- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Canım doğru söylüyorsun ama işlerin arasında Zaten yeterince mola veriyorum kendi evimdeykenevimdeyken.Canım bunların arasına birşeyler sıkıştırabilirsin belki. Söylediğin şeyler çok aşırı zaman alacakmis gibi görünmüyor. Ev işlerini yaparken ben hep müzik açarım mesela. Mutfakta çalışırken kapıyı kapat müzik aç mesela. Bir işin bitince hemen diğerine gecme, tez canlılık yapma.
Canım kv'nin evinde yaptığın işler seni bu kadar yoruyorsa, yapılacak en iyi şey olarak aklima kv ile iyi geçinmek, ona sevgi göstermek, saygı göstermek, ve aranızda belli bir iletişim ve sevgi bağı kurulduktan sonra, ev işlerinden çok yorulduğunu ve bunaldigini ona dertlesir gibi anlatmak olarak görüyorum. Seni gelini değil kızı gibi görmeye başlarsa, arada gorumcenden de yardım isteyebilirsin belki.Canım doğru söylüyorsun ama işlerin arasında Zaten yeterince mola veriyorum kendi evimdeykenevimdeyken.
Ama işte onlar da da çok fazla yorulduğum için evde canım hiçbirşey yapmak istemiyor kendimi mutlu edecek bir şeyleri geçiyorum Evin işini bile yapmak istemiyorum
Canım kv'nin evinde yaptığın işler seni bu kadar yoruyorsa, yapılacak en iyi şey olarak aklima kv ile iyi geçinmek, ona sevgi göstermek, saygı göstermek, ve aranızda belli bir iletişim ve sevgi bağı kurulduktan sonra, ev işlerinden çok yorulduğunu ve bunaldigini ona dertlesir gibi anlatmak olarak görüyorum. Seni gelini değil kızı gibi görmeye başlarsa, arada gorumcenden de yardım isteyebilirsin belki.
Oh iyi bari. Belki uzun vadede (şimdi değil) evin temizliği için iki haftada bir filan birini çağırma fikrini akıllarına sokabilirsin?GörümGörümcem yardım ediyor çok şükür destek
Boş duran yok evde
Oh iyi bari. Belki uzun vadede (şimdi değil) evin temizliği için iki haftada bir filan birini çağırma fikrini akıllarına sokabilirsin?
Tabii bunun için seni kendi kızları gibi sevmeleri benimsemeleri gerek önce.
Çok iş varsa müzik aç tatlım o işleri yaparken. Ara verdiğinde de canın ne istiyorsa onu yap. Ders de çalış tabii ama kendini paralama. Dediğim gibi, mutlu insanların mutlu ilişkileri olur.
Sana onerilen her yardımı ama hepsini kabul et.
Dikiş dikmek de çok harika fikir. Vaktim olsa ben de yapardım, hem eğlenceli hem de bir ürün çıkarmış oluyorsun ortaya. En kısa zamanda eserlerinden bahsetmeni sabırsızlıkla beklicem :))O Pek mümkün gözükmüyor canim eve birini çağırmak falan.
Kızı var ben varım imkansız yani
Onlar müzik falan pek dinlemiyor
Sabah kahvaltı ikindi bir çay bir yemek
Sonra akşam yemeği hazırlığı
Onun haricinde hep beraberiz salondayzi uzancaklarsada orda uzaniyolar.
Diğer odalar serin değil
Bende başka odada ders calisamiyoeum ama tv aciyolar
Bu konuyu konusucam yakında
Dikiş dikme isteğim var bu aralar ne yapsam nasıl bir ürün ciksin ortaya tam karar veremedim
Açıkçası ise yarayan bir şey olursolursa daha iyi olur benim icj
Kumaşım yok ama halledicem sanırımDikiş dikmek de çok harika fikir. Vaktim olsa ben de yapardım, hem eğlenceli hem de bir ürün çıkarmış oluyorsun ortaya. En kısa zamanda eserlerinden bahsetmeni sabırsızlıkla beklicem :))
Daha önceden yatkınlığın var mı yeni mi başlayacaksın? Pembe gömlekçim.Dikiş dikmek de çok harika fikir. Vaktim olsa ben de yapardım, hem eğlenceli hem de bir ürün çıkarmış oluyorsun ortaya. En kısa zamanda eserlerinden bahsetmeni sabırsızlıkla beklicem :))
Daha önceden yatkınlığın var mı yeni mi başlayacaksın? Pembe gömlekçim.
