Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptırım getirilemez malesef. Kadınların resmi olarak tek hakkı ilkinin zinaya dayalı boşanma davası açabiliyor olması. Parası varsa tazminat da alır ama sanmıyorum olacağını. Ikinci bilerek geliyor zaten ne yapılabilir ki?hortladı bile canım, bizim vatandaşlar resmi nikahlı karısının yanına bi de suriyeli alıyor aslında şikayet sonucu resmi yaptırımlar getirilse keşke buna, iki kadında mağdur oluyor
Yaptırım getirilemez malesef. Kadınların resmi olarak tek hakkı ilkinin zinaya dayalı boşanma davası açabiliyor olması. Parası varsa tazminat da alır ama sanmıyorum olacağını. Ikinci bilerek geliyor zaten ne yapılabilir ki?
Çok cabbar kadınmış da ben olsam kocayı öldürürdüm bu durumda.
Aladigim kadariyla kuma gelen yani olen suriyelihangisi birbirini öldürüyor anlamadım, neyse.. şimdide hapse girdi demek isterdim ama sanırım sınırdışı edilecek, muhtemelen yaptığı yanına kar kalacak
Aladigim kadariyla kuma gelen yani olen suriyeli
Ben birini Turk sanmistimikisi de suriyeli canım, kocada suriyeli, evet sonradan gelen öldürülmüş sanırım