- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
-
Canım, senin ailesini sevmediğini düşündüğü için, canını yakacak her türlü şeyi soyluyor olabilir. Kafasindaki güzel planları sırf sen ailesini sevmiyorsun diye seninle paylaşmıyor da olabilir. Onu edindiği bu izlenimden kurtarma şansın var mı?
Canım sen ona annesini veya kardeşini şikayet etmesen, neden onları sevmediğini düşünsün ki?Nasıl kurtarcam ki..
Beni sevmiyor
Saymıyor.
Kayinvalidem ariyor
Canım sen ona annesini veya kardeşini şikayet etmesen, neden onları sevmediğini düşünsün ki?
Eh bu yüzden onlara gitmek istememene bu kadar tepkili. Çünkü anlasamadiginizi ve onları sevmediğini düşünüyor. Konudan sapmış ve inada binmiş oluyorsunuz.Gün içinde olanları anlatıyorum sadece..
Eh bu yüzden onlara gitmek istememene bu kadar tepkili. Çünkü anlasamadiginizi ve onları sevmediğini düşünüyor. Konudan sapmış ve inada binmiş oluyorsunuz.
Daha en baştan söylemiştim sana, annesiyle filan aranda geçenleri kocana anlatma diye. Bize anlat biz dinleriz demiştim.
Onu yavaş yavaş annesini sevdiğine ikna etmen lazım. Başka türlü bir çıkış yolu göremiyorum.
Hay Allahım. Ne oldu da dedi öyle birseyAnesi bana orosou demişti.
Eşim sana hakaret mi ediyorlar dediğinde ben evet dedim
O da ben duymadım dedi.
Ses kaydı mi alayım artık.
Babannemlere okul çıkışı tek başıma uğradım diye..Hay Allahım. Ne oldu da dedi öyle birsey
Sen hiçbir şey demeden, eve gelir gelmez sana o lafı mı söyledi? Ya da arayıp? Öncesinde aranızda bir diyalog geçti mi?Babannemlere okul çıkışı tek başıma uğradım diye..
Yok babannemlere geldi kontrol için.Sen hiçbir şey demeden, eve gelir gelmez sana o lafı mı söyledi? Ya da arayıp? Öncesinde aranızda bir diyalog geçti mi?
Sen hiçbir şey demeden, eve gelir gelmez sana o lafı mı söyledi? Ya da arayıp? Öncesinde aranızda bir diyalog geçti mi?
Tartakladi derken, vurdu mu yani sana?Yok babannemlere geldi kontrol için.
Ne yapiyosun burda dedi.
Bende yeni geldim sarjim yok diye haber veremedim dedim.
Sonra gitti hemen
Kalktı
Bizi sayan yok takan yok diye diye
Ister gel ister gelme dedi
Bende arkasindan geldim.
Işte sana gezme olsun sadece bilmem ne.
Eşim aradı teyzesi haberi uçurmus.
Bende babaneme gittim ama Annem böyle dedi.
Bağırarak benle konuştu o sırada kayonvalidem.
Bende dedim al anneye vereyim o anlatsin dedim
Esimde küfür etti s.git diye diye.
Kayinvalidem beni bağa tsrtskladi
Bende gidicem dedim
Bana iftira atti ışte.
Sengeziyosun bilmem ne diye.
Öyle dedi.
Evet vurduTartakladi derken, vurdu mu yani sana?
Babaannene gitmene neden bu kadar tepki gösteriyorlar anlamadım?
Haber vermeden ortadan kayboldugun için mi kızdı bu kadar?Evet vurdu
Her yere onla gitcekmisim
Fsrkettiysen okuldan sonra gittim dedimHaber vermeden ortadan kayboldugun için mi kızdı bu kadar?
Senin evden tek başına çıkman tamamen yasak mı?
Lütfen hayatım bu güzel hayata seni o mu getirdi. Kendine gel kapat gözlerini ve tüm hayatını, annenin ve babanın senin için çektiklerini düşün. Seni bir adam yüzündrn ölesin diye büyütmediler ki. Sen de anne olacaksın kızın böyle düşünse ne yaparsın düşünmesi bile acı.
Canım her şey bir gün değişir zaman nelere ilaç olmadı ki. Gece ne kadar zifiri de olsa mutlaka güneş doğacak unutma zaten doğmak zorunda ağlatacaksın beni kendi çocukluğum geçti gözümün önünden. Senden bir şey isteyeceğim. Ama önce bir sorum var. Başka kardeşin var mı?Ailesinden..
Ama esim beni sevmiyor sanki.
Ben hep en son plandayim
Onlar yapsa da etse de suçlu benim
Onlar sürat tavır yapsa da benim mutsuz olmaya hakkım yok...
Sevilmemeye layigim...
Ne ailemin evinde huzurum vardı.. .
Ne de burada...
Nefes alamıyorum...
Lütfen hayatım bu güzel hayata seni o mu getirdi. Kendine gel kapat gözlerini ve tüm hayatını, annenin ve babanın senin için çektiklerini düşün. Seni bir adam yüzündrn ölesin diye büyütmediler ki. Sen de anne olacaksın kızın böyle düşünse ne yaparsın düşünmesi bile acı.
Canım her şey bir gün değişir zaman nelere ilaç olmadı ki. Gece ne kadar zifiri de olsa mutlaka güneş doğacak unutma zaten doğmak zorunda ağlatacaksın beni kendi çocukluğum geçti gözümün önünden. Senden bir şey isteyeceğim. Ama önce bir sorum var. Başka kardeşin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?