- 27 Mayıs 2017
- 469
- 557
- 18
- 41
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Canım şimdilik kısa birşey yazacağım.Fsrkettiysen okuldan sonra gittim dedim
Yasak değil ama böyle olmus iste.
Genel bakarsak nasıl çözelim
Canım şimdilik kısa birşey yazacağım.
Benim evlilikle ilgili kesin olarak bildigim birşey var: Eğer sen birseyi istiyorsan ve eşin istemiyorsa, bunun için her an her fırsatta tartışmak ise yaramıyor. Tartışmalar ve kavgalar insanı soğukluğa ve sonra ayrılığa götürüyor. Gerçekten işe yarayan şey ise, yavaş ve yumuşak bir geçiş yapmak.
Senin kayinvalidenin tavırlarından ne kadar bunaldigini görebiliyorum. Bir an önce kurtulmak istiyorsun, bunu da anlayabiliyorum. Ama istediğin şey hemen olacakmış gibi görünmüyor, anladığım kadarıyla biraz zaman alacak. Bu süreçte senin nasıl hayatını guzellestirebilecegin, kayimvalidenle nasıl iyi gecinebilecegin ve eşinle nasıl düzenli şekilde mutlu olabileceğine dair bir yazı yazacağım. İlk fırsat bulduğumda yazacağım bunu. Sen de biraz sabırlı davran tatlım olur mu? Eşinle bu konuyu tartışmak seni sinir krizlerine sokuyor. Sen bu ara hiç konusunu bile açmasan daha iyi olur canım.
Ne demek canim, benim için zevk.Yazını sabırsızlıkla bekliyorum
Açacak halim yok
Yorgun ve mutusuzm
Bana desteklerin için çok sağol..
Ne demek canim, benim için zevk.
Ama ölüm mölüm deme bı daha emi. Herşeyin çaresi bulunur.
Bir arkadaşın yok mu, telefon aç konuş? RahatlarsinDemek istemezdim ama ck kotuydum
Hala öyleyim
Eşim hala gelmedi
Bir arkadaşın yok mu, telefon aç konuş? Rahatlarsin
Tatlım sadece dinleyen, öneride bulunmayan biri yok mu? Sadece konuşsan bile rahatlatır.Arkadaşlarım fazla olgun değil..
Anlatınca rahatlayamiyorum
Önerileri benim durumum için yetersiz kalıyor
Halama anlattim
Yat uyu canım o zaman. Kitap filan okuyarak uyu. Arama şimdi onu.Hala gelmedi.
Arasam mi bilmiyorum.
Üç tane agrı kesici içtim uykum var..
Yat uyu canım o zaman. Kitap filan okuyarak uyu. Arama şimdi onu.
Bence biraz uyu eğer yapmak istersen sana birşey daha diyeceğim konuşacak kimsen yoksa krndi kendine konuş ya da bir kağıda aklında geçen bütün şeyleri yazmaya çalış yazarken yorulacaksın ve düşünmenin ağırlığını anlayacaksın. Dene bak yazarken çoğu zaman sinir olup bunlar için mi kendimi yıpratıyorum diye yazmayı bırakıp yırtıp atacaksın
Bu adam çok tuhaf hem kızıyor hem sana yemek hazırlıyor. Arkadaşım sorun ne biliyor musun eşin ailrsinin arasında eziliyor işin çok zor iki kişilik olsa hallederdin ama ne desem bilemedim biraz düşüneyim bakalım ALLAH yardım etsin sana ve senin gibilereKizarttigim tavuğu yemedi.
Dışarı çıktı tartistiktan sonra ekmek almış.
Sonra ışte sandviç yaptı
Sen yedin mi dedi
Yok dedim
Yapcam yeme de göreyim dedi.
Yiyeyim diye ısrar etti.
Balkona çarşaflar ile kapattı yatak yaptı.
Gel dedi ama ben beni orda yatmak istemiyorum o yüzden odaya geldmgeldm
Cnm benim aynı larini yasadim o aileye bağlı olduğu için öyle hissediyorsun çünkü bende öyle hissediyordun çok kavga ettik tartıştık.
Ama sevdiğimiz için ayrilmadik biz.
Hala da ben onun ailesini sevmem mesela ama sevmiyorum da demem neden demem çünkü iş inada biner
Benim eşim böyle inatçı olduğu için sezdi mi benim kızdığım daha fazla yapar.
Kyv kalmak istemediğini anladigi zaman iki gün 3 gün kalıyorduk normalde bı gün kalacaksak eğer inada biniyordu iş
Gel zaman git zaman bana akıl verdiler o soylemeden sen gidelim de
O gidicez dedi mi hemen hazırlan mirin kırın etme dediler ve yaptım
Şuan eşime ne zaman gidelim desem hiç canım istemiyor boşver sonra gideri deyip gecistiriyor.
Her defasında yatılı kaldığımız annesine sen hazırlıklı ol belki kalırız diyo eşyalarımızı alıp çıkıyoruz annesindeyken bana işaret ediyor kalmayalim diye
Tabi bunlar zaman istiyor evliliğimiz in ilk 2-3 yılı böyle geçti
Yaptığım hatalarım olmasına rağmen ipler elimde sayılır tamamı olmasada
1.inat etme
2 sabret eğer seviyorsan ve seviliyorsan...
Tamamını okumadımSen okudun mu üç dört sayfadakoisayfadaki sorunları..
Sence seviliyor muyum...
Bunu hissedemiyorum
Sadece köle gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?