- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- Konu Sahibi Bugunneselibirgun
- #2.121
Pembecim selam. Yakında donucem buralara.
Bu kadar bunalmana üzüldüm. Tam olarak derdin nedir? Kime kızıyorsun? Kizdigin ufak şeylerin altında daha farklı bir problem olabilir mi? Örneğin çocuk sahibi olacak olma korkusu, veya içini kemiren başka birşey..
Inan bilmiyorum hormonlardan mi yoksa bana saygi duyulmadigini icten ice dusunmem mi...
Sinir oldugum alindigim cok sey var...
Kayinvalidemin ayagi cikik. Yardim ediyorum ama tum gun yaninda degilim. Her zaman gezmeye beraber gittigi arkadasi yaninda. Bende gidiyorum yardim ediyorum ama gozune gelmiyor. Dun ayagi cikik olmasina ragmen gezmeye gitmis. Bugun ayagim diye sizlanip kimse yardim etmiyor. Arkadasim olmasa soyle boyle. Kimsenin eline dusurmesin. Telefonda kardesine gelin biseu yapmıyor zaten gibi anlatimlarda bulunuyor. B vitaminim eksik cikmis testlerde. Ve bazi yiyeceklere tiksintim var. Tavuk yapmislardi yemedim diye gelin aldik ama degisik dedi. Bende hamile olmadan once boyle hassasiyetim olmadigini daha duzgun beslenmem gerektigini soyledim. Ama yemekler midemi agritiyor. Baharatli salcali ve sarimsakli.
Esim de de surekli beni mahrum etme istegi var. Gecen cay istedi bir sey oldu bende cay degil kahve yapayım dedim. O gun canim kahve cok istemesine ragmen yapacaktim geldi suyunu doktu. Barsagi bosaltti icmeme musaade etmedi. Cay icecekmis
Bugun ise kahvalti hazirladim. 3 defa seslendim. Kalkmazsa kendi yumurtami yapacağımı kuru oldugunds sevmedigimi soyledim. Kalkacaksa onunkini de yapacağımı ama kalkmıyor ise yemeye baslicam dedim. Kalkmadi. Tam yiyorum geldi. Bende bitsin seninkini oyle yaparim dedim.
Tavami aldi onumden lavoboya atti.
Söylendi baya. Bende salcali yumurtasini hazirladim cayini koydim. Yemedi.
Sonra bebek hediyesi alacaktm para birakmasi gerekiyodu.
Ne hizmet ettin ki para istiyosun diyor.
Bugun kazak aldim. Gule gule kullan bile demedi. Abartilcak bir sey degilmis alt tarafi kazakmis