Mantar filan olmuştur canım, doktora git istersen?Kızlar genital bölgemde isilik tarzı birşeyler oldu. Klitoris çevresinde. Hassaslik var genel olarak bölgede hafif yanma vs. Birde beyaz beyaz kalntkalntilar var. Niye olmus bilmiyorum
Iki gündür böyle
Eşim Dün istedi birşeyler yaşamak bende istedim
Ama elimde olmadsn onu engelliyorum
Acaba soğudum mu yoksa engelliyorum diye yaptığı hareketler hoşuma mi gidiyor.
Etkilenmem için yaptığı seylerden etkilenmiyorum
Mantar filan olmuştur canım, doktora git istersen?
Esine son zamanlarda çok kirildigin için hafif soğumuş olabilirsin belki, yeni bir kırgınlık veya kavga çıkmazsa birkaç güne geçme ihtimali yüksek. Birine kirginken onu arzulamak çok zordur. Biraz zaman herşeye iyi gelir.
Canım sinir bozucu bir durum. Ders çalışman gerektiği halde hastanede saatler geçirmek zorunda kaldigin için kv'ne bozulmussun. Bunun etkisiyle diğer şeylere sinirleniyorsun gibi geldi. Ben de olsam ben de sinirlenirdim. Belki bir dahaki sefere "ders çalışmam lazım" deyip dönersin eve. Eminim kayinvaliden anlayışla karşılar. Karsilamaz ve kırıcı birşey söylerse de yapılacak şey çok basit: "kırıldım" deyip sonrasında sessiz kalmak. Seni ne kadar zorlarsa zorlasin.Bugün sabahın köründe kayinvalidemleere gittik
Sonuç almak için hastaneye beraber gittik.
O da doktoru yoktu tahlil ve ultrason istedi.
Kahvaltı bişey yapmadım
Orda lokma dokuyolardi
Lokma yedim
Işte birde kayinvalidem ultrason kadar yemek yemicekti . Bana gevrek al dedi ama yok dedim tatlı zaten lokma kesti dedim.
8 de ordaydik. 13.30 da ultrason vardı.
O kadar saat eve gitmeden bekledik
Soranlara da
Yemek yemixem bişey yapmicam o kadar para verip niye gel git yapayım dedi.
Istiyosan sen git dedi. Yemegini ye bir ultrason dedi ben hallederim dedi.
Bende anne buraya beraber geldik. Beraber gidicez dedim. Sen biliyodun o zaman ben niye geldim dedim. Sen kötü olup fenalasitosun diye geldim dedim.
Sustu
Sonra dörtte dolmuş bekliyoruz gevrek aldi bi tane. Bana ye dedi. Yok dedim zaten sabahtan beri açim eve gidiyoruz dedim
Eve geldik.
Bilegm için doktora gitmiştik. Birde bir Teyze var ona gösterelim dedi diye oyle ayak üstü pazarda gösterdik
Kadın ben bakamam doktorluk dedi.
Neyse kayinvalidem de kendisine baktırmak istemiş ona da elim tutmuyo demis.
Şimdi gorumceme diyor gidelim hem seni hem beni gösterelim diye.
Bende dedim anne hani bakmiyodu dedm sana da elim tutmuyo demis dedim
Kızım daha doktora gitmeden ben seni oraya götürelim dedim dedi. Gittik doktor önemsiz demis dedi. Öyle bişey de demedi.
Niye sinir yapıyorsun dedi
Bende öyle yapmıyorum dedim sadece kadın gecistirdi bizi diyorum dedim.
Bana hiç gel demiyor
Ben geleyim diyinfe de öyle dedi.
Sonra bende gitmek istemedim tekrar doktora gideceğimi söyledim ağrısı çok fena..
Canım, senin ailen hakkında konuştuğu için kızman çok normal. Ama aslında dedikodu yapmıyor, sana kendince faydalı olacağını düşündüğü şeyleri söyleyerek sana yaranmaya çalışıyor gibi geldi bana tatlım.Babamda bu arada ikinci evliliğini yaptı.
Üç aylık bir kızı var.
Erkek kardeşim 19 yaşında.
Üç harfli musallat olmuştu.
2 ay onla uğraştık
Tam düzeliyor derken simdi yine değişmeye başladı
Kayinvalidem de sürekli babamın eşimi koyuluyor
Babannen ne ev alacak o kadına mi birakacak kardeşine bir iyi bakamiyolar gibi laflar söylüyor..
Bende dedim anne onlar senin işine karışıyor mu
Hayır sende onların işine karışma boşver dedim.
Işte simdi de diyor ki kardeşin annenin yanına gitsin. Orda kalsın hava değişimi olsun
Yine yanlış anliyosun ama benim düşüncem böyle dedi.
Bende anne suan için oyle bir dusuncemis yok dedim.
Annem farklı uzak bir şehirde ve çalışıyor.
Kardeşimle bu durumdayken ilgilenemez...
Burada en azından biz varız.
Ama kayinvalidem dedikodu için her yolu deniyor.. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?