- 15 Şubat 2013
- 24.287
- 90.905
-
- Konu Sahibi Esmanur7816
E sen kırmızı oda nihalsin. Psikoloğa gidiyo musun adı manolya mı
Ay guldurdunuz beni aynen yaKonu gercekse biz hangi kisilikle konusuyoruz suan kiminle gorusuyoruz ona gore yazacagim
Bir de bugün kendini doktor zanneden biri vardı bi konuda. Hatta psikiyatristti, tam onluk konu yani. Umarım gelip yorum yapar.Sizin bu kişiliklerden birinin kk'da farklı hesapları yok değil miBelki biri kendini avukat falan zannediyordur. Kocam beni seviyor ama onu hak etmiyorum tarzı ana fikir şu son fake çıkan üyenin konularına benzemiş.
Yok yok onlarınki ayrı 3 katlı, konu sahibininki ayrı lütfenHem de kayinvalideli görümceli 3 katlı ev, bildiğin aile binası muhtemelen, her kadının hayali
Kendisi yazmış başka bir konusunda aynı binada oturuyoruz diye.Yok yok onlarınki ayrı 3 katlı, konu sahibininki ayrı lütfen
Her gün starbucks tan da kahve orayı es geçmeyelimAynı noktada bende istemsiz kahkaha attım
Bardağı atmayıp evde doldurup dolaşanlar var.Starbuckstan kahve önemli şimdi hangimizin kocası starbuckstan kahve alıyor ki
Ha bi de lütfen içinizdeki bütün kişiliklere üyelik almayın olur mu
Otrera o arkadaşBir de bugün kendini doktor zanneden biri vardı bi konuda. Hatta psikiyatristti, tam onluk konu yani. Umarım gelip yorum yapar.