Kocamı hiç haketmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sizin bu konunuzu daha önce bir filmde izlemiştim..inşallah duzelirsiniz en kısa surede

bu durumda açılacak konu kocamı hak etmiyorum mu olmalıydı bilmiyorum. Benim bildiğim genetik yatkınlığı var bu rahatsızlığın. Onun dışında cocuklariniza da değişik davrandığınız günler oluyordur bu mantıkla. Ya da hiç ilgilenmediginiz günler. Nasıl bu konuda çocuklarım da aynı şeyi yaşar mı diye bir endişe yok. Ya da çocuklarıma şunu yapıyorum diye örnek yok bilmiyorum. Ya da bazen yetemiyorum vs demek. Kocaman adamı dert etmeden önce.

Ya kusura bakmayın da beni bir gülme aldı şu kısımda: ...ustelik birçok kişinin hayali 3 katlı büyük bahçeli bir evimiz var...
Konuyla ne ilgisi var
Hem de kayinvalideli görümceli 3 katlı ev, bildiğin aile binası muhtemelen, her kadının hayali

çoklu kisiklik bozuklugu hastalığımın adı bu hastalıkla 4 yıldır savaşıyorum içimde bir çok kişilik var ve ben ne yaptığımı hatirlamiyorum
Sizin bu kişiliklerden birinin kk'da farklı hesapları yok değil mi Belki biri kendini avukat falan zannediyordur. Kocam beni seviyor ama onu hak etmiyorum tarzı ana fikir şu son fake çıkan üyenin konularına benzemiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…