Kocamı hiç haketmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim de hayalim bahçeli bir ev ama 3 katlı değil.
Yani kaç katlı olacağını pek düşünmedim.
Neden 3?

Neyse Allah şifa versin ne diyelim.

E sen kırmızı oda nihalsin. Psikoloğa gidiyo musun adı manolya mı

Şu kirmizi odayi oturup izlicem birgun. Kac tane konuda gordum kirmizi odadan Xsin tarzi yorum.

Konu sahibi ortada haketmelik, haketmemelik bir durum yok, anlattiginiz kadariyla hastaymissiniz. Tedavinizi, ilaclarinizi aksatmayin yeter. Yokkk illa haketmiyorum diyorsaniz boşanin bari.

3 aydır tedavi görüyor ağır ilaçlar kullanıyorsunuz, öyle ki bebeğinize bakamayacak haldesiniz, emziremiyorsunuz ama birileriyle karşılaşıp durabiliyor ve onlardan atak halinde hatırlamadıklarınızı dinleyebiliyorsunuz; sohbet filan, nasıl oluyor bu?

Yani bebek ziyaretine geldiler hadi pandemiyi de ipleyen olmadı, villada parti vardı diyelim; siz bu kadar ağır ilaçlar alırken nasıl kendinizdeydiniz de milletin ne dediğini hatırlayabiliyorsunuz? Ya da aileniz hasta halinizle insan içine nasıl çıkarabiliyor sizi? İki kelimeyi bir araya toplayıp yazamazsınız ağır(!) ilaçlarla ama maşallah ocaktan beri konu üstüne konu.

İnanak mı?

Son düzenleme:
Bir yanım fake diyor bir yanım böyle düşündüğüm için kızıyor kendime yazık bebeğide varmış diyorum .Bu kadar zenginlikte illaki çözümü bulunur diye düşünüyorum hastane psikiyatri falan .Buradan fikir almak böyle bir durum için hiç mantıklı değil bence .Zaten kimsede size akıl veremez alanı değil ....

Sizin bu kişiliklerden birinin kk'da farklı hesapları yok değil mi Belki biri kendini avukat falan zannediyordur. Kocam beni seviyor ama onu hak etmiyorum tarzı ana fikir şu son fake çıkan üyenin konularına benzemiş.
Bir de bugün kendini doktor zanneden biri vardı bi konuda. Hatta psikiyatristti, tam onluk konu yani. Umarım gelip yorum yapar.

konu dogruysa konu sahibi sana tavsiyem madem kahveyi cok seviyorsun kocanı starbucks tan getirmesini bekleyene kadar al smeg marka kahve makinesi cesitli ithal kaliteli kahveler istediğin zaman yap iç daha pratik olur senin için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…