kocamdan annesinden nefret etmeye başladım

annenin dayan biraz daha demesine aldırma.bu hayat senin hayatın.böyle eziyetle böyle kötü geçmesine izin verme.onlar bir arada ne yapıyolarsa nasıl yaşıyolarsa yaşasınlar.bırak çek git.durma daha fazla öyle bi ailenin yanında.sana yazık.bebişine yazık.

en kötüsü aldatması,ailesiyle birlikte yaşamak seni o kadar yıpratmaz ama bir başka kadını düşünmek bile insanı çıldırtabilir.sanırım annen boşanmanı istemiyor desteklemiyor.daha yeni evli sayılırsın hiiç bişey için kendini yıptarma akıl sağlığından olursun allah korusun.mantıklı düşün senin için ne iyi olacaksa onu yap.

abartmıyorsun kötü insanların eline düşmüşsün nefret etmekte haklısın umarım bir an önce içindeki güç sana yardım eder ve kurtulursun bu insan! lardan

anneninde katkısı var bu mutsuzluğunda şekerim..el ne der bu ne der şu ne der...nikahta keramet diye birşey yoktur..nikahta melanet vardır..keşke daha nişanlıyken ne anneni vs dinlemeseydin şimdi böyle gözyaşı dökmezdin canım..insanların karakteri değişmez öyle doğarlar iyiyse iyidir kötüyse kötü..sakın 2.çocuğu yapma..

Ya güzelim çok üzüldüm haline, kadın sığınma evleri seni neden kabul etmiyo anlamadım, bence öncelikle darp raporunu da al ailene "ben iyiym beni merak etmeyin" de ama yerini söyleme ve kadın sığınma evine yerleş bi süre izini kaybettir derim. Hakediyo senin koca müsvettesi çünkü... Çok zor bi durum, Allah yar ve yardımcın olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…