- 27 Mayıs 2017
- 469
- 557
- 18
- 41
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Bravo canım tutumuna hayran kaldım.haftasonu kayinvalidemdeydim , baktim ana -ogul basbasa vermis kaynatiyorlar gittim yanlarina cektim esimi kayinvalidemin yanindan yattim kayinvalidemin dizine , dedim varsa yoksa oglun , hic bana sevgi göstermiyorsun, benim de ihtiyacim var beni kollayan seven bir anneye(kendi ailem yok)
kayinvalidem esime yaptirdi yemegi , ben kizimi sevcem simdi vaktim yok yemek hazirlamaya diye
azicik akilli olucaksiniz kizlar, daha önceki mesajlarimda demistim evlilik iyi yönetilen sirketlere benziyor. gardinizi ona göre almaniz lazim.
Bravo canım tutumuna hayran kaldım.
Benim de kendi annem vefat etti, o yüzden eşimin annesine sirnasirim hep.
Ben zaten demiyorum ki ailesine karşı savunsun diye Ben sadece rahatsız olduğum konuları dile getirdim sana o kadar savaş misin Peki benimle kadar savaşması gerekecek aramıza tekrar Sevgi olabilir mi onu da bilmiyorum elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum ama sonuç ne olur orasını Allah bilir herkes senin kadar cana yakın olmayabilir Benim de yapım bu Ben cana yakın bir insan değilim yapmacık davranamıyorum Ama artık evliliğin düzelmesi için ne gerekiyorsa yapacağımve bu mesajimda özellikle sana pembegömlek , sen yürümeyi ögrenmeden kosmaya calisiyorsun , iki gün düzeldi diye araniz o adam seni daha korumaz ailesine karsi. ben 3 sene savastim , varmi öyle 3 günde gözbebegi olmak !
sabirli olucaksin ! olmucaksan yormucan ne kendini ne kocani , bosancan . karar senin
Benim de kendi annem yok yanında başka bir şehirde yaşıyor o yüzden ben de kayınvalideme Annem olarak benim sevmiştim ama bana ettiği hakaretleri unutamıyorum o da kendi suratını sallıyor Bende kendi suratımı sallıyorum bir insan nasıl poh poh lanır kizeynep ben diplomasinin acamiycagi kapi olmadigina inaniyorum. vermeden birsey alamazsin , kayinvalide sevgisi de böyle . ceksem kendimi sallasam suratimi yakinlik göstermesem , kayinvalide yani bu el kizi diyip tefe koyar insani. kayinvalideler de biraz hürmet görmek istiyor. hele benim kayinvalidem annecim desem iki eli kanda olsa yetisir. pohpohlayin azcik su kadinlari ya :)
Ben zaten demiyorum ki ailesine karşı savunsun diye Ben sadece rahatsız olduğum konuları dile getirdim sana o kadar savaş misin Peki benimle kadar savaşması gerekecek aramıza tekrar Sevgi olabilir mi onu da bilmiyorum elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum ama sonuç ne olur orasını Allah bilir herkes senin kadar cana yakın olmayabilir Benim de yapım bu Ben cana yakın bir insan değilim yapmacık davranamıyorum Ama artık evliliğin düzelmesi için ne gerekiyorsa yapacağım
Bazı şeyler insanın direkt olarak içinden gelmez, ama yaptıkça hissiyatina alışırsın ve içinden gelmeye başlar. İnsanlara sevgi göstermek de böyle birşey.bak kuzum bu insanlar yasli insanlar ve o yastan sonra samimiyet ve tatli dil istiyorlar , ne olur yani pohpohlasan kayinvalideni , ölürmüsün ? esinin yaninda yapsan böyle seyler mesela , annecim var mi istedigin birsey desen , yeri geldiginde sarilsan , öpsen ? esini dogurdu o kadin senin. kolay mi insanin caninin parcasini baskasiyla paylasmasi ? anne oldugunda görücem ben seni. aldigi nefesleri sayiyorum cocuklarimin uykularinda , ritim bozuklugunda en derin uykular bana misin demiyor uyaniyorum tavsan gibi. biraz empati yapip araya duygusallik katin. hem ne biliyorsun belki en sevgili gelini olucaksin benim gibi ? degmez mi yani ?
bak kuzum bu insanlar yasli insanlar ve o yastan sonra samimiyet ve tatli dil istiyorlar , ne olur yani pohpohlasan kayinvalideni , ölürmüsün ? esinin yaninda yapsan böyle seyler mesela , annecim var mi istedigin birsey desen , yeri geldiginde sarilsan , öpsen ? esini dogurdu o kadin senin. kolay mi insanin caninin parcasini baskasiyla paylasmasi ? anne oldugunda görücem ben seni. aldigi nefesleri sayiyorum cocuklarimin uykularinda , ritim bozuklugunda en derin uykular bana misin demiyor uyaniyorum tavsan gibi. biraz empati yapip araya duygusallik katin. hem ne biliyorsun belki en sevgili gelini olucaksin benim gibi ? degmez mi yani ?
