• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın annesi olmuşum meğerse

cllna

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2024
147
-3
13
Selamm yine dertleşmeye geldim.
Düsündüm taşındım ve eşimin bana eski duyarliligi neden gittigini sanirim buldum.
Erkek annesi gibi gordugu kadini arzulamaz diye bir laf var . Sanirim biz kadinlar zamanla esimize anne oluyoruz. Fark ettim ki annesinden daha cok uzerine dusuyorum hadi yemek ye aciktin , kiyafetlerini ver utuleyeyim , sen otur ben sana hazirlarim vsvs gibi ... ve simdi de izledigim videolarda uzmanlar bu davranislarin yanlis oldugunu soyluyor. Yani mesela " yemek yer misin " diye sormak lazimmis . Ona sormadan yemek hazirlayip hadi ye aciktin niye yemiyorsun gibi laflar sizi anne rolune sokup eşin gözünde sizi seksi degil kutsal bir varlik olarak gormesini ve cinselliikten uzaklasmasini saglarmis. Esimde askere gitmeden önce bana cinsel yönden yaklasmadi ve eski arzusu da yok gibi. Güzel bir kizim cirkinde degilim sanirim sorun benim davranislarimda. Boyle sorun yasayan var mi ? Nasil duzeltiyorsunuz yada ben nasil duzeltecegim

Selamm yine dertleşmeye geldim.
Düsündüm taşındım ve eşimin bana eski duyarliligi neden gittigini sanirim buldum.
Erkek annesi gibi gordugu kadini arzulamaz diye bir laf var . Sanirim biz kadinlar zamanla esimize anne oluyoruz. Fark ettim ki annesinden daha cok uzerine dusuyorum hadi yemek ye aciktin , kiyafetlerini ver utuleyeyim , sen otur ben sana hazirlarim vsvs gibi ... ve simdi de izledigim videolarda uzmanlar bu davranislarin yanlis oldugunu soyluyor. Yani mesela " yemek yer misin " diye sormak lazimmis . Ona sormadan yemek hazirlayip hadi ye aciktin niye yemiyorsun gibi laflar sizi anne rolune sokup eşin gözünde sizi seksi degil kutsal bir varlik olarak gormesini ve cinselliikten uzaklasmasini saglarmis. Esimde askere gitmeden önce bana cinsel yönden yaklasmadi ve eski arzusu da yok gibi. Güzel bir kizim cirkinde degilim sanirim sorun benim davranislarimda. Boyle sorun yasayan var mi ? Nasil duzeltiyorsunuz yada ben nasil duzeltecegim
aynı durumdayız sevgiliyken hiç umursamaz deli gibi arzulardi beni evlendik bitti o arzu farkettim dediginiz şeyleri bende yapıyorum ama vazgeçemiyorum

aynı durumdayız sevgiliyken hiç umursamaz deli gibi arzulardi beni evlendik bitti o arzu farkettim dediginiz şeyleri bende yapıyorum ama vazgeçemiyorum
Degistirmek cok zormus biz degissek bile onun gozunde eski hale donmek zormus fakat imkansiz degil yaptiklarinizi biraz yapmamaya baslayin sonra zaten aliskanlik haline gelir simdi hep yaptigimiz icin buna alistik bir sure yapmayi birakirsak yapmamaya da alisiriz diye dusunuyorum

Benim kuzenimin 2 cocugu var
Asla manikur sac boyasi ihmal etmez
Gunluk yuruyusunu yapar uyumadan kremlerini surer eder
Gerekirse evi boslarim kendimi boslamam der
Cidden de sevgili gibiler esiyle (maşallah)
Bizim hatamiz benekli ev pijamasiyla evde dolasip cay kahve servisi yapmak
Bir nevi cayci hüseyin oluyoruz
Adam yemek yiyecek doyacak diye kendimizi arka plana atiyoruz

Degistirmek cok zormus biz degissek bile onun gozunde eski hale donmek zormus fakat imkansiz degil yaptiklarinizi biraz yapmamaya baslayin sonra zaten aliskanlik haline gelir simdi hep yaptigimiz icin buna alistik bir sure yapmayi birakirsak yapmamaya da alisiriz diye dusunuyorum
Küçük bebeğim var yapabildiğim kadar kendime bakmaya calisiyorum ama sürekli esimin üşümesi karni vs si heraeyi düşünür sorarim her aksam tatlısıni aksatmam bu iyi birsey degil ama bırakamıyorum 😭😭😭😭

“Hadi ye/giyin/otur” diye insan belli bir yaştan itibaren çocuğuna bile söylemiyor.

