Kocamdan soğudum

Böyle bir tepki zaten bitmiş olan bir ilişkide verilebilir diyorum.Evden falan kovmanız, doğru olmasada kavga etmeniz lazımdı.Siz bir psikolog gibi başkasının hayatını dinler gibi davranmışsınız.
Soğukkanlılığınızı tebrik ederim.
Ben büyük kandırılmış hisseder öfkeyle kalkardım :/

Doguluyum.
Festivalden festivale geziyorum.
Mememi aciyorum.
Kocaya kacmadim.
Batili olup kocaya kacan bir suru insan taniyorum.
Bi bitmedi kaliba sokmalariniz, yargilamaniz. Biktik.
Okumaniz yok sanırım, kendim doğuda büyüdüm kalıp değil bu yaşantı.memenizi açmanız sizin tercihiniz. İstediğinizi yapabilirsiniz

Şuan birisi gelip 26 yaşında bir adamın 15 yaşındaki kızla evleneceğini söylese o adam hakkında ne düşünürsünüz bu yaşınızda ? Bence bu bile soğumaya yetecek bir sebep

İstiyosan yarın git mahkemeye boşanalım diyen hemen sizi gözden çıkaran ve defalarca aldatan bi adam asla sizi seviyor olamaz. Göğüslerini yaptır saçını boyat falan ne ablacım seven varya öyle güzel sever ki senin kusurlarını bile sevmesi lazımdı o adam gerçekten hiç sevilmek nasıl bişey bilmiyo musun?? Kaç kurtar kendini bu adamdan. Bu arada alkol masası kurup alem yaparken aldatma meselesini konuşurken 2 çocuğun napıyodu o rezilliklerinize şahit olmadılar inşallah????

Pedofilidir ne yapsa yeridir… bizim sorunumuz ne diye sormanızdan da yaşadıklarınızı hakettiğinizi düşünüyorum. Her şeyi göze alıp ayrılmadıkça açık açık yatağınıza kadar bile getirir bu aşamadan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…