Nasıl yapacağımı bilmiyorumBazı şeyler insanın direkt olarak içinden gelmez, ama yaptıkça hissiyatina alışırsın ve içinden gelmeye başlar. İnsanlara sevgi göstermek de böyle birşey.
Birseyi yapmayi isteyip istemediğini anlamak için, önce onu bir süre yapmak gerekiyor. Just do it
Canım ben de biraz öyleydim. Ama değiştim.Ben Ailemde böyle bir şey görmediğim için �nsanları nasıl mutlu edeceğimi bilmiyorum Ben de pohpohlamak isterim Ancak nasıl olur bilmiyorum işte nasıl yapacağımı bilmiyorum Ben de iyiyim kayınvalidemle aram iyi olsun hem de eşimle aram çok güzel olsun istiyorum ama beceriksizligimmden olmuyor
Ben Ailemde böyle bir şey görmediğim için �nsanları nasıl mutlu edeceğimi bilmiyorum Ben de pohpohlamak isterim Ancak nasıl olur bilmiyorum işte nasıl yapacağımı bilmiyorum Ben de iyiyim kayınvalidemle aram iyi olsun hem de eşimle aram çok güzel olsun istiyorum ama beceriksizligimmden olmuyor
bak ben annesiz ve babasiz büyüdüm , bu dünyada hic sevgi görmedim diyebilirim evlenesiye kadar. hep tek basimaydim , hep dik durmak zorundaydim. ise beyaz bayrak cekerek baslicaksin , uygun oldugun bir gün kayinvaliden mesela en cok neyi seviyorsa onu yap koy tabaga daha esin demeden git diye dayan kapisina
elini öp önce sonra gir konusmaya , annecim de su ana kadar iyi yada kötü ne varsa unutalim ikimizde gelin kaynana degil ana-kiz olalim de. bak annem yok annem ol yol göster , bildiklerini ögret bana de. karsimda degil yanimda ol annecim de. biz anne-kiz olursak en cok oglun mutlu olur de. ve sonra da bu öpme sarilma olayini düzenli olarak yap. baktin surat asiyor , yilisiklik yap. hic bir anne kendine sirnasan birini iktiremez gelini bile olsa
Canım aranızda bir sorun ya da tartışma olduğunda biraz rahat bırakmalısınız birbirinizi neden bu kadar yakın zamanda ısrarla iyi sözler duymak istiyorsun bırak kendi içinden ne zaman gelirse o zaman güzel bişeyler söylesin sen daha su durulmadan içine temiz su katıp bulandırmış olursun. Bir de bence ailesiyle sen ondan daha iyi iletişim kurmaya bak dedikleri gibi sen daha çok iste bakalım ailesi ile görüşmeyi ama bunu da birden pat diye yapma sakın o zaman arkasında art niyet ararlar. Bir kaç gün geçsin onlarla sır vermeden sanki dertleşiyormuşsun gibi onlara değer veriyormuşsun gibi diyaloğa gir ve bu uzun sürsün ne olursa olsun bozma yani. Ama eşin konusunda onun sana hatasını anlayıp dönmesini bekle.Nasıl ciakrabilrikm ki
Balkonda ders çalışırken kafamı kapatıp gozumu kapatıp dinlenmem bile
Dışarı seyrediyorum olmuş.
Bende yok dedim ışte
TansiyonumTansiyonum 7 4 çıktı.
Ondan testten sonra biraz dinlenryim dedim.
Zeynep bana yardımcı ol lütfen.. .
Kaynanam aradı çabuk gel hastaneye gitcez diye bende Ne zaman gelirsiniz dedim.
O da ışte belli değil dedi
Gelince ac olur musunuz dedim
Ac olcaz tabo dedim.
Tamam gelin kek yapmıştım dedm
Eşimi aradım onlar gelecek diye.