Yemek saati belli değil mi?

Akşam herkes sofrayı kurup yemek yemez mi?

Az acıkan az yer,çok acıkan çok yer.

Ben iş yaparken kocam niye otursun ayol?

Bu konuya en doğru cevap bu 👌🏻 bırakmayın kendinizi hanımlar. Eşinizin sizi ilk gördüğü gün nasılsanız öyle olmayadevam edin. O sizi nasıl beğendiyse, hangi halinize aşık olduysa o halinizi sürdürün. Çocuğunuza anne olun, eşinize eş olun. Eşinizin zaten bir annesi var.

Bende bakimlarimi ihmal etmem hatta hafif rimel ve ruj her sabah surerim saclarimi tarar parfum sıkarım gune oyle baslarim asla ilk uyandigim tipimle gunu gecirmem hatta bana hep hergun asik oluyorum sana diyen adam ustune dusmeye basladigimdan beri degisti sadece disari cikarken cok şık giyinmeye baslayinca kiskanmaya basladi onun haricinde pek fark etmiyor pek karismiyor artik bana yani anne rolu gercekten soyledikleri kadar etkiliymis erkegin bize olan sehvetinde. Kuzeniniz en iyisini yapiyor artik bende oyle olacagim

Bu konuya en doğru cevap bu 👌🏻 bırakmayın kendinizi hanımlar. Eşinizin sizi ilk gördüğü gün nasılsanız öyle olmayadevam edin. O sizi nasıl beğendiyse, hangi halinize aşık olduysa o halinizi sürdürün. Çocuğunuza anne olun, eşinize eş olun. Eşinizin zaten bir annesi var.
Aman yemegi guzel yapayim aman dort dortluk olalim derken anne olduk. Önceden o kadar narin ve bir erkegin korumasina muhtac bir tiptim yani taktiksel olarak oyleydim hatta esim acaba sen cocugumuz olsa bakabilir misin diyordu bu lafindan sonra kendimi kanitlama cabasina girip butun enerjimi eve ve ona verdim kendi benligimden uzaklasinca esimde benden uzaklasti. Gercekten erkeklerin gozu disari kayma sebebi budur diye dusunuyorum biraz gozu acik olmak lazim

Küçük bebeğim var yapabildiğim kadar kendime bakmaya calisiyorum ama sürekli esimin üşümesi karni vs si heraeyi düşünür sorarim her aksam tatlısıni aksatmam bu iyi birsey degil ama bırakamıyorum 😭😭😭😭
Eşini seviyorsan birakmak zorundasin onlari cocuguna yap birak birazda esin kostursun eve yoruldum de naz yap yada evde sıkıldım de seni gezdirsin bugun yemek yapmasam olur mu disardan yesek flan de yavas yavas bu sekilde hem kendini hem onu alistir

Evet annesi rolüne girmişsiniz.Bir ayağını yıkamadığınız kalmış .Kendi ütüsünü yapamıyor mu mesela neden siz yapıyorsunuz ?Hani yemek yemek hazırlama vs. bunlar normal şeyler ama kendinizi hizmetçi konumuna koymuşsunuz.

Bari hizmetçi kıyafeti giyin de adam yükselsin fantazi olsun:dondurma:
Bilmiyor ki ütü yapmayi. Fantazi kiyafetleri hic sevmiyor yoksa mantikli olabilirdi 😆

“Hadi ye/giyin/otur” diye insan belli bir yaştan itibaren çocuğuna bile söylemiyor.

