- 27 Mayıs 2017
- 469
- 557
- 18
- 41
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Okudum, hepsini takip ediyorum. Çok üzülüyorum
Bu arada madem seni illa evlerinde istiyorlar, sana 3 öğün yemek yedirmek istiyorlar, bu durumu kendi lehine çeviremez mısın?
Tadını çıkarsan yani..
Onlarla iletişimin ve arkadaşlığın çok kötü olduğu için (suclamiyorum yanlış anlama, iletişim kurması zor insanlar gibi görünüyorlar) her yaptığın şeyde bir yanlışlık arıyor olabilirler mi?Nasıl ciakrabilrikm ki
Balkonda ders çalışırken kafamı kapatıp gozumu kapatıp dinlenmem bile
Dışarı seyrediyorum olmuş.
Bende yok dedim ışte
TansiyonumTansiyonum 7 4 çıktı.
Ondan testten sonra biraz dinlenryim dedim.
Zeynep bana yardımcı ol lütfen.. .
Kaynanam aradı çabuk gel hastaneye gitcez diye bende Ne zaman gelirsiniz dedim.
O da ışte belli değil dedi
Gelince ac olur musunuz dedim
Ac olcaz tabo dedim.
Tamam gelin kek yapmıştım dedm
Eşimi aradım onlar gelecek diye.
O da adam akıllı birşeyler yap dedi o zaman.
Evi topla dedi
Güzel birşeyler soylwmifek misin dedim
Söylemek icin müsait değilim dedi.
Bende tamam muait olsan soylerdin diyp mutlu olduğunmu söyledim.
Onlarla iletişimin ve arkadaşlığın çok kötü olduğu için (suclamiyorum yanlış anlama, iletişim kurması zor insanlar gibi görünüyorlar) her yaptığın şeyde bir yanlışlık arıyor olabilirler mi?
Mesela bir okul düşün. Sınıfta kimseyle konuşmayan ve sürekli kulaklığı takili müzik dinleyen, hakkında kimsenin birşey bilmediği bir tip var. Bir süre sonra insanlar bu kişi hakkında aralarında konuşmaya, hatta saçma söylentiler çıkarmaya başlarlar. Çünkü insan psikolojisi, tanımadığı ve samimi olmadığı kişileri kötülemeye müsaittir. Bir nevi defans mekanizması.
Gün içinde onlarla daha çok sohbet etmeye calisabilirsin mesela. Senin nasıl biri olduğunu, içindeki korkularını görsünler. Böylece yavaş yavaş sana güvenmeye başlarlar (bir günde olacak birşey değil bu).
Sürekli onlardan kaciyorsan, sana güvenmeyi iftira bile atabilirler.
Bu arada madem seni illa evlerinde istiyorlar, sana 3 öğün yemek yedirmek istiyorlar, bu durumu kendi lehine çeviremez mısın?
Tadını çıkarsan yani..
Kimse bu kadar kötü insan olamaz tatlım ya.Onlarsa benden kaçıyor.
Sürekli kiziyola konuşur ben konuşunca cevap vermez.
Kimse bu kadar kötü insan olamaz tatlım ya.
Gitmek istemiyorsun diye küsmüş olabilir belki. Sabırla sohbet etme girişimlerinde bulunmaya devam etmeni tavsiye ederim.
Kimse bu kadar kötü insan olamaz tatlım ya.
Gitmek istemiyorsun diye küsmüş olabilir belki. Sabırla sohbet etme girişimlerinde bulunmaya devam etmeni tavsiye ederim.
Malesef ben anliyorum B Bugunneselibirgun i, cunki benkilerde ayni... yaptigim sey icin bosver tesekkur etmeyi bide bahane buluyorlar ...
B Bugunneselibirgun eger yapabiiliyorsan sende onlar inkar ettikce daha cok ara, daha cok git, bastan asagi temizle evi biktiracak kadar yap bunu ... sonra nasil inkar ediceklerki ? Esinde gelince hergun dersin gittigini, sunu yaptik bunu yaptik felan ... annesi birsey dese bile demezmi anne kiz hergun sizde diye ... bence esinin gozunde degerlenmen icin kesin cozum bu .. ama sor bakalim ben yapabiliyormuyum ? hayirama sanirim artik benimde tavrim bu olacak, cok zorda olsa seni (afedersin) essek gozunde goren insanlara boyle davranmak heleki nankor esin icin, yapicam bunu ...
Işin içinden cikamayinca suratini asiyolar diyorlar.
Eşime göre de dünyayı yapsam sanki bişey yapmamisim gibi.
Ay ayni bennnnnnn ... hic birsey bulunmazsa 'politikaci', 'yalaka' oluyorum ailesi icin.... ama inatlarina iyi olmaliyiz, cunki onlarda zaten kotu olmamizi bekliyorlar ... ben bazen geliyorum gaza surat asabiliyorum ve o zaman cok islerine geliyor oyle olmam ... Esimizinde gozune gozune sokmak lazim yaptiklarimizi ama akkillica taaki ailesi bizden sikayet ettiklerinde yeter diyene kadar onlar, yani bizi koruyana kadar
Ecnebilerin "kill them with kindness" diye bir sözü vardır. Yani "onları nezaketinle öldür".Ay ayni bennnnnnn ... hic birsey bulunmazsa 'politikaci', 'yalaka' oluyorum .... ama inatlarina iyi olmaliyiz, cunki onlarda zaten kotu olmamizi bekliyorlar ... ben bazen geliyorum gaza surat asabiliyorum ve o zaman cok islerine geliyor oyle olmam ... Esimizinde gozune gozune sokmak lazim yaptiklarimizi ama akkillica taaki ailesi bizden sikayet ettiklerinde yeter diyene kadar onlar, yani bizi koruyana kadar
Ecnebilerin "kill them with kindness" diye bir sözü vardır. Yani "onları nezaketinle öldür".
Ay ayni bennnnnnn ... hic birsey bulunmazsa 'politikaci', 'yalaka' oluyorum .... ama inatlarina iyi olmaliyiz, cunki onlarda zaten kotu olmamizi bekliyorlar ... ben bazen geliyorum gaza surat asabiliyorum ve o zaman cok islerine geliyor oyle olmam ... Esimizinde gozune gozune sokmak lazim yaptiklarimizi ama akkillica taaki ailesi bizden sikayet ettiklerinde yeter diyene kadar onlar, yani bizi koruyana kadar
Ecnebilerin "kill them with kindness" diye bir sözü vardır. Yani "onları nezaketinle öldür".
H
Hangi akıllı istemez evinin isi olsun
Hizmetçi gibi kullansin ki?
Asla ve asla bunu kabul etmiyor yani eşimi sadece benim haksız olduğunu düşünüyordu önceleri şimdi Annem nerede hata olduğunu söylüyor Ona kalırsa Baştan her işi bana yaptır saymış daha mutlu olduğunu muşuzOmur boyu yapacak degilsin ya islerini, sen esinle arani duzeltene kadarhele bi duzelsin aran esinle, sonra sana insan gibi davranirlarsa sende insan gibi olursun .. ama esinle nereye kadar olcak boyle ? ya bosancaz yada birseyleri degistirmek icin ugrascaz ... sen bi degerlendir kendini, senin degil ailesenin sana tahamulu olmadigini goster ona ondan sonra bakarsin caresine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?