O da adam akıllı birşeyler yap dedi o zaman.
Evi topla dedi
Güzel birşeyler soylwmifek misin dedim
Söylemek icin müsait değilim dedi.
Bende tamam muait olsan soylerdin diyp mutlu olduğunmu söyledim.
Bir süre yap ama kimseden övgü bekleme bişey bekleme sonunda nasılsa utanır anlarlar merak etme kimse o kadar nankör değildirIşin içinden cikamayinca suratini asiyolar diyorlar.
Eşime göre de dünyayı yapsam sanki bişey yapmamisim gibi.
Bravo. İnsanlara gulumseyip sirnasmaktan, samimiyet göstermekten korkma canım.Konuşuyoruz bize geldiler beraber yemek yedm
Pisirik olmayıp konuşmaya calisiyorum
Canım aranızda bir sorun ya da tartışma olduğunda biraz rahat bırakmalısınız birbirinizi neden bu kadar yakın zamanda ısrarla iyi sözler duymak istiyorsun bırak kendi içinden ne zaman gelirse o zaman güzel bişeyler söylesin sen daha su durulmadan içine temiz su katıp bulandırmış olursun. Bir de bence ailesiyle sen ondan daha iyi iletişim kurmaya bak dedikleri gibi sen daha çok iste bakalım ailesi ile görüşmeyi ama bunu da birden pat diye yapma sakın o zaman arkasında art niyet ararlar. Bir kaç gün geçsin onlarla sır vermeden sanki dertleşiyormuşsun gibi onlara değer veriyormuşsun gibi diyaloğa gir ve bu uzun sürsün ne olursa olsun bozma yani. Ama eşin konusunda onun sana hatasını anlayıp dönmesini bekle.
Bir süre yap ama kimseden övgü bekleme bişey bekleme sonunda nasılsa utanır anlarlar merak etme kimse o kadar nankör değildir
Bravo. İnsanlara gulumseyip sirnasmaktan, samimiyet göstermekten korkma canım.
Gulumsemek içinden gelmiyorsa bile kendini buna zorla. Spor yapmak içinden gelmese bile zorlarsin ya, aynen öyle :) kendine görev edin bunu.
Canım aranızda bir sorun ya da tartışma olduğunda biraz rahat bırakmalısınız birbirinizi neden bu kadar yakın zamanda ısrarla iyi sözler duymak istiyorsun bırak kendi içinden ne zaman gelirse o zaman güzel bişeyler söylesin sen daha su durulmadan içine temiz su katıp bulandırmış olursun. Bir de bence ailesiyle sen ondan daha iyi iletişim kurmaya bak dedikleri gibi sen daha çok iste bakalım ailesi ile görüşmeyi ama bunu da birden pat diye yapma sakın o zaman arkasında art niyet ararlar. Bir kaç gün geçsin onlarla sır vermeden sanki dertleşiyormuşsun gibi onlara değer veriyormuşsun gibi diyaloğa gir ve bu uzun sürsün ne olursa olsun bozma yani. Ama eşin konusunda onun sana hatasını anlayıp dönmesini bekle.
Harika! Tatlı dilin kuvveti. Kendi eviniz olacak, ne güzel fikir :)Bugün çok güzel geçti
Iki taraf olarakta iyidik birbirimize mangal yaptik
Gecenin 11. Buçuğuna kadar mutfaktatdim ama sorun değil güzeldi
Kayinvalidem kendi altınlarını benim altinlarimi peşinat olarak kullanıp bir daire bulun dedi.
Ev sahibimiz onun dostu olmasına rağmen gıcık kapmış.
Harika! Tatlı dilin kuvveti. Kendi eviniz olacak, ne güzel fikir :)
Minnetle kabul etmelisin canım.
haftasonu kayinvalidemdeydim , baktim ana -ogul basbasa vermis kaynatiyorlar gittim yanlarina cektim esimi kayinvalidemin yanindan yattim kayinvalidemin dizine , dedim varsa yoksa oglun , hic bana sevgi göstermiyorsun, benim de ihtiyacim var beni kollayan seven bir anneye(kendi ailem yok)
kayinvalidem esime yaptirdi yemegi , ben kizimi sevcem simdi vaktim yok yemek hazirlamaya diye
azicik akilli olucaksiniz kizlar, daha önceki mesajlarimda demistim evlilik iyi yönetilen sirketlere benziyor. gardinizi ona göre almaniz lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?