- 24 Eylül 2018
- 97.006
- 292.124
-
- Konu Sahibi Esmanur7816
Yapar herhaldeBen bununla ilgili kitap okudum hem iki doktorun anlattığı olaya dayalı bir kitap hem de bilimsel bir dille yazılan bir kitap, oluyor yani. Yalniz aldatıp eve mi dönüyor şimdi konu sahibi. Onu açıklarsa bir psikolog vs değilim ama yorum yapabilirim. Bir de 17 yaşında biri ile 32 yaşında biri ilişkiye mi başlamış. Yoksa o yasta tanışıp 3-4 sene sonra mı başlamış. Orayı da merak etmedim değil.
Hukuken de suç zaten. Hem aile açısından ihmale giriyor, karşıdaki yetişkin açısından da istismara giriyor30 yasindayim
Sevgilim 43 yasinda.
Milyon tane acabam var.
17-32 gercekten igrenc.
Ben sordum bir yerde ama cevap vermedi. Kocamı o yasta tanıdım demiş. O yaşta sevgili mı oldunuz yoksa o yasta tanıştığın biri de 4 sene sonra falan mı sevgili oldunuz dedim ses yok. Konu sahibi kaç yaşında acaba. Eski konularında gören varsa bunu hemen çözeriz. 8 yıllık evlilermiş. Bugün dedektif hissettim kendimi:)30 yasindayim
Sevgilim 43 yasinda.
Milyon tane acabam var.
17-32 gercekten igrenc.
Bizde alıyoruz marketten canımız istedikçe köpürtüp köpürtüp içeriz Halis Muhlis Türk kahvesi ama bizimkisi
Ayrıca muhattap olunan kişi belli belki on kez yazdım yanlışlık oldu diyeBilmiyordun yeni öğrendin bence
Ben sordum bir yerde ama cevap vermedi. Kocamı o yasta tanıdım demiş. O yaşta sevgili mı oldunuz yoksa o yasta tanıştığın biri de 4 sene sonra falan mı sevgili oldunuz dedim ses yok. Konu sahibi kaç yaşında acaba. Eski konularında gören varsa bunu hemen çözeriz. 8 yıllık evlilermiş. Bugün dedektif hissettim kendimi:)
Aynen. Yanlış anlaşılacak bir şey de yok aslında. Açıklamamış ki kendisi. Umarım öyle değildir. Anlattığı gibi bir kocası olsa bile bu yetişkin olmayanlara hallenen biri olduğu gerçeğini değiştirmez.Insallah ben yanlis anlamisimdir
Diger turlusu fena be
İstanbulun en lüks semtinde 3katlı Bahçeli villası olmayanda ne bileyiiiimDerdimiz yok bizim işte dert olmadıkça dürtüyor bi yerlerimiz
3 Katlı evde ayrı bi hava katmış konunuza
Kapıda Porsche ferrari yok sanırım ne kadar ayıp ezik bunlar yahuÜç katlı evler, bahçeli villalar, Starbucks kafeler, ev işi yapan adamlar, kira gelirleri...
Bu kadar hayal içinde göğe kadar yükselen boynuzlar da görüyor musunuz?
kimse burada tanımadığı insanları bir yalana inandırmak icin mesai harcayıp ön çalışma falan yapmaz. Abartmayın yaTüm konuların ilk cümlesi "4 yaşında oğlum var ha doğdum aha da doğurdum kız bebeğim var". Fake denmesin die yapılmış ön çalışmalar bence.
kimse burada tanımadığı insanları bir yalana inandırmak icin mesai harcayıp ön çalışma falan yapmaz. Abartmayın ya
Valahi hepinize yorum nas yapavahim bilmiyorum hastalığım gercek devamlı kisiklik değiştiremiyorum ben atak geliyor buna inanmayan olabilir sorun değil nasıl isterseniz bunları belirtmemin sebebi annemin sürekli bunlardan bahsetmesi böyle böyle bı hayatın var demesi ondan bulaştı sanırım kusura bakmayın kotu bir niyetim yok sadece bir öneri bı yardim istedim başka bir niyetim yok
Bir kişi tanıyorum böyle. Nickini hatırlayamadım. Sürekli konularında yorumlarında okuduğunu yazardı. Yasadıgı maceralarını vs. Sonra bir anlaşıldı ki hepsi yalanmış. O kadar konusu o kadar yorumu. Çok uzun süre farklı bir hayat yaşıyormuş gibi yazmış da yazmış. Oluyor yani. Hangi motivasyonla yapıyorlar. Bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum ama oluyor.kimse burada tanımadığı insanları bir yalana inandırmak icin mesai harcayıp ön çalışma falan yapmaz. Abartmayın ya
Baska bir konuda da yazmış kocam iflas etti doğuma cok az kaldı özel hastanede yapacaktım simdi devlette yapıcam vs vs diye anlatmışHmm, İstanbul’un iyi semtinde 3 katlı ev. Ama doğum devlet hastanesinde.Bir de ben doğum yapmadım ama bebeği yoğun bakıma alınan bir kadını habersiz bırakmazlar diye düşünüyorum. konuyu açmış, asla devamını getirmemiş. Sonrasının açıklaması yok