Kocamı camdan atmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sizi hatalı buldum.
Normal insanlar beklentilerini, sorunlarını karşılarındaki insanlarla iletişim kurarak sağlarlar.
Siz ise kendinizce beklentiler yaratıp beklentileriniz olmayınca tripten tribe girmişsiniz.
Ayrıca bir şey yaptığınızda nimetten sayacaksanız yapmayın, bu şekilde karşınızdaki insana yaranmış olmuyorsunuz, bilakis huzur kaçırıyorsunuz.
Özetle direkt iletişim candır, söylersiniz sizden çıkar hala problem varsa size ait olmaz.

Ben karar vereyim mi ona ? Kendi evladimi sizden daha çok düşünürüm heralde dimi ? Zaten cinim tepemde
Sinirli gergin insanlara patlayarak oruç mu tutuluyor cidden :)
Orucun amacı halden anlamak masallah sizi pantere çevirmiş laf sokup durmuşsunuz herkese

Ben sizi hatalı buldum.
Normal insanlar beklentilerini, sorunlarını karşılarındaki insanlarla iletişim kurarak sağlarlar.
Siz ise kendinizce beklentiler yaratıp beklentileriniz olmayınca tripten tribe girmişsiniz.
Ayrıca bir şey yaptığınızda nimetten sayacaksanız yapmayın, bu şekilde karşınızdaki insana yaranmış olmuyorsunuz, bilakis huzur kaçırıyorsunuz.
Özetle direkt iletişim candır, söylersiniz sizden çıkar hala problem varsa size ait olmaz.
32 yaşında kocaman adama gerizekaliya anlatır gibi anlatamayayım az bi kafası çalışsın diye beklemiştim ama hata etmişim . Söyledim zaten ekmek işi beni strese sokuyo o iş sende diye . Yemeği yedim direk yattım zaten

Hayırlı ramazanlar kızlar çok sinirliyim .
Eşim de bende allah kabul ederse oruç tutuyoruz . Adam lohusa gibi yattı bütün gün bagira bagira arkadaşlarıyla konuşuyor telefonda . Elinde bilgisayar yatağın içinde. Yemek yapıyorum . Bi taraftan pencereden ekmek için geziyorlar araçlarla onu bekliyorum . Iftara 1 saat kaldı ortada ekmek yok ekmek için her gün 10 defa gelen çalışanlar bugün gelmedi sıdıka gibi yapistim cama . Adam demiyo ki dur ben ineyim yada ben takip edeyim . Öküz gibi yatiyo . Şu mübarek gün tabağı tencereyi kafasına geçirip zıkkımın pekini ye diyesim var . Normalde gocunmam ne var kapının önüne gitmekte derim de orucluyum üstelik hamileyim . Aşırı sinirliyim şu an .
Bundan sonra ekmek vs görevler senin almazsan yemeyiz umrumda olmaz de birazda su hamileliğinizi kullanın nazlanin canım lohusa kadın gibi yatmış çene yapıyor kocanız duumuyorsa çek kulaklığı duysun olmadı dibinde bağır duyar belki beyefendi,kocam evdeyken hayatta gidip almam her dışarı işine onu yollarim yoramam kendimi.

Bundan sonra ekmek vs görevler senin almazsan yemeyiz umrumda olmaz de birazda su hamileliğinizi kullanın nazlanin canım lohusa kadın gibi yatmış çene yapıyor kocanız duumuyorsa çek kulaklığı duysun olmadı dibinde bağır duyar belki beyefendi,kocam evdeyken hayatta gidip almam her dışarı işine onu yollarim yoramam kendimi.

Öyle yapicam bende artık . Arkadaşıyla konuşurken bağırdım cagirdim hiç utanmiyo da

Dememişsiniz ki.

Açık açık isteyin.

Ben hamileyim oruç tutuyorum yemek yapıyorum sen öküz gibi yatıyorsun gibi bir üslupla değil

Hayatım ekmek lazım ekmek alır mısın aşağıdan geçerler de yetişemem diye korkuyorum. Bitti. Normal bir insansa yapar.
Evet işte ben kendi düşünsün diye bekledim . Hatta etmişim

Ya bu kocalar niye böyle ben de tüp bebek transferi oldum ertesi gün kavga etti benle bağırıyor hem de çevresindeki hiç kimseyi takmadan.ağlattı hatta stres olmamam gerekirken. Seninki de tam öküz benimki de. Biraz insan düşünceli olur ya. Biz mi hata yaptık baştan bilemiyorum rahata mı alıştılar?

Yatırmayın iş buyurun. Ben çalışmaya alıştırdım boş duramaz öyle 😁 apartmanda bile adı çıktı karısı kıymetli diye 🤭

İsteklerinizi, yapılacak işi belirtin, erkeklerin geneli sezmez kendiliğinden açıkça söyleyin, baktınız yapmıyor o zaman atarsınız camdan 🤷🏼‍♀️

İnce düşünce nerde?
Söylesen de almıyor kuş kafaları.
32 diyorsun benimki 36 bu akşam cinnet geçiriyordum az daha.
Yaşla ilgisi yok yani beklentiyi azaltmak lazım.
Yavrularımız onlara benzemesin inşallah diye dua edelim..:KK14:

İletişim huzurdur. Göz seviyesine inip ‘ekmek al yoksa aç kalırız ben takip etmiyorum haberin olsun‘ demelisin. Hamileliğin/ orucun/ sıcağın bu konuyla alakası yok, sen yemek yapıyorsan o da alınacakları halletsin bari ya da sofrayı falan kursun.
Ama söylemeden yapmasını beklemek bence boşa çaba, boşa sinir harbi. Söylemelisin

O umursamıyorsa siz de bu kadar umursamayın. O oruçluysa siz de oruçlusunuz. arıca lohusa durumundasınız. Ekmek yoksa yok yemek de öyle. Bir şey derse söyleyin açıkça.

Hayırlı ramazanlar kızlar çok sinirliyim .
Eşim de bende allah kabul ederse oruç tutuyoruz . Adam lohusa gibi yattı bütün gün bagira bagira arkadaşlarıyla konuşuyor telefonda . Elinde bilgisayar yatağın içinde. Yemek yapıyorum . Bi taraftan pencereden ekmek için geziyorlar araçlarla onu bekliyorum . Iftara 1 saat kaldı ortada ekmek yok ekmek için her gün 10 defa gelen çalışanlar bugün gelmedi sıdıka gibi yapistim cama . Adam demiyo ki dur ben ineyim yada ben takip edeyim . Öküz gibi yatiyo . Şu mübarek gün tabağı tencereyi kafasına geçirip zıkkımın pekini ye diyesim var . Normalde gocunmam ne var kapının önüne gitmekte derim de orucluyum üstelik hamileyim . Aşırı sinirliyim şu an .
Valla yemek yapmam öyle adama

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X