani ve böyle ufak şeylere takilmani doğru bulmuyorum.

Doğru bulmuyorum ama yapması hoşuma giderdi sorumluluklar gerçekten biraz fazla. Ama bu aralar böyle maalesef canım çok sıkılıyor ve çok yoruluyorum Bu yüzden haliyle belli bir zamana kadar gülebiliyorum
Şu an sadece yapacaklarım çamaşır yıkamak halı silmek çamaşır asmak ders çalışmak bulaşık yıkamak bunlar kesin olarak yapmam gereken şeyler bunların haricinde Ekstra ne yapacağım bilmiyorum

Halıyı neden siliyorsun?
Bulaşık makinen yok mu tatlım?

Canım bunların arasına birşeyler sıkıştırabilirsin belki. Söylediğin şeyler çok aşırı zaman alacakmis gibi görünmüyor. Ev işlerini yaparken ben hep müzik açarım mesela. Mutfakta çalışırken kapıyı kapat müzik aç mesela. Bir işin bitince hemen diğerine gecme, tez canlılık yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…