Yemek saati belli değil mi?

Akşam herkes sofrayı kurup yemek yemez mi?

Az acıkan az yer,çok acıkan çok yer.

Ben iş yaparken kocam niye otursun ayol?
Ilk evlendigimizde her ise elini atardi ben yaptigi isi pek begenmiyordum o yuzden ben yaparim diye diye simdi ben temizlik yapinca odasina cekilip oyun oynuyor of ben kocamin eski halini ozledim

Evet annesi rolüne girmişsiniz.Bir ayağını yıkamadığınız kalmış .Kendi ütüsünü yapamıyor mu mesela neden siz yapıyorsunuz ?Hani yemek yemek hazırlama vs. bunlar normal şeyler ama kendinizi hizmetçi konumuna koymuşsunuz.

Bari hizmetçi kıyafeti giyin de adam yükselsin fantazi olsun:dondurma:
Bizde analik davranislari devam ettikce kiyafet de ise yaramaz

Olmak istedigimiz
Screenshot_20250213_115803_Chrome.jpg

Oldugumuz;
Screenshot_20250213_115807_Chrome.jpg

🤣🤣

Ilk evlendigimizde her ise elini atardi ben yaptigi isi pek begenmiyordum o yuzden ben yaparim diye diye simdi ben temizlik yapinca odasina cekilip oyun oynuyor of ben kocamin eski halini ozledim
Eee ne diyeyim kolay gelsin o zaman.

Bana kalsa haftada bir kaç gün yardımcı hanım gelse en azından sizin iş yükünüz hafifler.

Aman yemegi guzel yapayim aman dort dortluk olalim derken anne olduk. Önceden o kadar narin ve bir erkegin korumasina muhtac bir tiptim yani taktiksel olarak oyleydim hatta esim acaba sen cocugumuz olsa bakabilir misin diyordu bu lafindan sonra kendimi kanitlama cabasina girip butun enerjimi eve ve ona verdim kendi benligimden uzaklasinca esimde benden uzaklasti. Gercekten erkeklerin gozu disari kayma sebebi budur diye dusunuyorum biraz gozu acik olmak lazim
Kendi başıma kaldığımda başaramayacağım şey yoktur ama eşim yanımdaysa nazlanır, her işi ona yaptırırım. Yapamıyorum derim, yardım isterim. Erkekler erkek olduklarını böyle hissediyorlar.

Yapma bacım, kadınlığını kullan. Kadınlık çok güçlü bir silah.

Ilk buluşmaya elinde sarma kutusuyla gidecek üyeye gel bunu anlat işte. 😄😄
Umarim degistirebilirsiniz. Bunun erkel versiyonu olan erkek arkadsim da olmustu cidden cekilmiyor insani sinir ediyor aksine icten ice.
Ben ilgiyi aşiiiirii seven biriyim özel hayatimda ama özel hayatimda istedigim ilgi anne sevgisini degil. 😄

Kendi başıma kaldığımda başaramayacağım şey yoktur ama eşim yanımdaysa nazlanır, her işi ona yaptırırım. Yapamıyorum derim, yardım isterim. Erkekler erkek olduklarını böyle hissediyorlar.

Yapma bacım, kadınlığını kullan. Kadınlık çok güçlü bir silah.
Evet en güzelini yapiyorsun ilk evlendigimde oyleydim ben hatta annesi sakayla sen nasil ev gecindireceksin demisti o da ben bakarim karima demisti. Yani nazli ve süslü bir kizdim cok asikti sehir disinda olmamiza ragmen haftada 4 gun gelir gorup giderdi . Simdi ise ... neyse ilk halime donecegim. Gecen gün otobuste esimle inecektik bir kiz binerken elinde semsiye ve cantasi vardi ben olsam herkul gibi cikardim ama kız bize nazli nazli cantami alabilir misiniz diyip verdi kendi bindi sonra geri aldi cantayi nasil gicik oldum kiza 😄

Back