Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Anladığım kadarıyla seni düşünüyor ve gayet ilgili sevecen davranıyor. Sen onun her istediğini yapmak zorunda değilsin elbette. Para harcama konusunda eşine katılıyorum. Elindekini korkmadan harcamalisin. Annesinin evine gitmek konusuna ise katılmıyorum. "Gidemem" deyip dediğinin arkasında duracaksın. Bunun üzerine kırıcı bir söz ederse "kırıldım" deyip başka hiçbir şey ama hiçbir şey demeden arkanı dönüp gideceksin. Başka odaya geçeceksin. İstediği kadar soylensin. İçindeki gıcık adam çıksın ortaya. Konuşsun konuşsun, sen cevap vermeyip hosgoru ile sakince yaklaştıkça o vicdanıyla başbaşa kalacak. Önemli olan burada yemi yutmamak. Sen ona derdini anlatıp saatlerce dil donmeyeceksin. Sadece "yapamam" deyip susacaksin. Küsmeyeceksin, darilmayacaksin, "yapamam, gidemem" deyip normal hayatına devam edeceksin.

Canım senin gönlünü almak için dışarı çıkalım dediğinde surat asmayacaksin, birseye kırıldıysan onu o anda belirtip daha fazla uzatmayacaksin. Gerisi intikam almaya girer. Kocan senin düşmanın değil, hayatındaki en önemli insan, unutma bunu

Peki
Sence 5 bin kadar param var.
Hepsini de hwecwmak istemiyorum.
Bankadan çekip eve mi kaldirayim

Peki
Sence 5 bin kadar param var.
Hepsini de hwecwmak istemiyorum.
Bankadan çekip eve mi kaldirayim
Hepsini harca demiyorum ama eşinin karşılamadığı ihtiyaçlarını o paradan görebilirsin. Bankadan çekip çekmeme konusu sana kalmış tatlım için nasıl rahat edecekse..

Hepsini harca demiyorum ama eşinin karşılamadığı ihtiyaçlarını o paradan görebilirsin. Bankadan çekip çekmeme konusu sana kalmış tatlım için nasıl rahat edecekse..

O bu aralar epilasyon paramı bile istemediğim icin vermedi daha.

Bilmiyorum paramı kontrol etmek isteyebilir.
Sonra paranı harca bitir de diyebilir ama benim o parayla ilgilinhayallerim varmm

O bu aralar epilasyon paramı bile istemediğim icin vermedi daha.

Bilmiyorum paramı kontrol etmek isteyebilir.
Sonra paranı harca bitir de diyebilir ama benim o parayla ilgilinhayallerim varmm
Para her zaman kazanılıyor ama iyi bir eş her zaman kazanilmiyor.
Ne yapmak istiyorsun paranla?

Bazen cümlelerin çok devrik anlayamıyorum ne demişsin hiç anlamadım

Kızlar dün eşimle yine harçlık konusunu konuştum.
Bana kızdı.
Sana eş ay para vermeyecegim dedi.
Bende ona o paranın okadar süre beni idare etmeyeceğini ve ayrıca onu ilerde sermaye ya da araba için kullanacagimi soyledim.
Ne işi ne arabası o kadar basit mi. Ayrıca sen her gün para harcamiyosun dedi.

AyrıcAyrıca bana şöyle dedi; ne zaman bu tv karsisina gelsem vir vir konusuyosin. Bir rahat birskmiyosun dedi.

Bende ona; zaten beni dinlemiyosun yüzünü çeviriyorsçeviriyorsun bütün gün yüzüne hasret kaldım ondan dedim.

O da dün dun niye soylemedin illaa seni her gün dışarı mi götüreceğim dedi

Bende yok dedim ışte.

Bir daha bu konuyla ilgili eşimle konuşmama kararı aldım.

Ihtiyaclarimi gidermicem o da gidermiyor.
5 ay boyunca para vermeyecekmiş.
Bakalım bu konu için nasıl çözümler bulabbulabilirim..
Bana yardımcı olur musunuz

Canım ben eşimle önemli bir konu konuşacağım zaman önce "müsait olduğunda bana yarım saat ayırır mısın?" diye sorarım. Direkt konuşmaya başlamam. Yorgun argın eve geldiğinde direkt konuşmaya başlarsam bunu söylenmek veya amiyane tabirle kafa ütülemek gibi algılama ihtimali oluyor. Ama müsait olduğunda yarım saat ayırabilir mısın dediğim zaman gayet anlayışla dinliyor.
Siz konustugunuzda ters tepki vermesi bu yüzden olabilir. Yani o seni dinleyecek modda değilken direkt konuya girersen herşeye terslenme ihtimali var. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye boşuna dememisler.

Canim öyle deyince konuş diyor hemen zaten ama telefondan tv den kopmuyor

Yukarıda yazdığım durumla ilgili kararım hakkında ne düşünüyorsun

Canim öyle deyince konuş diyor hemen zaten ama telefondan tv den kopmuyor

Yukarıda yazdığım durumla ilgili kararım hakkında ne düşünüyorsun
Konuş diyorsa neden TV izlerken araya giriyorsun diye kızıyor?
Baştan sona aranizda gecen diyalogu anlatman mümkün mü? Olayı tam anlayıp öyle bişey söylemeyi tercih ederim. Kas yaparken göz cikarmayalim. 3. kişi olarak dışarıdan dinlemissin gibi anlat emi.

Bana okuduğn kitapların adını söyler misin

Hayır yani öyle desem
O da öyle diyecek telefonda bile önemli bişey söyleyeceğim akşam dediğimde şimdi şöyle diyor ordan yola çıkarak dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…