Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Nasıl kurtarcam ki..
Beni sevmiyor
Saymıyor.
Kayinvalidem ariyor

Gün içinde olanları anlatıyorum sadece..
Eh bu yüzden onlara gitmek istememene bu kadar tepkili. Çünkü anlasamadiginizi ve onları sevmediğini düşünüyor. Konudan sapmış ve inada binmiş oluyorsunuz.
Daha en baştan söylemiştim sana, annesiyle filan aranda geçenleri kocana anlatma diye. Bize anlat biz dinleriz demiştim.
Onu yavaş yavaş annesini sevdiğine ikna etmen lazım. Başka türlü bir çıkış yolu göremiyorum.

Anesi bana orosou demişti.

Eşim sana hakaret mi ediyorlar dediğinde ben evet dedim
O da ben duymadım dedi.

Ses kaydı mi alayım artık.

Sen hiçbir şey demeden, eve gelir gelmez sana o lafı mı söyledi? Ya da arayıp? Öncesinde aranızda bir diyalog geçti mi?
Yok babannemlere geldi kontrol için.
Ne yapiyosun burda dedi.
Bende yeni geldim sarjim yok diye haber veremedim dedim.

Sonra gitti hemen
Kalktı
Bizi sayan yok takan yok diye diye
Ister gel ister gelme dedi
Bende arkasindan geldim.
Işte sana gezme olsun sadece bilmem ne.

Eşim aradı teyzesi haberi uçurmus.
Bende babaneme gittim ama Annem böyle dedi.
Bağırarak benle konuştu o sırada kayonvalidem.
Bende dedim al anneye vereyim o anlatsin dedim
Esimde küfür etti s.git diye diye.
Kayinvalidem beni bağa tsrtskladi
Bende gidicem dedim
Bana iftira atti ışte.
Sengeziyosun bilmem ne diye.
Öyle dedi.

Tartakladi derken, vurdu mu yani sana?
Babaannene gitmene neden bu kadar tepki gösteriyorlar anlamadım?

Lütfen hayatım bu güzel hayata seni o mu getirdi. Kendine gel kapat gözlerini ve tüm hayatını, annenin ve babanın senin için çektiklerini düşün. Seni bir adam yüzündrn ölesin diye büyütmediler ki. Sen de anne olacaksın kızın böyle düşünse ne yaparsın düşünmesi bile acı.

Canım her şey bir gün değişir zaman nelere ilaç olmadı ki. Gece ne kadar zifiri de olsa mutlaka güneş doğacak unutma zaten doğmak zorunda ağlatacaksın beni kendi çocukluğum geçti gözümün önünden. Senden bir şey isteyeceğim. Ama önce bir sorum var. Başka kardeşin var mı?

Benim için bişey çeken varsa o da annem..
Ama o da yNimda değil ışte.

Var evet bir tane erkek kardeşim
Birde yeni üvey kardeşim doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…