- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
- Konu Sahibi girlpowerrr
-
Füze gibi haha süperCatlaklar zayiflayinca daha cok cikar ortaya.. sarkmasida artik gecmez zayifladikcada daha cok sarkar. Belki sporla biraz toparlanir sma fuze gibi gogus olmaz estetiksiz.
Ben senin yerinde olsaydim zayiflayim olurdum ameliyat. Omur boyu bunu cekmeyi dusunmezdim.
:)) ameliyat olunca ole oluyo baksana unlulere. 2-3 cocuktan sonra bile hala oyleyse estetik sart:))Füze gibi haha süper
Uzman derken profesyonel bir spor eğitmeni trainer deniyordu sanırımBu bölüme bakan hangi dal oluyor acaba?
Kanser riskini cogaltmiyor, ama kanseri farketmede gecikebiliyosun.Büyük meme meme kanseri için enbüyük risk
Kontrollerini düzenli yaptır eğer fazla büyükse ğlastik cerrahiye git ölçüm yaptır onlar yukardan aşağı alttan yukarı ölçüyolar gerekenden büyükse ücretsiz şekilde küçültüyolar
hemen deneyeceğimm :)Birinin derdine öyküneceğim hiç aklıma gelmezdi.
Penti'nin Lotus modeli var. Küçük gösteriyor. Straplez olabiliyor diye yanlışlıkla almıştım. Benim 75 a-b arası olan çıkıntıları dümdüz gösterdi.
penti lotus baya revaçta şu an.Yarın ilk işim bir penti mağazıına gitmek olacak :*Canım benim göğüslerim de D cup 10 kilo kadar verdim ve küçüldüler evet ama eskisi gibi diri değiller. Ayrıca sütyen olarak ben pentinin lotus modelini kullanıyorum 75D sen de bir dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?