Kocaman benden utanıyor

Oglumnefesim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2017
18
11
3
28
Merhaba arkadaşlar ben 21yasindaym yaklaşık 2 yıllık evliyim bir oğlumuz var . Eşimle severek evlendik evlenmek için çok ugrastik. Çok badireler atlattı ama birbirimizden vazgecmedik evlendik ve oğlumuz oldu . Oğlumuz gezmeye goturduk ve pasta canımız istedi evimizin yakınlarında kesiminde tanıdığı bi hastaneye gittik eşim arabayı pastanenin onunde yer varken çok uzak bir yere park etti . Yer var dedim içerde insanlar var gibi bisy soyledi. Giitimiz her yerde ben arabada bekliyosam önüne park eder ama tanıdığı olduğu yere goturmedi beni çok üzüldüm ve hala çok üzülüyorum sizce benden utaniyomu

tek bu davranıştan bu sonuç çıkmaz bence adam belki kıskanıyor sizi postanenin önünde erkekler falan oturuyorsa oraya park etmemesi gayet normal..

Bence de bir sorun varsa bunu kişinin kendisiyle çözmelisiniz, yukarıda arkadaşlardan birinin dediği gibi kendisine açık bir şekilde sormalısınız, bunun cevabı kendisinde.

ya olur bazen öyle eşimle yürüyüş yapıyorduk bir mahallede ufak bir bakkal gördük inşallah sigara vardır dedi sen bekle dedi karşıya geçti aldı geldi
ben niye gelmiyorum dedim karşıya gecerken bekle canım dedi gelince de görmüyomusun kalabalık adamlar var napıcaksın orda dedi

ortamı uygun bulmamış olabilir bence
eşinden utanan adamı öyle tek bir örnekle tespit edemeyiz heryerde utanması lazım o zaman

Senin kocanda kıskanç sanırım benim eşim de hamileyken akşamları dışarda çok adam var diyip yürüyüşe gündüz gidiyoduk buda onun gibi bişey bemce kafana takma

en iyisi eşine sorman.
biz de bir gun yuruyorduk normalde rotamız daha ileride bitmesine ragmen 200-300 metre geriden döndük neden gitmiyoruz dedigimde orada isciler var bakıyorlar dönelim dedi

Büyük olasılıkla ortamı uygun görmemiştir. Ya da pastane önü diye park etmek istememiştir. Sizden utansa her fırsatta belli eder. Öyle bir kerelik bir şeyi çok takmayın kafanıza.

benim kocm cok kiskanctir. bir yerde kalabalik falan gorunce geri gideriz bawka yoldan gideriz, ayrica erkek muwterisi bazen karwimiza ciksa uzaktan bawiyla selam verir,yaklawmaya koymaz)))bazi akrabalarin bile cok goturmez,hangisinin evinde cok erkek varsa oraya. yani acikcada soyluyor biri bakiyor qicik oluyprum diye,bence kocanla arawdir konuyu,ortulu pazar dostlugu bozar )))

Utanmayla alakasi oldugunu sanmam.
Ama bunu bize degil de ona sorsan daha dogru bir yanit alirsin.

Her konudami böyle yapar yani sizi uzakta tutar bence yorumlardaki gibi kiskanmistir içeride adamlar varsa onlardan kiskanmistir falan die devam eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…