Kocamdan soğudum

Sizi defalarca aldatmış ayrılmak için neyi bekliyorsunuz ki? Aldatmanın affı olur mu? Kaldı ki sizi beğenmeyip değiştirmeye çalışıyor göğüs büyütme ameliyatı falan. Böyle kaba saba bir adamla iyi bile sürdürmüşsünüz diyorum. Tabii siz bilirsiniz ama size sadık olmayan birine güvenemezsiniz. Bir yapan bir daha yapar. Ki yapmışta zaten.

Degil mi maddi sikintilar yasayip en az 15 kere aldatilip olabilir diyen birinin bunlari yapmasi cok tezat.

Çocuğunuzu da alıp bu adamı boşayacaksınız yani. Siz çocuk aklıyla evlenmişsiniz zaten. Şuan 26 yaşında gençliğinizin zirvesindesiniz. Tabi bu adamı istemezsiniz. Defalarca kez de aldatmış sizi. Umarım en kısa sürede mutlu olursunuz

Evet kaçtım hanımefendi 16 yasina gelene kadar bekledik daha sonra yaş büyüttük kemik yaşım iki yas buyuk oldugu icin resmi nikahi 16 yasinda kiydik
Bravo sana. 11 yıl geçmiş hala bunun ne kadar yanlış bir şey olduğunu göremeyecek kadar düşük bir zeka seviyesine mi sahipsin?

Eşiniz denen sapık daha küçük bir kız çocuğuyken sizi kandırıp evlenmiş. O da yetmezmiş gibi sizi defalarca aldatmış. Bir de üste çıkıp sizin bakımsız olduğunuzdan dem vurmuş. Sizde kocanızın gözü tekrar dışarıya kaymasın diye göğüslerinizi yaptırıp, saçlarınızı falan boyatmışsınız. Şimdi de "düzelme olur mu bizim sorunumuz ne diye" soruyorsunuz. Sorun gayet açık ve net değil mi?

Son düzenleme:
Bakın birincisi psikolojik tedavi görüyorum şu anda ailem yani annem babam aldatmayi göz ardi edilebilecek bise olarak görüyorlar ayrilmak konusunda kac defa ayrilmak istedigimi soyledim ama sadece gözünü korkutalim konuşalim ayrilmak yok cocuklariniz var diyorlar lütfen yıllar önce kara cahillik yaptığımı benimde bildigim bi durumdan ötürü yargılayıcı konuşmayın evet yaptigim hatayi ben de farkindayim

Sadece bi çıkış yolu ariyorum

"İyi, merhametli bir insan", "severek evlendik" diyebiliyorsun ama hâlâ?

"Koca"nın özgüvensiz, kurbağaya benzeyen sapık bir yaratık olduğunun farkındaysan eğer ona göre konuşup aksiyon alacaksın. Bence aklın başına gelmemiş daha. Stockholm sendromu.

Benim 15 yaşındaki çocuğum böyle bir şey yapmaya kalksa o herifi parçalara ayırarak gebertip köpeklere yedirirdim. Ne aileler var! Ne iğrenç bir toplumuz ya.

Siz resmen 15 yaşında istismara uğramışsiniz hala ugruyorsunuz adam bosanalim diyor siz kurtaralım diyorsunuz . Bence iyice bir düşünün

15 yaşında bir kıza 26 yaşında kazık kadar bir adam el sürebiliyorsa sübyancıdır o benim gözümde .
15 yaş çocuksun daha beeee nasıl kıydı sana

Ama sizin yazdiklariniz hep celiski. Evlendikten sonra lise ve unv.okudum diyorsunuz ve sonrasinda 15 defa aldatilip olabilir diyorsunuz ve bizim sorunumuz ne diye ekliyorsunuz. Burada aldiginiz tepkilerden sonra da ailem aldatilmayi goz ardi edilebilecek bir sey olarak goruyorlar diyorsunuz. Kendi adima sizi yargilamiyorum cunku burada daha once benzer konular okudum. Ben sadece bu kadar celiskiye takiliyorum onu da psikolojik tedavi goruyoruma baglamissiniz. Biz ne diyelim?

Siz cocuk yasta bir cahillik yapmissiniz. Ama o 26 yasinda kazik kadar adamken yapmis bunu. Aradaki farki görüyormusunuz? Anneniz babaniz eskortlaya o zaman kendileri de gitsin, madem bu kadar göz ardi edilebilecek birsey. Size tasiyabilecek hastaliklari gectim, esinizin kafa yapisi da igrenc. Siz kurtarmak istiyorsunuz belki, ama ortada kurtarmaya layik ne bir adam nede bir evlilik var. Keske esinizi istismardan iceri atsalae

Aldatıldığınızı öğrenip sadece surat mı astınız
sevmiyor ki adamı, canıma minnet demiştir.
sevse o evi başına geçirirdi ama sevmediği için hiç bir şey ifade etmemiştir.
ama en azından midesi de mi bulanmadı anlamadım. Kim bilir parayla yaptığı şeylerden ne hastalıklar getirdi eve.

Doguluyum.
Festivalden festivale geziyorum.
Mememi aciyorum.
Kocaya kacmadim.
Batili olup kocaya kacan bir suru insan taniyorum.
Bi bitmedi kaliba sokmalariniz, yargilamaniz. Biktik.

Konuya yorum yazayim, kocan mal. Sen de sevmiyorsun ve sevmemekte cok haklisin. Kendini suclu hissetmene gerek yok kimse sevmez zaten bu yuzden ancak para ile birileri ile beraber olabilmis, obur turlusunu bile becerememis. Ayril gitsin cok gencsin sevmeyi sevilmeyi ve sarhos olmak zorunda kalmadan biriyle birlikte olmayi hak ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…