Kocamın bana uzaklığı beni ayrılığa götürecek

Ara sıra gidersin tabi, ama her gün gidiyorsun gibi anladım ben.

Boşver canım beklentini çok söyleme anlamayınca anlamıyor bak bana ne umdum ne buldum

Çok teşekkür ederim ama yazdıklarınızı düşününce hepsi tamam da dışarıda hiç tanıdığım yok. Bir de çocuklarımı kesinlikle sona bırakamam. Düşüncesi bile korkunç geldi. Belki iki sene kadar sabredersem o zaman çok kolay ayrılırım.

İnşallah kavga ile ayrılmaya kalkarsam bana mutlaka bir şey yapar yaşayan bilir tam bir psikopat babasını baltayla kesmeye kalkmış gece gece

Bu arada ne mezunusun canim? Yasin da benden gencmis. Daha hayatının baharındasin.

o odundan 1 tanede bende var

Yoruldum yiprandim ilgisizliginden sevgisini göstermemesinden söyleye söyleye biktim artik icim yaniyo o öyle yaptikca düzelirmi bilmiyorum umudum yok beklentilerimi yapmamasindan kendimi yalniz hissetmekten yoruldum söylesem olmuyo konusuyom olmuyo küsüyom olmuyo umursamiyom olmuyo insan sevdigini neden üzer anlamiyorum cokmu zor yaa cokmu para pul deilki cokmu cirkinim beceriksizmiyim eksigim ne benim

Bu arada ne mezunusun canim? Yasin da benden gencmis. Daha hayatının baharındasin.
İki yıllık üniversite mezunuyum. Evet git dava aç dedi ama arkasından açta o zaman katil oluyor muyum olmuyor muyum görürsün dedi. Kafamda çok karışık şu sinir halinde herşeyi yapabilir de

Canım benim sen kendini öyke hissetme kendine daha çok değer ver çocuğun var mı yaşın kaç

İki yıllık üniversite mezunuyum. Evet git dava aç dedi ama arkasından açta o zaman katil oluyor muyum olmuyor muyum görürsün dedi. Kafamda çok karışık şu sinir halinde herşeyi yapabilir de
Adam seni esir almış resmen Sular durulunca da kendini affettirir, ama iki gün sonra yine aynı şeyleri yapar.

Canım, usenmezsen daha detaylı anlatir mısın? Kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin? Evliliğin nereden geldi nereye gidiyor? Neler değişti?

Kocam bugün bana harçlık bırakmadi2.
Okul bittiginden beri daha nadir harçlık bırakıyor.

Gibilerin için gerekli bütçeyi ayrmiyorum
Aklıma çözüm olarak günlük değil de aylık bir miktar alman geliyor. Esinle bunu konuşabilirsin . Her ayın başında kendine bir bütçe yaparsın, bana bu kadar lazım dersin. Ama ay içinde söylediğin tutarı aşmamak şartıyla. Böylece ikinizin de kafası rahat olur.

Kocam bugün bana harçlık bırakmadi2.
Okul bittiginden beri daha nadir harçlık bırakıyor.

Gibilerin için gerekli bütçeyi ayrmiyorum
Başka aklıma gelen birşey de şu oldu. Ve muhtemelen daha etkili bir çözüm olacak. Eşin bir dahaki sefere sana harçlık bıraktığında, gün icinde onu arayıp güler yüzle teşekkür etmek mucize yaratabilir. "Para için çok teşekkür ederim, sayende şunu şunu yaptım" demek gibi. Yalnız burada dikkat edilmesi gereken nokta "para için teşekkür ederim, bir dahakine daha fazla bırakır mısın" ya da "teşekkür ederim,ama şunu da yapacaktım para yetmedi" gibi birşey dememek. O zaten sen teşekkür ettikçe elinden geldiği kadar seni memnun etmeye çalışacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…